Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@01:48:48 GMT

۸۰۶ کودک کار در استان شناسایی شد/۸۰ درصد غیر ایرانی هستند

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۳۲۶۸

۸۰۶ کودک کار در استان شناسایی شد/۸۰ درصد غیر ایرانی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، معاون امور اجتماعی بهزیستی استان فارس صبح شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: بهزیستی کودکان کار را جمع‌آوری و به خانواده‌ها تحویل می‌دهد و تعهدی از والدین گرفته می‌شود اما پس از مدت کوتاهی کودکان دوباره در سطح خیابان دیده می‌شوند.

به گفته معصومه فروتن، در استان فارس ۸۰۶ نفر کودک کار شناسایی شده که بالغ بر ۸۰ درصد از این افراد غیر ایرانی هستند؛ نخستین موضوعی که باید در این زمینه مورد توجه قرار بگیرد تعیین و تکلیف وضعیت کودکان غیرایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بهزیستی طبق روال سال‌های گذشته ساماندهی کودکان کار را انجام می‌دهد، گفت: امسال تعداد کودکان کار افزایش یافته که یکی از دلایل آن بیکاری ناشی از کرونا بوده است که سبب شده مجدد کودکان به خیابان بازگردند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان فارس با بیان اینکه از طریق سازمان‌های مردم نهاد بهزیستی خدمات ویژه‌ای برای کودکان کار در نظر گرفته است، افزود: آموزش و پیگیری امور تحصیل این کودکان از جمله مواردی است که توسط بهزیستی پیگیری می‌شود.

فروتن با اشاره به مشکلات و چالش‌های ساماندهی کودکان کار بیان کرد: بهزیستی کودکان کار را جمع‌آوری و به خانواده‌ها تحویل می‌دهد و تعهدی از والدین گرفته می‌شود اما پس از مدت کوتاهی کودکان دوباره در سطح خیابان دیده می‌شوند.

وی با بیان اینکه همه این کودکان را بهزیستی نمی‌تواند نگهداری کند، تصریح کرد: این روند نشان از یک خلأ قانونی دارد که سبب می‌شود والدین به تعهد خود وفادار نباشند و قانونی برای ملزم کردن آنها نیز وجود ندارد.

فروتن در پاسخ به این سوال که آیا والدین صلاحیت نگهداری از کودکان را دارند، گفت: بسیاری از والدین صلاحیت دارند اما صرفاً به دلیل فقر و وضعیت اقتصادی کودکان را برای کار به خیابان می‌فرستند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان فارس، تصریح کرد: از طریق سازمان‌های مردم نهاد برای خانواده این کودکان کاریابی می‌شود اما اغلب علاقه‌ای از سوی خانواده‌ها برای کار کردن نیست یا اینکه شرایط به گونه‌ای است که به اجبار دوباره کودکان را برای کار می‌فرستند.

وی درباره مسائلی که درباره مافیای اجاره کردن کودکان کار مطرح می‌شود، افزود: این موضوع را باید نیروی انتظامی مطرح کند اما نمی‌توان این امر را به صورت کامل انکار کرد.

معاون اجتماعی بهزیستی استان فارس ادامه داد: کودکان کار از سنین ۶ تا ۱۵ سال هستند که توسط شهرداری و نیروی انتظامی جمع‌آوری می‌شوند و توسط بهزیستی به خانواده‌ها تحویل داده می‌شود اما اگر والدین یا شبکه حمایتی مؤثری نداشته باشند در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند.

کد خبر 5021658

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز بهزیستی فارس کودکان کار ویروس کرونا محرم 99 شیراز بازگشایی مدارس بوشهر آمار کرونا گرگان مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه شهرکرد انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم توهین به پیامبر شیوع کرونا اجتماعی بهزیستی استان فارس کودکان کار خانواده ها شود اما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسکانیوز، آیا تا به حال شده کودکتان با وحشت و ترس از خواب بپرد و متوجه شوید که کابوس دیده است؟ آیا علت کابوس دیدن وی را متوجه شده اید؟ در چنین مواقعی چه اقداماتی انجام داده اید؟ در ادامه به ۵ اقدامی که باید به هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید، اشاره شده است.

