Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@19:10:53 GMT

۴۸ واحد اقتصادی اصفهان در تملک بانک‌ها قرار دارند

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۸۳۶۵

۴۸ واحد اقتصادی اصفهان در تملک بانک‌ها قرار دارند

به گزارش ایرنا، سیدحسن قاضی عسگر روز شنبه در جلسه احیا بنگاه‌های اقتصادی در استانداری با اشاره به ضرورت راه‌اندازی واحدهای راکد و تعطیل افزود: باید این واحدها هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند و به چرخه تولید بازگردند.

وی ادامه داد: ۱۷ واحد تولیدی غیرفعال استان در تملک بانک ملی، ۱۷ واحد در تملک بانک کشاورزی، هشت واحد در تملک بانک صنعت و معدن، سه واحد در تملک بانک صادرات، ۲ واحد در تملک بانک توسعه تعاون و یک واحد تولیدی غیرفعال نیز در تملک بانک تجارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: تلاش داریم تا این واحدها را با توجه به دستورالعملی که در این زمینه ابلاغ شده است به مالکانشان بازگردانیم تا دوباره احیا و به چرخه فعالیت تولیدی بازگردند.

وی با بیان‌اینکه باید با همفکری با مسوولان بانک‌ها، راهکارهایی در زمینه بازگشت این واحدها به چرخه تولید اندیشیده شود، اضافه کرد: تملک واحدهای اقتصادی در دست بانک‌ها مانع از تحرک و بازگشت آنان به تولید شده و نیاز است این رویه تغییر کند.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: مشکل تولیدکنندگان را باید بصورت تخصصی و با کمک پیشکسوتان این عرصه برطرف کرد.

وی با بیان اینکه خانه صنعت و معدن استان اصفهان طرح جدیدی در راستای تعیین تکلیف واحدهای راکد طراحی کرده است، اظهار داشت: تعداد واحدهای راکد و غیرفعال استان با استفاده از این طرح از یکهزار و ۱۷۷ واحد به حدود ۴۰۰ واحد رسیده است.

۷۶ قرارداد در شهرک صنعتی این استان در تملک بانک‌ها قرار دارد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان همچنین گفت: ۷۶ قرارداد صنعتی به مساحت ۶۱۱ هکتار در ۲۰ شهرک صنعتی این استان در تملک بانک‌هاست.

محمدجواد بگی افزود: مساحت تقریبی تملک شده توسط بانک‌ها معادل شهرک صنعتی رازی است.

وی ادامه داد: تجهیزات و ماشین‌آلاتی در این واحدها بلااستفاده رها شده که در شرایط تحریم، امکان واردات هیچکدام از آنها وجود ندارد.

به گفته بگی، هزینه و سرمایه‌گذاری زیادی برای ایجاد این واحدها صرف شده و مساحت زیادی از شهرک‌های صنعتی را به آنها اختصاص یافته اما در زمان حاضر در تملک بانک‌ها قرار گرفته و بصورت راکد و غیرفعال درآمده‌اند.  

وی اظهار داشت: امروز سرمایه‌گذاران بسیاری در این استان متقاضی ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی مشابه واحدهای تملک شده توسط بانک‌ها هستند.

وی اضافه کرد: خانه صنعت و معدن و انجمن‌های تخصصی صنایع همگن باید اقدام به ایجاد بانک اطلاعاتی در این زمینه کنند و سرمایه‌گذارانی را هم که بدنبال توسعه در این عرصه هستند شناسایی نمایند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: بهترین راه بازگشت واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید و حل مساله واحدهایی که در تملک بانک‌ها قرار دارند، بازگشت به مالکان آنهاست.

واگذاری بصورت اجاره به شرط تملیک، بهترین راه رفع مشکل واحدهای تحت تملک بانک‌هاست

رییس اداره امور شعب بانک ملی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: واگذاری واحدهای تولیدی بصورت اجاره به شرط تملیک، بهترین و قانونی‌ترین راه برای رفع مشکل واحدهای اقتصادی تحت تملک بانک‌هاست.

محمد نورآزادی با بیان اینکه مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی واقع در تملک بانک‌ها باید بصورت موردی بررسی شود، افزود: مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که مقداری از آن به بانک‌ها و مقداری هم به واحدهای تولیدی بازمی‌گردد.  

وی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه فروش اموال غیرضروری بانک‌ها و فروش آنها از طریق مزایده، آیین‌نامه تسهیلات اعطایی بانکی و قانون عملیات بانکی بدون ربا جزو برنامه‌های بانک‌ها در این زمینه است.

نورآزادی اظهار داشت: از طریق روش‌های اول و دوم نمی‌توان مشکل واحدهای تولیدی را برطرف کرد اما آمادگی داریم که در قالب اجاره به شرط تملیک این طرح‌ها را واگذار کنیم.  

وی ادامه داد: بانک ملی ایران حمایت از بخش تولید را رسالت خود می‌داند و با همه توان در خدمت جبهه اقتصادی استان و فعالان این عرصه خواهد بود.

به گزارش ایرنا، جلسه احیای بنگاه‌های اقتصادی امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و تعدادی از رییسان بانک‌های استان اصفهان در استانداری برگزار شد.

در این نشست مدیران عامل بانک‌ها، نظرات خود را ارائه کردند.

در استان اصفهان افزون بر ۹ هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارند.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید اصفهان تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید اصفهان اخبار کنکور واحدهای تولیدی تملک بانک ها مشکل واحدهای استان اصفهان بانک ها قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است

هاشم علایی گفت: برای تامین زمین طرح‌های تولیدی مرکز استان، فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی ۲ اردبیل در حال آماده‌سازی است که جدول‌بندی و زیرسازی معابر، پست برق ۶۳ کیلوولت و خط توزیع برق فشار متوسط هوایی آن اجرایی شده و تامین سایر زیرساخت‌ها هم در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزود: برای اجرای این طرح‌ها، اعتباری بالغ بر ۲هزار میلیارد ریال هزینه شده و تلاش می‌شود مراحل واگذاری زمین، طی چند ماه آینده آغاز و در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.

به گفته او، شهرک صنعتی ۲ اردبیل با مساحت بیش از ۷۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین و مهمترین شهرک صنعتی استان اردبیل محسوب می‌شود که علاوه بر قطب تولید، بخش اعظمی از اشتغال استان را هم به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه ۸۰۰ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی متفاوت از مرحله پی‌ریزی تا نصب و تجهیز ماشین آلات در شهرک‌های صنعتی استان در دست اجراست افزود: از بدو تاسیس شهرک‌های صنعتی استان تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ قرارداد واگذاری زمین با سرمایه گذاران در سطح بیش از ۶۵۰ هکتار منعقد شده است که از این میزان ۷۰۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری با اشتغالزایی بیش از ۱۳ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان فعال است و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی متفاوت از مرحله پی‌ریزی تا نصب ماشین آلات در دست اجراست.

علایی ادامه داد: از این تعداد ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و غیر فعال در شهرک‌های صنعتی شناسایی شده که با ارائه تسهیلات سایر کمک‌های لازم به دنبال فعال کردن آنها هستیم.

او از واگذاری زمین به سرمایه گذاران با شرایط نقد و اقساط همچنین واگذاری زمین به سرمایه گذاران از طریق سامانه الکترونیکی با هدف جلوگیری از ایجاد رانت و رعایت عدالت در فرآیند واگذاری زمین خبر داد و گفت: اعمال بخشودگی تا ۵۰ درصد اقساط قیمت حق بهره برداری زمین در مناطق کمتر توسعه یافته (شهرک‌های صنعتی کوثر و گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر، مشگین شهر، هشجین، نوجه ده، روح کندی، شکرآب و پارس آباد) از مشوقهایی است که به سرمایه گذاران این مناطق داده می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در ادامه برگزاری تورهای صنعتی، نمایشگاه‌ها، حمایت از دانش بنیان شدن، برگزاری دوره‌های آموزشی، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی، شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی، ارائه برنامه‌های حمایتی به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی، کمک به افزایش صادرات محصولات صنعتی و اخذ مجوزهای استاندارد سازی واحدهای تولیدی، حمایت‌های خوشه‌ای از واحدهای تولیدی را از دیگر مشوق‌های سرمایه گذاری در استان ذکر کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است