Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور در رابطه با پیشنهادات جدید مطرح شده درباره میزان افزایش یارانه مراکز توانبخشی غیردولتی توضیحاتی ارائه کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سعید سعدآبادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس تبصره یک ماده 7 قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، یارانه پرداختی سازمان بهزیستی به مراکز توانبخشی بابت نگهداری از هر فرد معلول باید هر سال با در نظر گرفتن نرخ تمام شده خدمات و نرخ تورم سالانه تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان سازمان بهزیستی با همکاری نمایندگان انجمن عالی مراکز غیردولتی توانبخشی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه باید نسبت به تعیین یارانه هر سال اقدام کنند.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با اشاره به تأخیر ایجاد شده در تعیین نرخ یارانه اختصاص یافته به افراد دارای معلولیت حاضر در مراکز توانبخشی اظهارکرد: هر سال در تیر ماه و بعد از برگزاری جلسات مختلف، میزان یارانه در بهزیستی مشخص و برای ارسال به هیئت دولت به وزارت رفاه اعلام می شد اما متاسفانه در حال حاضر و با وجود گذشت 6 ماه از سال 99، پس از چند جلسه در رابطه با یارانه با سازمان بهزیستی هنوز بر سر میزان افزایش تفاهمی ایجاد نشده است.

سعدآبادی در خصوص پیشنهادات ارائه شده از سوی انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی در رابطه با میزان افزایش یارانه تصریح کرد: پیشنهاد ما در انجمن عالی مراکز توانبخشی افزایش 41درصدی میزان یارانه است. این پیشنهاد نیز با توجه به افزایش 41.2 درصدی نرخ تورم و افزایش 45 درصدی حقوق کارگران و محاسبه قیمت تمام شده مطرح شده است.

وی ادامه داد: مسئولان سازمان بهزیستی خواستار افزایش 20 درصدی یارانه مراکز هستند و علت آن نیز کمبود اعتبارات مطرح شده است.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور در رابطه با پیشنهاد انجمن مراکز توانبخشی به سازمان بهزیستی در رابطه با میزان افزایش یارانه مراکز خاطرنشان کرد: در شرایطی که سازمان بهزیستی اعلام کرده که بودجه کافی برای افزایش 40 درصدی مراکز را در اختیار ندارد، پیشنهاد ما این است که مسئولان این سازمان با افزایش 41 درصدی یارانه مراکز در 6 ماهه دوم سال موافقت کنند.

سعدآبادی تاکید کرد: در این صورت سازمان بهزیستی به جای اینکه از ابتدای سال مبلغ 20 درصد به یارانه پرداختی بیافزاید، تنها یارانه مراکز را برای 6 ماهه دوم سال به میزان 41 درصد افزایش می دهد.

وی با اشاره به اذعان رئیس سازمان بهزیستی به هزینه تمام شده 3 میلیون تومانی برای هر فرد معلول در مراکز توانبخشی گفت: همان طور که رئیس سازمان بهزیستی در مصاحبه های اخیر خود اشاره کرده، هزینه نگهداری از هر فرد معلول در مراکز توانبخشی مبلغی معادل 3 میلیون تومان است و اگر بخواهیم بر این اساس افزایش یارانه را در نظر بگیریم یارانه کنونی باید 200 درصد افزایش پیدا کند.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با تاکید بر افزایش هزینه های مراکز تصریح کرد: در حال حاضر در تمام موضوعات از جمله اجاره بها، حق بیمه و دست مزد کارکنان، مواد خوراکی و مواد غذایی و ... شاهد افزایش قیمت ها هستیم.

سعدآبادی افزود: هزینه دارو و درمان مددجویان در مراکز نیز افزایش قابل توجهی داشته و در این شرایط نیاز است هر چه سریع تر سازمان بهزیستی در اقدامی عاجل، رقم افزایش یارانه را به تصویب هیئت وزیران برساند.

وی با اشاره به تبعات عدم افزایش یارانه مراکز خاطرنشان کرد: هر روز تأخیر در افزایش میزان یارانه، سبب کاهش سطح خدمات به معلولان در مراکز توانبخشی خواهد شد.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با تأکید بر افزایش هزینه‌های مراکز بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور اظهارکرد: در حال حاضر ویروس کرونا، هزینه‌های مضاعفی به مراکز تحمیل کرده چرا که مسئولان مراکز توانبخشی باید نسبت به تهیه اقلام بهداشتی برای مددجویان اقدام کنند.

سعدآبادی تصریح کرد: خوشبختانه سازمان بهزیستی کشور تاکنون در 2 مرحله مختلف، هر بار مبلغ 500 هزار تومان بابت خرید اقلام بهداشتی برای هر فرد حاضر در مراکز توانبخشی پرداخت کرده و از این بابت قدردان زحمات مسئولان این سازمان هستیم.

الزام مدیران استانی بهزیستی به انتصاب یک معلول به‌عنوان مشاور"رها بودن مهدکودک‌ها" و مناقشه بهزیستی و آموزش‌و‌پرورش بر سر آن!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی مراکز توانبخشی سازمان بهزیستی افزایش یارانه میزان افزایش یارانه مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان، در سال ۱۴۰۲ طلاق با کاهش ۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه بوده و از ۵ هزار و ۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵ هزار و ۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی گفت: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

اسدی افزود: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

اسدی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 6087473

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • سوپرایز مهم برای پدر و مادران جوان | افزایش ۲۵ درصدی یارانه کودکان
  • پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟
  • پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج