Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 منصور غلامی امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در دانشگاه تهران گفت: در نیمسال گذشته تحصیلی مراکز علم و فناوری ما یک آزمون را پشت سر گذاشتند که در نوع خودش قابل توجه است؛ دانشگاه تهران روز گذشته در جلسه‌ای گزارشی را ارائه کرد و آن این بود که ورود و برخورد آموزش عالی با شیوع کرونا چگونه بوده است؟

اخبار سیاسی- وی افزود: خلاصه گزارش این بود که اقدامات و تحولاتی که توسط آموزش عالی کشور اتفاق افتاده نه تنها چیزی کمتر از سایر کشورها نبود بلکه با ابتکارات ویژه ای رو به رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با تاکید بر اینکه این موضوع نشان می‌دهد خانواده آموزش عالی ظرفیت مواجهه سریع و صحیح با تحولات جامعه پیرامون را دارد گفت: البته در سال‌های گذشته هم اتفاقات و حوادثی مثل سیل و زلزله داشتیم که مراکز علم و فناوری ما به خوبی توانستند در میدان حضور پیدا و نقش خود را ایفا کنند.

 وزیر علوم بیان داشت: در سال‌های اخیر حرکت از سوی آموزش و پژوهش و توجه به فناوری‌ها به سمت دانشگاه‌های جامعه محور و حل مسائل مهم کشور پیش رفته که این تحولات یک رویکرد جامع داشته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در همان روزهای اول شیوع کرونا پارک‌های علم و فناوری و واحدهای علم و فناوری ما برای رفع سریع‌ترین نیازهای مردم در میدان حضور یافتند.

غلامی تاکید کرد: برای حفظ کیفیت نیاز به تلاش همه جانبه داریم از جمله داشتن حمایت‌هایی که تا الان خوب بوده اما باید در نیمسال آینده قوی‌تر باشد. ادامه حمایت‌های دولت از مراکز آموزش عالی برای توجه به تلاش‌ها و ابتکارات و اختراعات ضروری است.

وی در پایان گفت: برای آینده جامعه علم و فناوری نیاز است که در برنامه کلان کشور قبل از تدوین لایحه برنامه هفتم، سیاست‌های خاصی اتخاذ کنیم. سرمایه آموزش عالی کشور سرمایه مهمی در کشور محسوب می‌شود که در تنگناها می‌تواند ملت عزیز را کمک کند و قطعاً با تحولات دنیا در حوزه علم و فناوری و تغییر سیاست‌های کلان در دنیا ضرورتاً نیاز داریم بیشتر از گذشته به جامعه علمی کشورمان توجه شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آغاز سال تحصیلی غلامی شیوع کرونا منصور غلامی مراکز آموزش عالی علم و فناوری آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، امید رضایی‌فر، قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم کشورمان، که به صورت برخط در این نشست شرکت کرد، در این نشست بر ضرورت ترسیم نقشه راه همکاری‌ها در زمینه علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تاکید کرد.
قائم مقام وزیر علوم کشورمان بر آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌ها در حوزه علم و فناوری تأکید و گزارشی از دستیابی ایران به جایگاه‌های قابل توجه در عرصه علم و فناوری با وجود تحریم‌های غرب را ارائه کرد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز که به نمایندگی از کشورمان در این نشست شرکت کرده بود، با اشاره به عضویت کامل ایران در سازمان شانگهای گفت: جمهوری اسلامی ایران پیش از این در ۲۰ سال گذشته و در زمان عضویت خود به عنوان ناظر در این سازمان، دیدگاه‌های خود را بیان کرده است.
وی افزود: ایران هم‌اینک نیز به عنوان عضو کامل به دنبال تعامل سازنده و همکاری جامع با بخش‌های مختلف تخصصی سازمان همکاری شانگهای است.
جلالی، یکی از مهمترین زمینه‌های همکاری کشور‌های عضو سازمان شانگهای را حوزه آموزش عنوان کرد و افزود: آموزش سنگ بنای توسعه هر کشوری است وجمهوری اسلامی ایران هم در این زمینه سابقه و تجربه طولانی دارد.
سفیر ایران در مسکو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشور ما با وجود مواجهه با همه تحریم‌ها و فشار‌های غیرعادلانه برخی قدرت‌ها در حوزه تحقیق، پژوهش و آموزش عالی کار‌های بزرگی انجام داده است.
وی یادآور شد: ایران هم‌اینک در منطقه غرب آسیا در بسیاری از شاخص‌های علوم و تحقیقات از جمله فناوری و انرژی جایگاه برتر را دارد.
جلالی ادامه داد: ما آماده هستیم تا دستاورد‌ها و تجربیات خود را در حوزه آموزش با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای را به اشتراک بگذاریم.
وی با بیان اینکه همکاری دانشگاه‌های برتر عضو سازمان همکاری شانگهای اقدام بسیار مهم و در خور تقدیری است، گفت: دانشگاه‌های برتر ایران، سالیانی است که با کشور‌های شانگهای از جمله روسیه در حال همکاری مشترک هستند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اظهار داشت: ما آمادگی خود را به شکل کامل اعلام می‌کنیم که به عنوان یک عضو کامل سازمان شانگهای، همکاری کاملی را با این سازمان همکاری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد هجدهمین دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است