Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با این کار آن‌ها دسترسی کامل و نامحدود به وای‌فای شما خواهند داشت و می‌توانند با تمام دستگاه‌های خود به شبکه شما ملحق شوند. این کار می‌تواند عواقبی را برای شما به همراه داشته باشد. بهترین کار جلوگیری از دسترسی مجدد آن‌ها به این شبکه است.

 گاهی اوقات به دلخواه یا از روی اجبار لازم می‌شود که کلمه عبور شبکه وای‌فای خود را در اختیار دیگران قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این کار آن‌ها دسترسی کامل و نامحدود به وای‌فای شما خواهند داشت و می‌توانند با تمام دستگاه‌های خود به شبکه شما ملحق شوند. این کار می‌تواند عواقبی را برای شما به همراه داشته باشد. بهترین کار جلوگیری از دسترسی مجدد آن‌ها به این شبکه است.

اگر زمانی به هر دلیلی مجبور شدید اطلاعات دسترسی به شبکه وای‌فای خصوصی خود را در اختیار دیگران بگذارید، باید بدانید که امنیت شبکه خود را در معرض خطر قرار داده‌اید. بهترین کار این است که بعد از استفاده این افراد از اینترنت بی‌سیم شما راه دسترسی مجدد آن‌ها به شبکه وای‌فای خود را مسدود کنید. برای این کار چند گزینه پیش روی شما است:

گزینه اول: کلمه عبور شبکه وای‌فای خود را تغییر دهید

راحت‌ترین و امن‌ترین روش برای جلوگیری دسترسی دیگران به شبکه خصوصی شما تغییر دادن کلمه عبور وای‌فای در روتر شما است. با این کار از دسترسی تمام دستگاه‌های بی‌سیم (حتی دستگاه‌های خود شما) به شبکه وای‌فای جلوگیری خواهد شد. برای دسترسی مجدد به شبکه شما باید کلمه عبور جدید را مجددا در تمام دستگاه‌های خود وارد کنید. هر کسی که این کلمه عبور جدید را در اختیار نداشته باشد نمی‌تواند به شبکه متصل شود.

اما نکته اینجا است که اگر تعداد زیادی دستگاه متصل به شبکه داشته باشید، اتصال مجدد آن‌ها به شبکه به ویژه در مورد دستگاه‌های اینترنت اشیا که به صفحه نمایش مستقل مجهز نیستند بسیار دردسر ساز و وقت گیر خواهد بود.

برای انجام این کار شما معمولا باید از طریق رابط وب مدیریت به صفحه تنظیمات روتر خود وارد شده و بعد از مراجعه به بخش Wireless یا Wi-Fi کلمه عبور وای‌فای را تغییر دهید.

نکته دیگری که نباید فراموش کنید این است که بعد از وارد کردن کلمه عبور به تنظیمات روتر خود حتما گزینه کدگذاری امنیتی WPA۲ را انتخاب کنید.

   
گزینه دوم: از روش فیلترینگ با آدرس مک روی روتر خود استفاده کنید

اغلب روتر‌ها یک قابلیت کنترل دسترسی دارند که می‌تواند دستگاه‌هایی را که اجازه اتصال به شبکه دارند را تعیین کند. هر دستگاه بی‌سیم یک آدرس مک منحصر به فرد دارد که برای شناسایی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. بعضی از روتر‌ها به شما اجازه می‌دهند امکان اتصال دستگاه‌هایی با یک آدرس مک مشخص را مسدود کنید. بعضی از روتر‌ها هم این امکان را فراهم می‌کنند تا دستگاه‌هایی با آدرس مک مشخص را در لیست سفید قرار داده و تنها اجازه دسترسی آن‌ها را به وای‌فای فراهم کنید. به این شکل سایر دستگاه‌هایی که آدرس مک آن‌ها در این فهرست قرار نداشته باشد امکان اتصال نخواهند داشت.

نکته اینجا است که همه روتر‌ها این گزینه را در اختیار ندارند و حتی اگر روتر شما به این قابلیت مجهز باشد روش کاملا امنی محسوب نمی‌شود. هر کسی که کلمه عبور شبکه وای‌فای شما را در اختیار داشته باشد می‌تواند با تغییر آدرس مک دستگاه خود از لیست سیاه آدرس مک روتر شما خارج شود. از طرفی شما هر بار که بخواهید دستگاه جدیدی را به شبکه بی‌سیم خود متصل کنید باید ابتدا آدرس مک را به طور دستی در تنظیمات روتر وارد کنید.

گزینه سوم: از همان ابتدا از یک شبکه مهمان استفاده کنید

با راه اندازی یک شبکه مهمان در روتر خود از همان ابتدا به دیگرانی که درخواست دسترسی به اینترنت روی وای‌فای شما را دارند یک دسترسی مهمان محدود شده بدهید. با راه اندازی یک شبکه مهمان دیگران فقط به اینترنت شبکه خانگی شما دسترسی خواهند داشت و دیگر نمی‌توانند به محتوای به اشتراک گذاشته روی شبکه شما دسترسی پیدا کنند.

بعضی از روتر‌ها در تنظیمات خود قابلیتی به نام guest network یا guest access دارند که می‌توانید از آن برای راه اندازی یک شبکه مهمان استفاده کنید. شبکه مهمان شما می‌تواند از یک کلمه عبور و شناسه شبکه (SSID) کاملا مجزا استفاده کند.

هیچ یک از ما دوست هکری که انگیزه‌های مخرب داشته باشد، نداریم، اما این به معنای آن نیست که احتیاط نکنیم و مهمانان را همان جایی که باید باشند (دسترسی به اینترنت رایگان) باقی نگه نداریم.

یکی دیگر از دلایل راه‌اندازی روتر با دو شناسه شبکه (SSID) این است که شما علاوه بر محدود کردن مکان دسترسی به شبکه زمان دسترسی را هم محدود کنید. برای مثال، اگر فرزند کوچکی در خانه دارید که نمی‌خواهید تا دیروقت مشغول گشت و گذار در اینترنت باشد می‌توانید کامپیوتر، موبایل یا تبلت آن‌ها را به شناسه دوم متصل کرده و آن را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که مثلا بعد از ساعت ۹ شب دسترسی این SSID به اینترنت قطع شود.
   

اخراج دیگران از شبکه وای‌فای با استفاده از نرم افزار

با جستجو در اینترنت به نرم افزار‌هایی مثل Netcut یا JamWifi برمی‌خورید که با ارسال بسته‌هایی به سایر دستگاه‌های موجود در شبکه وای‌فای شما اتصال آن‌ها را به این شبکه قطع می‌کند.

این ابزار در واقع یک حمله غیرمجاز برای قطع دسترسی موقت یک دستگاه به شبکه خانگی شما ترتیب می‌دهد. این راهکار واقعی نیست. حتی اگر اتصال یک دستگاه به شبکه قطع شود، دوباره تلاش خواهد کرد تا یک بار دیگر اتصال برقرار شود؛ بنابراین استفاده از نرم افزار برای حذف همیشگی دیگران از شبکه خانگی راهکار درستی نخواهد بود.       منبع:صبحانه آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شبکه وای فای اینترنت شبکه هک شدن پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس گفت: اختلال اضطراب اجتماعی به ترس از دیده شدن یا قضاوت شدن توسط دیگران در موقعیت‌های اجتماعی اشاره دارد. این اختلال گاهی تحت عنوان هراس اجتماعی هم شناخته می‌شود. اضطراب ترسی است که با پیش‌بینی یک واقعه به وجود می‌آید و هراس هم ترسی غیرمنطقی از برخی اشیا یا موقعیت‌ها است. 