کابوس ها می توانند هم برای کودکان و هم برای والدین آنها بسیار وحشت زا باشند و اغلب ناشی از احساس ناامنی، اضطراب، ترس یا نگرانی هستند. این حالات، واکنش های شایع و طبیعی ترس، نسبت به رویاهای ترسناک هستند که معمولاً در حدود ۳ سالگی آغاز می شوند و اوج آنها بین ۴ تا ۶ سالگی است. دختران تا حدی دیرتر از پسران به آن دچار می شوند.

هنگام کابوس دیدن، کودک ممکن است عرق کند، جیغ بکشد و نفس نفس بزند. در چنین حالتی می توان سریعاً او را از خواب بیدار کرد. کودک معمولاً بعد از بیدار شدن، دست کم بخشی از خوابی را که دیده است، به یاد خواهد آورد.

کابوس ها می توانند در اثر بیماری، درد، هیجان بیش از حد، ترس، اضطراب، برنامه های خشن تلویزیون و یا کم توجهی والدین نسبت به کودک ایجاد شود. با این که معمولاً کودکان نمی توانند دقیقاً بگویند که چه چیزی آزارشان می دهد، اما والدین می توانند از روی رفتارها و گفتگوهایی که با آنان انجام می دهند، سرنخ هایی به دست آورند.

آشنایی با علل کابوس دیدن در خواب

علت هر چه باشد، این امر صحت دارد که کودکان مضطرب، نگران و یا کودکانی که احساس ناامنی می کنند، بیشتر کابوس می‌بینند. دانشگاه علوم پزشکی تهران پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند را اینگونه شرح داده است:

۱. کودکتان را آرام کنید و به او اطمینان خاطر دهید

او را بیدار و آرام کنید و به او اطمینان خاطر بدهید که همه چیز در امن و امان است. کودکتان را در آغوش بگیرید و نوازش کنید، ولی زیاد در مورد کابوس صحبت نکنید و مساله را بزرگ نکنید، زیرا ممکن است کودکتان یاد بگیرد که با استفاده از این روش جلب توجه کند. همچنین مهم نیست که در این هنگام درباره موضوع کابوس صحبت کنید.

۲. از هیجان بیش از حد جلوگیری کنید

تمام کودکان باید قبل از خواب، آرام بگیرند. از این رو، خوب است که پیش از خواب به کودکتان اجازه دیدن برنامه‌های تحریک‌آمیز یا ترسناک تلویزیونی را ندهید و برای وی داستان‌های ترسناک تعریف نکنید و همچنین به او اجازه فعالیت‌های بدنی زیاد را ندهید.

۳. در مورد مشکلات، ترس‌ها و نگرانی‌های کودکتان با وی گفتگو کنید

با استفاده از نکاتی که از حرف‌ها و پاسخ‌های کودکتان در می‌یابید، سعی کنید زمینه‌های اصلی ناراحتی وی را بیابید. در طول روز درباره کابوس‌های کودکتان با وی صحبت کنید و بکوشید ترس‌ها و نگرانی‌هایش را از بین ببرید. همچنین دور اندیش باشید و سعی کنید به تدریج کودکتان را برای حوادث رنج‌آور آماده کنید. برای مثال، می‌توانید کودکتان را بعد از یک سفر و یا تعطیلات، به مهدکودک ببرید، تا رفتن به مهدکودک برای او کمتر تنش‌زا باشد. معمولاً ترس‌های کودکان به دلیل بی‌اطلاعی آنان است.

۴. در مورد کابوس‌های تکراری وارد عمل شوید

اگر کودکتان یک کابوس را مرتباً می‌بیند، ممکن است از مساله خاصی رنج می‌برد. کودکتان را تشویق کنید تا در مورد کابوس‌ها صحبت کند و در روشنایی روز آن را به صورت یک نمایش که البته پایان خوشی دارد، به اجرا بگذارید.

۵. تدابیری به کودکتان بیاموزید

در مورد کودکان بزرگ تر، این احساس که وسیله‌ای برای دفاع در مقابل کابوس‌ها دارند، اغلب مفید واقع می‌شود. برای مثال، برخی کودکان خردسال با زره به رختخواب می‌روند تا در مقابل اژدها و غول‌ها از خود محافظت کنند، برخی دیگر با روشن گذاشتن یک چراغ احساس امنیت می‌کنند و برخی دیگر با دعا خواندن از خدا می‌خواهند که آنان را در مقابل شیرها و ببرها محافظت کنند. بدین ترتیب آن‌ها خواب‌های ترسناک کمتری می‌بینند.

کد خبر 845151 برچسب‌ها خبر مهم کودکان روانشناسی

دیگر خبرها

  • چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد