Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: قطعا با تحولات دنیا در حوزه علم و فناوری و تغییر سیاست‌های کلان در دنیا ضرورتا نیاز داریم بیشتر از گذشته به جامعه علمی کشورمان توجه شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، منصور غلامی امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در دانشگاه تهران گفت: در نیمسال گذشته تحصیلی مراکز علم و فناوری ما یک آزمون را پشت سر گذاشتند که در نوع خودش قابل توجه است؛ دانشگاه تهران روز گذشته در جلسه‌ای گزارشی را ارائه کرد و آن این بود که ورود و برخورد آموزش عالی با شیوع کرونا چگونه بوده است؟

وی افزود: خلاصه گزارش این بود که اقدامات و تحولاتی که توسط آموزش عالی کشور اتفاق افتاده نه تنها چیزی کمتر از سایر کشورها نبود بلکه با ابتکارات ویژه ای رو به رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با تاکید بر اینکه این موضوع نشان می‌دهد خانواده آموزش عالی ظرفیت مواجهه سریع و صحیح با تحولات جامعه پیرامون را دارد گفت: البته در سال‌های گذشته هم اتفاقات و حوادثی مثل سیل و زلزله داشتیم که مراکز علم و فناوری ما به خوبی توانستند در میدان حضور پیدا و نقش خود را ایفا کنند.

نحوه نظارت بر آموزش‌های مجازی سال تحصیلی جدید با حضور وزیر علوم بررسی می‌شودوزیر علوم: اعتقادی به مافیای کنکور ندارم

وزیر علوم بیان داشت: در سال‌های اخیر حرکت از سوی آموزش و پژوهش و توجه به فناوری‌ها به سمت دانشگاه‌های جامعه محور و حل مسائل مهم کشور پیش رفته که این تحولات یک رویکرد جامع داشته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در همان روزهای اول شیوع کرونا پارک‌های علم و فناوری و واحدهای علم و فناوری ما برای رفع سریع‌ترین نیازهای مردم در میدان حضور یافتند.

غلامی تاکید کرد: برای حفظ کیفیت نیاز به تلاش همه جانبه داریم از جمله داشتن حمایت‌هایی که تا الان خوب بوده اما باید در نیمسال آینده قوی‌تر باشد. ادامه حمایت‌های دولت از مراکز آموزش عالی برای توجه به تلاش‌ها و ابتکارات و اختراعات ضروری است.

وی در پایان گفت: برای آینده جامعه علم و فناوری نیاز است که در برنامه کلان کشور قبل از تدوین لایحه برنامه هفتم، سیاست‌های خاصی اتخاذ کنیم. سرمایه آموزش عالی کشور سرمایه مهمی در کشور محسوب می‌شود که در تنگناها می‌تواند ملت عزیز را کمک کند و قطعاً با تحولات دنیا در حوزه علم و فناوری و تغییر سیاست‌های کلان در دنیا ضرورتاً نیاز داریم بیشتر از گذشته به جامعه علمی کشورمان توجه شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه تهران وزارت علوم منصور غلامی دانشگاه تهران وزارت علوم منصور غلامی علم و فناوری آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود