Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلاحتی نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت : وجود مدارس متنوع از جمله نمونه دولتی، نمونه خصوصی، تیزهوشان، شاهد، غیرانتفاعی و شهریه‌های کلانی که از بعضی والدین در شهر‌های مختلف گرفته می‌شود روش غلط آموزشی است که تلاش ما بر حذف آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تلاش ما این بود که فقط دو نوع مدرسه دولتی و غیرانتفاعی داشته باشیم، ولی به دلیل لابی‌های پشت صحنه بی نتیجه ماند، شاید این نتیجه ضعف‌های ما بود و باید کار کارشناسی پخته تری  انجام می شد و قویتر وارد عمل می شدیم تا نتیجه بگیریم.

فلاحتی گفت: بحث حذف کنکور را در برنامه داشتیم با اینکه قانون بود، ولی روش‌های متعدد فساد آمیز، تا جا‌های خوبی هم پیش رفت که به نتیجه نرسید که اگر اجرا می شد امسال دانش آموزان و والدین این هجم از استرس را با وجود کرونا نداشتند.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم اصلاح و تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی آموزش و پرورش، مربیان مهد‌ها و نهضت سواد آموزی را از مهمترین فعالیت‌های کاری خود در مجلس قبلی برشمرد.

بیشتر بخوانید

باید نیروی جوان به بدنه دولت تزریق شود

او ادامه داد :  افزایش حقوق سازمان‌های حمایتی مثل بهزیستی و کمیته امداد، جزو قوانین مجلس بود که محقق هم شد.

فلاحتی گفت: گنجاندن نام خراسان جنوبی در کنار چند استان دیگر در قانون توسعه ششم باعث شد تا سهم بودجه استان در گازرسانی، آبرسانی افزایش یابد و برای آبخیزداری، احیا و مرمت قنوات، چندمیلیارد تومان طی چندسال به استان تزریق شد و آبخیزداری در استان رونق گرفت.

او افزود: گازرسانی به دلیل مشکلات اداری در حاشیه شهر‌ها و برخی روستا‌ها انجام نمی‌شد که با ارائه طرحی درمجلس که به قانون تبدیل شد، مجوز ارائه خدمات به حاشیه شهر‌ها داده شد و گازرسانی و همچنین آبرسانی در کل کشور افزایش چشمگیری داشت.

از پیگیری‌هایی که نتیجه داد تا طرح‌های بر زمین مانده مجلس

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم گفت: هر چه طول راه‌های ریلی و مواصلاتی استان افزایش یابد، توسعه و سرمایه گذاری استان هم ارتقا می‌یابد و با وجود اینکه خراسان جنوبی در کریدور اصلی کشور است، ولی هنوز بیشتر محور‌ها دو طرفه و تلفات جاده‌ای بالاست.

او افزود: مهمترین و بهترین کاری که برای استان انجام شد جذب اعتبارات مناسب برای جاده قاین بیرجند است که نتایج قابل مشاهده است و اکثر مناطق حادثه خیز دوبانده شده و بقیه مسیر در دست اقدام است.

فلاحتی بیان کرد: راه آهن مسیر زاهدان - مشهد که از بیرجند و قاین می‌گذرد و باعث توسعه استان و رفاه حال مردم می‌شود، کلنگ زنی و تامین اعتبار شد؛ کنسرسیوم تشکیل و شرکت‌های مربوطه در حال انجام کار هستند.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم افزود: بهره برداری اورژانس قاین، افزایش تجهیزات بیمارستانی، کلنگ زنی بیمارستان دوم قاین، نوسازی مدارس، کلنگ زنی سالن ورزشی ۳ هزار نفره و افتتاح کتابخانه مرکزی قاین از جمله پروژه‌های اجرا شده در حوزه انتخابیه ام بود.

او با اشاره به این که راه اندازی مجتمع فولاد که مدت زیادی راکد مانده بود به ثمر نشست، ادامه داد: دولت وارد کار شد و تزریق اعتبار صورت گرفت که بالای ۴۰۰ نفر جذب کار شدند و در وقت مقرر کارخانه برای تست وارد کار می‌شود.

فلاحتی گفت: مجتمع آموزشی حیات طیبه در قاین که ۶ سال راکد مانده بود تزریق اعتبار شد و درحال حاضر در آخرین مراحل به سر می برد که برای اوایل مهرماه دانش آموز خواهد پذیرفت.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم بیان کرد : پادگان قاین رنج ۱۶ ساله‌ای را با خود می کشد و علی رغم پیگیری‌های متعدد که برای تکمیل پادگان انجام شد، ولی به نتیجه نرسید.

او تصریح کرد : در بحث بازارچه یزدان، کم توجهی برخی دولتمردان به مرز افغانستان باعث شد به هدفی که دنبالش بودیم نرسیدیم.

فلاحتی گفت : اگرچه نسبت به اوایل دوره ۴ ساله مرز یزدان کاملا تعطیل بود، ساختمان و امکانات در حال تخریب بود، اما با پیگیری‌های متعدد برخی ساختمان مرمت شد، مسیر‌های ورودی و خروجی کالا هموار شد، چند محموله دام وارد کشور شد، مراودات تجاری شکل گرفت، اما هدف ما رونق کامل گمرک و استقرار نیرو برای تجارت  با افغانستان و کشور‌های دیگر بود.

درخواست‌های نابجا از نماینده حرکت توسعه‌ای کشور را تضعیف می کند

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم گفت: اگر مجلس کارآمد می‌خواهیم باید نماینده را در تراز ملی خودش ببینیم، باید آنچه را که قانون به عهده نماینده گذاشته شده است را از وی بخواهیم و با درخواست‌های نابجا، حرکت توسعه‌ای کشور را تضعیف نکنیم.

او افزود : متاسفانه یکی از دلایل ضعیف شدن مجلس وظایفی است که خواسته یا ناخواسته بر او تحمیل می‌شود، یک نماینده زمانی می‌تواند توانمند در عرصه قانون گذاری و نظارت‌ها وارد شود که بیشترین وقت نماینده را قانونگذاری و نظارت بر اجرا بگیرد.

فلاحتی  به نماینده کنونی توصیه کرد : با توجه به شرایط اقتصادی کشور، و شرایط سختی به وجود آمده تنگنا‌ها شفاف و روشن برای مردم بیان شود .

او از نمایندگان فعلی خواست : تلاششان قبل از رضایت اشخاص و افراد، رضایت خدا باشد و مسائل منطقه‌ای را برملی ترحیج ندهند،

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس دهم  در پایان گفت : حقوق دریافتی در هنگام ورود به مجلس  ۷ میلیون تومان و در ماه های آخر  به ۱۰ میلیون و ۲۰۰ رسید.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش نظام فلاحتی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده‌ای داشتیم که به مهسا امینی فقط فحش نمی‌داد

برخی از نمایندگان این دوره از مجلس حاضر نشدند درباره اخطار رهبری به مجلس یازدهم که مدتی است درباره آن در فضای اصولگرایی صحبت می‎شود، صحبت کنند. برخی به دلیل آنکه اعتقاد داشتند رهبری از آن‌ها تعریف کرده، موضوع اخطار‌ها را منتفی می‌دانستند و برخی دیگر اظهار بی‌اطلاعی کردند از این تذکرات و اخطارها. درحالی‌که بودند افرادی که به صراحت درباره اینکه این تذکرات نه‌تن‌ها در رسانه‌ها بلکه صحن علنی و از سوی رئیس مجلس نیز مطرح شده است، سخن گفتند.

به گزارش هم میهن، مرتضی محمودوند، عضو امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با چند مصداق این تذکرات و عدم توجه برخی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به آن را تشریح کرد. این گفتگو در ادامه می‎آید:

موضوعی که در این بین مطرح می‎شود این است که چرا با وجود شعار ولایتمداری رهبری، نمایندگان به‌نوعی رفتار کردند که بیش از سایر مجالس اخطار علنی رهبری را داشتند، چنانچه ایشان ۵ اخطار به مجلس یازدهم داده‌اند؟

اخطار‌های رهبر انقلاب با موضوع نیامدن پول نفت بر سر سفره‌ها مطرح شده است. هر فرد دلسوز و منصفی می‌داند که فشار معیشتی و اقتصادی بیش از حد طاقت‌فرسا بوده و به مرحله کمرشکن رسیده است. مردم ایران واقعاً نجابت دارند و با بزرگواری می‌سوزند و می‌سازند. اما نجابت و بزرگواری دلیلی بر این نیست که مسئولان به کم‌کاری‌های خود ادامه دهند. من بار‌ها در این مورد تذکراتی را به مسئولان داده‌ام.

اخطارها، اما ربطی به موضوع نفت و کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم نداشته است. بیشتر درباره عملکرد و رفتار نمایندگان بوده است...

بله. به‌عنوان مثال استیضاح وزیران و استفاده درست از ابزار نمایندگی یکی از موضوعاتی است که رهبری درباره آن تذکر داده‌اند. من جزو افرادی بودم که استیضاح برخی از وزرا را با ۷۰ تا ۸۰ امضا مطرح کردند و هنوز امضای خود را پس نگرفته‌ام و بر سر امضای خود پا برجا مانده‌ام. در حقیقت امضای طرح استیضاح چند وزیر را که امضا کردم، هنوز در سامانه وجود دارد. در دفاع از مردم هیچ کوتاهی نکردم و با هیچ فردی هم تعارف نداشتم.

کل نمایندگان مجلس هم این رفتار را از خود نشان دادند؟

اگر این رفتار کل نمایندگان بود که الان مردم مشکلی نداشتند. من به‌عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی نه‌فقط درباره موضوعات امنیتی بلکه به موضوعات اقتصادی و معیشتی مردم فریاد می‌زدم. اگر نمایندگان پای کار می‌ماندند قطعاً انقلابی در بودجه رخ می‌داد. نمایندگان در این دوره از مجلس می‌توانستند تحولی عظیم در توجه به معیشت (که به بودجه و تلفیق گره خورده) به وجود آورند.

لابی‌گری در این سطح و به ضرر مردم واقعاً قابل قبول نیست. امیدوارم حسن‌نیت و توجه خیرخواهانه آحاد مردم را به نفع مردم خود تفسیر به رای نکنند. این میزها، مدیریت‌ها و ریاست‌جمهوری‌ها برای هیچ‌کس نمانده است و در پایان باید گفت؛ خوش به حال کسانی که در راه دفاع از مردم مظلوم و با توجه به منافع ملی و کشور حرکت کرده باشند و بد به حال کسانی که رسماً خیانت کردند و خود را در این دنیا و آن دنیا گرفتار کردند.

مهم‌ترین توصیه رهبری در جلسات خصوصی با نمایندگان مجلس چه بود که اکثریت نمایندگان به اجرای آن تن ندادند؟

تا جایی که من می‌دانم اکثر نمایندگان دستورات رهبر انقلاب را رعایت کردند.

اگر رعایت می‌شد که نیازی به اخطار احساس نمی‌شد.

به‌عنوان مثال موضوع استعفای نمایندگان مجلس برای حضور در دولت را مطرح می‌کنند که یکی از توصیه‌های رهبر انقلاب در این مورد بوده است. دولت تعدادی از نمایندگان را نشان کرد برای وزارتخانه‌ها و مدیریت‌ها.

با توجه به توصیه رهبری چرا مجلس قبول کرد که آن‌ها استعفا دهند و از مجلس بروند؟

اتفاقاً در رای‌گیری‌ها بحث لابی‌گری‌ها مطرح بود و برخی از افرادی با خواهش از نمایندگان امضا گرفتند تا با استعفای آن‌ها موافقت کنند که به نظرم این رفتار خوب نبود. یعنی خواهش می‌کردند و تلاش نمایندگان هم این بود که خواهش همکارشان را زمین نیاندازند. البته بودند نمایندگانی که به استعفا و خروج نمایندگان از مجلس رای ندادند.

در هر صورت آن‌ها از مجلس رفتند و به توصیه رهبری عمل نشد.

اگر فرامین رهبر انقلاب را رعایت می‌کردند شرایط جامعه این نبود. تصور کنید در زمان اعتراضات ۱۴۰۱ رهبر انقلاب درباره مهسا امینی گفتند: «من دلم برای این دختر سوخت.»، اما در مجلس نماینده‌ای داشتیم که در مصاحبه‌هایش فقط فحش نمی‌داد. بسیاری از مواقع می‌گویند، ولی امر، ولایت، مسائل شرعی و...، اما در بزنگاه‌ها خود را نشان می‌دهند. به‌عنوان مثال خیانت و جنایت بالاتر از مسمومیت دختر بچه‌های مظلوم کشورمان؟ من چند بار این موضوع را مطرح کردم و در صحن درگیری ایجاد شد، تا اینکه رهبر انقلاب گفتند: «این یک جنایت است.»

بعد از صحبت رهبر انقلاب گرد مرده روی همان آقایانی پاشیدند که با من درگیر بودند. مگر رهبر انقلاب نگفتند این مسمومیت‌ها جنایت است؟ این افراد قبول نداشتند که جنایت است و به آن‌ها برخورده بود که ما مسمومیت این دختربچه‌های مظلوم را جنایت می‌دانستیم. قبل از آنکه رهبر انقلاب این جمله را بگویند، آنقدر غضب و ناراحتی داشتند که از صورت‌شان آتش می‌بارید. من گفتم این‌ها از مجلس استعفا می‌دهند و می‌روند، اما حالا دوباره شده‌اند همه‌کاره جمهوری اسلامی. وقتی رهبر انقلاب گفتند: «این جنایت است.» باید می‌گفتند: «اطاعت امر.»

به نظر شما آیا این گذاره درباره مجلس یازدهم درست است که این مجلس شعار ولایتمداری می‌دهد، اما اطاعت امر نمی‌کند؟

بی‌تعارف؛ جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی. ما جانانه از مردم خودمان دفاع کردیم و کوتاه نیامدیم به همین دلیل امروز آرامش داریم. اما جالب است که این آقایان که حرف رهبر انقلاب را در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند. درد از این بزرگ‌تر؟ آن‌ها تمام بچه‌های دلسوز را رسماً و عامدانه تخریب کردند. در این شرایط چه چیزی از نهاد دموکراسی و نظر ملت می‌ماند؟

دیگر خبرها

  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند
  • پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟
  • پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته
  • نماینده مجلس: ۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و یک منظومه شمسی دیگر برای او تصویر می‌کنند
  • زیرساخت‌های جزیره خارگ تقویت می‌شود
  • نماینده‌ای داشتیم که به مهسا امینی فقط فحش نمی‌داد