وی گفت: شیوع این اختلال در بین زنان بیشتر از مردان است. با این حال، اختلال اضطراب اجتماعی قابل درمان است. گفتگو درمانی، درمان شناختی رفتاری و دارو درمانی می‌توانند تا حدود زیادی به افراد در غلبه بر علائم این اختلال کمک کنند.

وی ادامه داد: افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی به دلیل ترس از قضاوت منفی دیگران، خجالت یا احساس طرد شدن، از برخی موقعیت‌های اجتماعی ترس یا اضطراب دارند.اگر چه تجربه‌ی اندکی اضطراب در موقعیت‌های اجتماعی امری طبیعی هست. اما اختلال اضطراب اجتماعی به اضطرابی گفته می‌شود که شدید باشد و بر زندگی کاری یا شخصی فرد تأثیر بگذارد و حداقل ۶ ماه به طول بیانجامد.

وی مطرح کرد: افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی از اینکه در حضور دیگران مضطرب به نظر برسند و گونه‌هایشان سرخ شود یا  احساس نگرانی می‌کنند. به این خاطر که فکر می‌کنند در نظر دیگران  نادان به نظر می‌رسند. بسیاری از افراد مبتلا به این اختلال همچنین دارای علائم جسمانی شدید مانند افزایش ضربان قلب، احساس تهوع  هستند.

این جامعه شناس تصریح کرد: اگرچه ممکن است که فرد بداند ترس و واکنش‌های جسمانی‌اش افراطی و شدید است، با این حال کنترلی بر روی آنها ندارد و این علائم و واکنش‌ها کاملا به صورت اتفاقی رخ می‌دهند.

وی گفت: عوامل به وجود آورنده‌ی اضطراب اجتماعی در افراد متفاوت است، مانند ملاقات با افراد ناآشنا، صحبت کردن با افراد در محل کار یا مدرسه، سخنرانی در کلاس درس یا در جمع  صحبت کردن با صندوقدار فروشگاه درباره‌ی قیمت اجناس،  استفاده از سرویس بهداشتی عمومی،  خوردن غذا یا آشامیدن در حضور دیگران،  اجرای برنامه یا نمایش در مقابل دیگران، بسیاری از افراد مبتلا به این اختلال به دنبال درمان نیستند، زیرا بر این باورند که این مسأله بخشی از شخصیت آنها است. در عوض ممکن است برای مسائل دیگری همانند افسردگی یا مصرف مواد از یک متخصص یا کارشناس کمک بگیرند.

وی گفت: اختلال اضطراب اجتماعی تأثیرات بسیاری بر جسم و روان دارد و باعث بروز علائم جسمانی، عاطفی و رفتاری در فرد می‌شود. این علائم در برخی از شرایط اجتماعی بروز می‌کنند مانند:  علائم جسمی همانند سرخ شدن، تعریق، لرزیدن، حالت تهوع، افزایش ضربان قلب و خالی شدن ذهن احساس وحشت یا حملات هراسی ترس و خجالت از تجربه‌ی احساس اضطراب در مقابل دیگران  ترس شدید از قضاوت دیگران  احساس ترس یا وحشت در موقعیت‌های که با دیگران باید صحبت کنند، به‌خصوص افراد غریبه توجه بیش از حد به جزئیات رفتاری خود در مقابل دیگران و تجربه کردن احساس خجالت یا ناجور بودن  مشکل در صحبت کردن در حضور دیگران  اجتناب از موقعیت‌هایی که ممکن است باعث اضطراب شوند.

حالت صاف و خشک بدن و صدای ملایم در هنگام تعاملات اجتماعی

وی افزود: مشکل در برقراری یا حفظ تماس چشمی  حساسیت به انتقاد، عزت نفس پایین و گفت‌وگوی منفی با خود این علائم می‌توانند بر ابعاد مختلف زندگی روزمره‌ی فرد همانند تحصیل، کار و روابط او تأثیر بگذارد و حتی گاهی آنها را به‌شدت مختل کند. در صورت درمان نکردن این اختلال، فرد ممکن است نتواند توانایی خود را در مدرسه یا محل کار شکوفا کند، زیرا به طور معمول از شرکت در فعالیت‌های گروهی، صحبت در مقابل جمع یا توسعه‌ی روابط خود اجتناب می‌کند.

این جامعه شناس گفت: در شرایط شدید یا مزمن، اختلال اضطراب اجتماعی می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات دیگری همانند افسردگی یا مصرف مواد در فرد بشود. در کودکان، علائم این اختلال معمولا در هنگام تعامل با بزرگسالان و همسالان ظاهر می‌شود. احساس اضطراب آنها ممکن است به صورت زیر باشد؛

 وی گفت: گریه کردن  پرتاب کردن اشیا از روی خشم ،  سکوت محض و بی حرکت ماندن،  چسبیدن به والدین یا فرد مراقب،  جمع شدن به طرف درون بدن  خودداری از صحبت کردن در درمان اضطراب اجتماعی روش‌های مختلف درمانی می‌تواند به افراد در مدیریت علائم این اختلال، کسب اعتماد به نفس و غلبه بر اضطرابشان کمک کند. اگرچه بدون پیگیری برای درمان، این اختلال ممکن است در تمام طول زندگی فرد ادامه داشته باشد، هرچند ممکن است در دوره‌های زمانی مختلف شدت آن کم و زیاد بشود.

وی تصریح کرد: درمان شناختی رفتاری یک روش درمانی رایج است. هدف آن کمک به فرد در شناخت و تغییر افکار یا عقاید منفی درباره‌ی موقعیت‌های اجتماعی است. هدف دیگر این روش تغییر رفتار یا واکنش‌های فرد نسبت به موقعیت‌هایی است که باعث به وجود آمدن اضطراب در او می‌شوند. درمان شناختی رفتاری به فرد کمک می‌کند تا متوجه این مسأله بشود که افکار خود او است که می‌توانند نحوه‌ی واکنش و رفتارش را تعیین کنند، نه افکار دیگران.
روش مواجهه درمانی یا مواجهه شناختی هم می‌تواند به افراد مبتلا به این اختلال کمک کند. 

وی گفت: اضطراب اجتماعی یک تجربه‌ی کاملا فردی است. نکاتی که به یک شخص کمک می‌کنند ممکن است برای شخص دیگر مفید نباشند. به همین دلیل، بهتر است که فرد روش‌های مختلف را امتحان کند تا ببیند چه روشی برای او نتیجه‌بخش است.

دامنه‌ی تعاملات اجتماعی خود را به تدریج افزایش دهید

وی گفت: افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی معمولا از موقعیت‌هایی اجتناب می‌کنند که می‌توانند احساس اضطراب را در آنها تحریک کنند. اگرچه این رفتار اجتنابی در کوتاه مدت باعث کاهش اضطراب می‌شود، اما این کار می‌تواند اضطراب را در طولانی مدت به‌شدت تشدید کند.

این جامعه شناس ادامه داد: در صورت امکان و در صورت لزوم با کمک یک درمانگر، فرد می‌تواند به‌تدریج خود را در معرض موقعیت‌های اجتماعی که از آنها می‌ترسد قرار دهد و دامنه‌ی تعاملات اجتماعی خود را افزایش دهد. این کار به آنها کمک می‌کند تا تجربه‌ی مثبتی از آن وضعیت داشته باشند.

قرایی مقدم افزود: داشتن تجارب مثبت اجتماعی می‌تواند اعتماد به نفس فرد را افزایش و اضطراب وی را کاهش دهد یا برای او این اطمینان حاصل شود که می‌تواند بر اضطراب خود غلبه کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران
  • خسارت۸۵۰ میلیارد ریالی بارندگی اخیر به تاسیسات برق هرمزگان
  • کنترل دسترسی کارکنان به شبکه و اهمیت آن برای سازمان‌ها
  • چگونه نظر دیگران را عوض کنیم؟
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