Web Analytics Made Easy - Statcounter

با ادامه شیوع کرونا و کاهش تقاضا برای نفت و به دلیل کاهش میزان تولید نفت شیل ایالات متحده عملیات فراکینگ در میادین نفت شیل این کشور به کمترین حد خود از سال 2017 رسیده است.

به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ، در سه سال گذشته این اولین بار است که عملیات انفجار شیل ماسه تا به این حد کاهش یافته است. کارشناسان دلیل این امر را کاهش تقاضای نفت و افت قیمت این ماده به دلیل شیوع پاندمی کرونا می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، اکتشاف گران نفت شیل به طور متوسط 2.9 میلیون پوند در روز ماسه به چاه های شیل تزریق کرده اند و موسسه تحقیقاتی کوراس می گوید این اولین بار از سال 2017 میلادی است که میزان تزریق تا به این حد کاهش داشته است.

میزان تزریق ماسه در هر چاه یک فاکتور مهم و کلیدی در بهره وری فراکینگ است چون هر چه میزان تزریق بیشتر باشد به این معنی است که شکاف بیشتری به وجود آمده و در نتیجه نفت بیشتری هم تولید خواهد شد.

کسانی که عملیات فراکینگ انجام می دهند و نیز آنهایی که تاسیسات نفتی را در اجاره دارند بدترین آسیب ها را از شیوع کرونا و کاهش قیمت جهانی نفت دیده اند.

حالا دیگر بزرگ ترین تامین کنندگان خدمات نفتی چون شلمبرژه و هالیبرتون توجه خود را به سوی خارج از مرزهای ایالات متحده جلب کرده اند. و از سویی به دنبال آن هستند بلکه بتوانند بخشی از دارایی های نفتی خود را به فروش برسانند.

بعد از اینکه 100 کارمند عملیات فراکینیگ در نیمه های ماه مه کار خود را ترک کرده اند، اکنون فقط 40 کارمند دوباره به کار خود بازگشته اند آن هم بیشتر در حوضه پرمیان تگزاس جنوبی و نیومکزیکو.

برچسب هاایالات متحده آمریکا حوزه نفتی پرمیان فراکینگ موسسه تحقیقاتی کوراس (Coras Research LLC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا فراکینگ آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی را کاهش دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امروز در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی ونظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر ازکشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.

وی، با بیان این نکته که باید بتوانیم ظرفیت‌های دریایی را نقد کنیم، عنوان کرد: باید برنامه‌ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریا محور در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی انجام شود چراکه اعتقاد دارم بدون توجه به ظرفیت‌های دریایی کشور، ایجاد چنین تمدنی آسان نیست. نمی‌توان تمدن نوینی را بدون توجه به ظرفیت‌های دریا ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.

وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری وحمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • برتری 3-2 بارسلونا مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو با بریس لیونل مسی (2017/4/23) / فیلم
  • در صورت تعطیلی پنجشنبه‌ها نباید میزان دستمزد تغییر کند
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • بارش‌های جنوب کشور در تابستان هم ادامه خواهد داشت
  • پیروزی 4-2 ,چلسی مقابل تاتنهام در یک دیدار تماشایی (جام حذفی انگلیس - 2017/4/22) / فیلم
  • وزارت صمت مکلف به اعلام میزان فروش خودرو شد
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید