Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@02:13:55 GMT

با این 5 مرحله صاحب یک سایت فروشگاهی می‌شوید!

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۷۳۱۱

با این 5 مرحله صاحب یک سایت فروشگاهی می‌شوید!

خبرگزاری آریا - سؤال اینجاست که پول‌مان را کجا سرمایه‌گذاری کنیم، تا سود بیشتری به دست آوریم؟! چند وقت پیش، دو تا از دوستان دوران دبیرستان را دیدم. در مورد منبع درآمد و شغل‌مان صحبت کردیم. یکی از آن‌ها گفت که من بعد از دوران دبیرستان با سرمایه‌ای که داشتم وارد شرکت‌های هرمی شدم و سرم کلاه رفت. طلا و سکه خریدم و بعد از مدتی باز هم ضرر کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا هم وارد بورس شده‌ام!
دیگری گفت مدتی است که یک کسب‌وکار اینترنتی برای خودش راه انداخته است. مدتی طول کشیده به درآمد برسد، اما الان اوضاعش خوب است و تا حدی خیالش بابت فروش راحت است. از این که برای خودش یک کار آنلاین دست و پا کرده، خوشحال بود. مخصوصا بعد از بحران کرونا، که تمایل افراد برای خرید اینترنتی بیشتر شده است.
اگر کنجکاو شده‌اید که راجع به کسب‌وکار این دوستمان و کلا راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی بیشتر بدانید، با من همراه باشید.
مراحل طراحی فروشگاه اینترنتی
تصورم این بود که داشتن سایت فروشگاهی به دانش، تخصص و زمان زیادی احتیاج دارد. اما دوستم گفت که بدون هیچ دانش خاص و تنها در چند روز فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کرده است. ما هم ابتدا باورمان نمی‌شد، اما بعد از اینکه روند ساخت فروشگاه را برایمان گفت، قانع شدیم که بله، چنین چیزی ممکن است. بیایید، این 5 مرحله را از زبان دوست‌مان با هم مرور کنیم.
مرحله اول: محصولات فروشگاه را انتخاب کردم
اولین قدم برای طراحی سایت فروشگاهی، انتخاب محصولاتی است که قصد فروش آن‌ها را داریم. من ابتدا قصد داشتم که تعداد زیادی محصول مختلف را در سایتم بفروشم. چون فکر می‌کردم هرچه فروشگاهم بزرگ‌تر باشد و محصولات بیشتری داشته باشد، درآمدم هم بیشتر می‌شود.
اما بعد از تحقیق متوجه شدم که بهتر است به جای این کار، در بخشی از بازار که رقابت در آن کمتر است فعالیت کنم. در همین حین با کمی تحقیق و گشتن در اینترنت به این نتیجه رسیدم که فروشگاهی تخصصی در زمینه فروش هدفون راه‌اندازی کنم.

مرحله دوم: امکانات موردنیاز و بودجه‌ام را مشخص کردم
بعد از این که تصمیم گرفتم فروشگاهی اینترنتی در زمینه فروش هدفون راه اندازی کنم، سایت‌های مشابه داخلی و خارجی را بررسی کردم. می‌خواستم ببینم که یک فروشگاه موفق در زمینه فروش هدفون باید چه امکاناتی داشته باشد. با کمی تحقیق به این نتیجه رسیدم که فروشگاهم باید قابلیت تعریف درگاه‌های پرداخت اینترنتی، امکان پرداخت در محل، اتصال فروشگاه به حساب اینستاگرام، اتصال به پیک و پست، اضافه کردن آسان محصولات به سایت ترب، چت آنلاین و اتصال به پنل پیامکی را داشته باشد.
بعد از این که نیازها و امکانات لازم را مشخص کردم نوبت به بودجه رسید. من بودجه محدودی برای شروع کار داشتم. به همین دلیل برایم مهم بود که برای طراحی سایت هزینه زیادی نکنم تا بتوانم اجناس بیشتر و متنوع‌تری را برای فروشگاه تهیه کنم. بنابراین مبلغ مشخصی از بودجه‌ام را برای طراحی سایت کنار گذاشتم.
مرحله سوم: پیدا کردن بهترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی
حالا نوبت به طراحی سایت فروشگاهی رسید. ابتدا در اینترنت به دنبال هزینه طراحی سایت حرفه‌ ای بودم. اول دیدم که برای داشتن سایت اختصاصی باید چند ده میلیون تومان هزینه کنم و نزدیک بود قید راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را بزنم. اما بعد از کمی تحقیق و جستجو متوجه شدم که راه‌های کم هزینه‌تری هم برای طراحی سایت وجود دارد.
من هم مثل خیلی‌ها طراحی سایت و برنامه‌نویسی بلد نیستم. به همین دلیل می‌خواستم روشی را پیدا کنم که در کنار هزینه پایین، نیاز به دانش خاصی هم نداشته باشد. ابتدا به سمت وردپرس و سیستم‌های مدیریت محتوا رفتم. درست است که این سیستم‌ها رایگان هستند اما کار با آن‌ها خیلی راحت نبود. پس تصمیم گرفتم که از فروشگاه ساز برای طراحی سایت استفاده کنم.
بعد هم فروشگاه ساز پرتال را برای ساخت سایت فروشگاهی انتخاب کردم. دلیلم هم این بود که پرتال تمام امکاناتی که لازم داشتم را ارائه می‌کرد. طراحی سایت با پرتال آن‌قدر راحت است که در کمتر از یک روز توانستم فروشگاه اینترنتی‌ام را راه‌اندازی کنم.
مرحله چهارم: محصولات را در سایت قرار دادم
بعد از این که کار ایجاد سایت فروشگاهی تمام شد نوبت به گذاشتن محصول در سایت رسید. اول از همه با دوربین موبایلم عکس‌هایی با کیفیت و زیبا از محصولاتم گرفتم. در ادامه هم عکس‌ها را با توضیحاتی مفصل و کامل وارد سایت کردم. به این ترتیب رسما فروشگاه اینترنتی من آماده شد.
مرحله پنجم: تولید محتوای جذاب را شروع کردم
در ابتدای کار فروشگاهم مشتری زیادی نداشت. کمی در مورد روش‌های جذب مشتری تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که برای دیده شدن سایتم، باید روی سئو و تولید محتوا کار کنم. پس کار روی وبلاگ فروشگاه را آغاز کردم. چند مقاله آموزشی و جذاب در مورد هدفون‌ها نوشتم و آن‌ها را در وبلاگ سایت منتشر کردم.
با این کار تعداد زیادی کاربر از طریق موتورهای جستجو وارد سایتم می‌شدند و بعد از مدتی فروشم شروع شد. همین طور در کنار سایت به فعالیت در اینستاگرام هم پرداختم و از این طریق هم تعداد زیادی مشتری با فروشگاه من آشنا شدند. در واقع اینستاگرام را به سایت متصل کردم؛ این کار را از طریق فروشگاه ساز پرتال به‌راحتی امکان پذیر بود.

من چگونه فروشگاهم را راه بیندازم؟
خودتان دیدید که داشتن یک سایت فروشگاهی آنقدر هم کار سخت و پیچیده‌ای نیست. هرچند که با این حال، تیم پشتیبانی پرتال همیشه در کنار شما هستند، تا هر زمان که نیاز شد، مشکل شما را حل کنند. خب این هم از ساده‌ترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی. بقیه مراحل را هم به همان ترتیب انجام دهید تا چند وقت پیش صاحب یک فروشگاه باشید.
راستی اگر سؤالی راجع به کار با پرتال، برایتان پیش آمد، تیم پشتیبانی همواره در کنار شماست و می توانید روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 22 و روز‌های پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیل رسمی از ساعت 9 الی 17 با شماره 63404-021 داخلی 2 از تماس بگیرید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فروشگاه اینترنتی برای طراحی سایت سایت فروشگاهی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان یزد با حضور مدیران فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار و مسئولان دستگاه‌های متولی این موضوع برگزار شد.

سید محمدرضا مدرسی بر لزوم ارتقای کیفیت خدمت رسانی فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار تأکید کرد و گفت: مقرر شد فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی در شهر یزد معرفی شوند.

وی افزود: همچنین قرار شد تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات صورت گیرد تا بتوانند کالا‌های متنوع‌تر و با کیفیت تری را تهیه و به مردم عرضه کنند.

فرماندار یزد اظهار داشت: مقرر شد با پیگیری اجرایی شدن مصوبه کارگروه تنظیم بازار بتوانند اقلام و کالا‌ها را با سود و هزینه تمام شده کمتری به مردم عرضه کنند.

وی تأکید کرد که با استفاده از کالا‌های تولید شده در یزد، اقلام با قیمت کمتر و سرعت بیشتری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • عین‌اللهی: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است
  • اجرای آزمایشی عرضه اینترنتی دارو
  • عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • فال انبیا فردا سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • (ویدئو) دارو‌های اینترنتی در داروخانه‌های مجازی
  • نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی!
  • کشف ۹۰ خاور زباله از منزل یک میلیاردر
  • آتش سوزی در یک بستنی فروشی و فروشگاه لوازم خانگی بندرعباس
  • طراحی سایت حرفه ای با بروزترین اسکریپت ها و قالب ها