Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@10:56:45 GMT

۶۵ مدرسه و مرکز آموزشی استثنایی در کردستان فعال است

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۶۰۵۶

۶۵ مدرسه و مرکز آموزشی استثنایی در کردستان فعال است

خلیل رنجبر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۳ مدرسه مستقل و ۱۶ مدرسه ضمیمه با نیازهای ویژه، ۱۹ مرکز اختلالات یادگیری دولتی و هفت مرکز خصوصی در سطح استان فعالیت‌های آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی خاص را به دانش آموزان با نیازویژه ارائه می‌دهند.

وی افزود: فعالیت در مدارس با نیازهای ویژه نیازمند روابط عاطفی، انسانی و روابط عاطفی و معنوی بالایی است وم علمان این مدارس با ظرافت، حساسیت، تعهد و دلسوزی خاص و مضاعف مسائل مربوط به دانش آموزان را پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: یکی از اهداف مدارس با نیازهای ویژه تسهیل و پیشبرد امر آموزش و یادگیری است که این مهم در آموزش دانش‌آموزان دقت نظر خاصی را می طلبد و اگر برنامه‌های آموزشی و یادگیری با روشن بینی اجرا شود و هدف‌ها به صورت قابل فهم و عملی طرح شود می‌توان بازده مدارس را تا حد قابل توجهی بهبود بخشید.
وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه امری پیچیده و تخصصی است، اضافه کرد: با عادی‌سازی و همزیستی در کنار هم‌سالان، فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش، آموزش خانواده و آگاهسازی جامعه می‌توان زمینه بهره‌وری و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های افراد با نیاز ویژه را در جامعه فراهم کرد.

رنجبر گفت: در سال‌های اخیر حضور دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی(نهضت عادی سازی) جزو سیاست های ابلاغی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بوده است.

وی تاکید کرد: بر این اساس ۴۸۵ دانش‌آموز به صورت تلفیقی - فراگیر در دوره‌های مختلف تحصیلی،  چهار هزار و ۱۷۸ دانش آموز دیرآموز در پایه‌های اول تا سوم و یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری در پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی مدارس عادی از خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان در سال تحصیلی گذشته استفاده کردند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تاکید بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و دستورالعمل های سلامت در مدارس افزود: حفظ و تأمین سلامت دانش آموزان در مدارس اولویت اصلی است و باید سعی شود شیوه زیستن با این ویروس را یاد گرفت.

برچسب‌ها مدارس کردستان مدارس استثنایی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کردستان مدارس استثنایی دانش آموزان مدارس کردستان مدارس استثنایی دانش آموزان اخبار کنکور نیازهای ویژه آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد

احمد رضا اجتهادی گفت: این تعداد فضای آموزشی شامل ۲۴۰ کلاس درس با زیربنای ۴۴ هزار و ۹۵۰ مترمربع است که در اختیار دانش‌آموزان استان قم قرار گرفته‌است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم عنوان کرد: سال گذشته کلنگ‌زنی پنج پروژه جدید نیز به انجام رسید که در حال ساخت است.

اجتهادی بیان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس قم، طرح استفاده از ظرفیت‌های خیری برای درآمدزایی و خودکفایی مدارس و پیگیری این موضوع را در استان در دستور کار دارد که یکی از جلوه‌های این امر، پیگیری تاسیس سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت بام مدارس است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم  بیان کرد: سال گذشته همزمان با آیین بهره‌برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در ایام الله دهه فجر، سامانه تولید برق از انرژی خورشیدی در دبستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) به بهره‌برداری رسید که ۲۰ کیلووات ظرفیت دارد و طبق نرخنامه مصوب سال گذشته، می‌تواند در هر ماه حدود ۹۰ میلیون ریال درآمد برای مدرسه کسب کند.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها