Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:05:26 GMT

۴۰ درصد بیماران کرونایی در قزوین زنان خانه‌دار هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۰۰۸۱

۴۰ درصد بیماران کرونایی در قزوین زنان خانه‌دار هستند

دکتر پیمان نامدار روز یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا، تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته با بستری شدن ۴۷ بیمار، تعداد بیماران بستری شده در مراکز درمانی استان به ۳۲۵ نفر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بیمارستان بوعلی با ۱۸۰ بیمار بستری شده بیشترین آمار بستری شدگان بیماران کرونایی را به خود اختصاص داده و دیگر ظرفیت پذیرش بیماران جدید را از این پس نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول حوزه درمان خاطرنشان کرد: با توجه به رشد روزافزون بیماری کرونا، قرار شد تمامی بیمارستان‌های خصوصی، دولتی و تامین اجتماعی نسبت به پذیرش این نوع بیماران اقدامات لازم را به عمل آورند.

به گفته وی، در قزوین به ازای هر ۱۰۰ هزار جمعیت، ۴.۱ نفر نسبت به این بیماری در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی شهرهای قزوین، تاکستان، البرز و بویین زهرا را دارای بالاترین میزان مبتلایان به بیماری کرونا دانست و گفت: ۴۴ درصد مبتلاها به این بیماری با افراد کرونایی در ارتباط بوده، ۳۷ درصد دارای بیماری زمینه‌ای بودند، ۱۵ درصد نیز در مراسم‌های عروسی و روضه حضور داشته و ۱۵ درصد نیز به مسافرت رفته و یا از ماسک استفاده نکرده‌اند.

نامدار تصریح کرد: هم اکنونآ ۶۰ بیمار کرونایی در بخش آی سی یو بیمارستانی بستری بوده و از دستگاه‌های کمک تنفسی استفاده می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد» از ۲۲ هزار تست صورت گرفته، ۷ هزار و ۱۱۰ مورد آن مثبت اعلام شده که با توجه به آمار ۸ درصدی کشور، قزوین در این زمینه با میانگین کشوری برابر است.

قزوین با روزهای اوج بیماری کرونا روبرو است

دکتر نامدار با بیان اینکه از ابتدای آغاز این بیماری، کادر درمانی تنها از ۱۷ اردیبهشت تا ۲۰ تیرماه سال جاری فرصت تنفس و استراحت داشتند، خاطرنشان کرد: امروز قزوین با روزهای اوج این بیماری روبرو شده و با توجه به تکمیل ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در خصوص این بیماری، به نظر می رسد باید نسبت به راه اندازی دوباره نقاهتگاه و بیمارستان صحرایی اقدام به عمل آورد.

وی ادامه داد: متاسفانه قزوین یکی از چهار پلاک پرتردد مسافرت‌های بین شهری اخیر را در کشور به خود اختصاص داد و این مساله به همراه عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم‌های مذهبی مناطق غیرشهری، باعث شد امروز این استان به وضعیت بحرانی قرمز برسد.

به گفته این مسوول درمانی، هرم سنی مبتلاها به ویروس کرونا امروز علاوه بر افراد مسن، متاسفانه به بانوان خانه‌دار و افراد با سن پایین‌تر نیز رسیده و به جز آبیک و آوج، تمامی مناطق و شهرهای استان در وضعیت بحرانی قرمز و نارنجی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین ویروس کرونا استان قزوین اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سیدمحمدهادی سبحانیان معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیرو‌های توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند.

در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در ۱۴۰۱ از میان ۷ هزار نفر حدود هزار و ۳۰۰ نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی  پذیرش و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات ۱۸۹ نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها ۳۰سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیرو‌های پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میز‌های نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکرد‌های متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. لازم به ذکر است رویداد‌های نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارز‌ها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بستر‌های فرار مالیاتی تبدیل شده است.

در پایان این دیدار ضمن ایجاد مقدمات همکاری‌های فی مابین بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور مالیاتی کشور، مقرر شد: بستر مشارکت نخبگان در حل مسائل ملی فراهم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • دلیل اصلی بستری شدن ترانه علیدوستی در بیمارستان
  • خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور
  • ترانه علیدوستی در بیمارستان بستری شد