Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سرهنگ موالی،رئیس پلیس فتای استان قم گفت: برخی کلاهبرداران و شیادان با مراجعه به فروشگاه‌ها و مراکز خرید، پس از خرید محصول و یا کالا با ادعای دروغین واریز و یا انتقال وجه به وسیله اپلیکیشن رسید ساز تلفن همراه خود، اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

او اضافه کرد: کلاهبرداران پس از استفاده از ایستگاه کارت خوان جهت واریز وجه، شماره کارت قربانی را گرفته و اعلام می‌دارند با استفاده از اپلیکیشن روی گوشی خود قصد واریز وجه را دارد، ولی پیامک واریز وجه برای قربانی ارسال نمی‌شود و شخص خریدار (کلاهبردار) مدعی می‌شود به دلیل شلوغی تراکنش‌ها پیامک ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موالی ادامه داد: قربانی با دیدن مشخصات کامل خود روی رسید ساخته شده در گوشی خریدار، به حرف او اعتماد می کند و بعد از عزیمت کلاهبردار از محل، قربانی با کمال ناباوری متوجه می‌شود که این عمل کلاهبرداری بوده و هیچ گونه وجهی انتقال و یا واریز به حساب نشده است.

رئیس پلیس فتای قم افزود: امروزه بسیاری از تراکنش‌های بانکی از طریق اپلیکیشن‌های مالی صورت می‌پذیرد و این از با ارزش‌ترین خدماتی است که بر روی اینترنت ارائه می‌شود، متاسفانه کلاهبرداران فضای مجازی از این فرصت سوء‌استفاده می‌کنند.

این مقام سایبری گفت: فروشندگان با فعال‌سازی سامانه پیامک حساب بانکی خود، از انجام هرگونه تراکنش بانکی و دریافت یا برداشت از حساب بانکی مطلع شوند  و بعد کالا را به خریدار تحویل دهند.

موالی با بیان این که فروشنده وقتی رسید انتقال وجه را مشاهده کرد، حتما با موجودی بانک خود چک کند و سپس جنس مورد نظر را تحویل دهد، گفت: وجود شماره کارت و نام شما در رسید به هیچ وجه صحت رسید را تایید نمی‌کند.

رئیس پلیس فتای قم تاکید کرد: اگر پیامک انتقال وجه برای شما ارسال شد، حتما با پیامک‌های قبلی بانک چک کنید که از همین شماره ارسال شده باشد. ارسال پیامک از یک شماره جدید را به عنوان سند قبول نکنید.

سرهنگ موالی عنوان کرد: شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرایم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه به پلیس فتا از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir و یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ درخواست خود را ثبت کنند.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتای قم جرایم سایبری هشدار پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوال مسابقه شماره ۱۳ طرح «زندگی با آیه ها» در آذربایجان شرقی

دریافت 25 MB

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه شماره ۱۳ طرح «زندگی با آیه ها» (ویژه روز سه شنبه ۷ فروردین)

۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای منتخبین به صورت روزانه اهدا خواهد شد. لطفاً فقط عدد گزینه صحیح را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۵۷۸ ارسال کنید. مهلت ارسال پاسخ مسابقه تا ساعت ۲۴ سه شنبه ۷ فروردین می‌باشد. کد خبر 6062646

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردریالی سرمایه‌گذاری در بازار فارکس
  • هشدار پلیس فتا درمورد شگرد کلاهبرداران اینترنتی
  • فعال‌سازی قابلیت احراز هویت دو مرحله‌ای برای جلوگیری از هک گوشی
  • پلیس فتا: ارسال پیام درخواست واریز وجه و ارز دیجیتال شگرد کلاهبرداران اینترنتی است
  • هشدار رئیس پلیس فتا لرستان در خصوص پیامک‌های جعلی در ایام نوروز
  • دریافت رایگان سرویس پریمیوم تلگرام؛ یک کابوس امنیتی!
  • کمین کلاهبرداران اسکیمری در قالب فروشندگان سیار
  • سوال مسابقه شماره ۱۳ طرح «زندگی با آیه ها» در آذربایجان شرقی
  • هشدار: تلگرام پریمیوم رایگان را فعال نکنید
  • مزایای یک پنل پیامکی خوب چیست؟