Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ تهران در نشست با مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران به بررسی مشکلات کمبود اتوبوس در این منطقه تهران پرداخت و گفت: با توجه به افزایش رو به رشد جمعیت‌پذیری این منطقه، بخصوص افزایش جمعیت ٦٠ تا ٧٠ هزار نفری خیابان شهید خرازی تا پایان سال، اثرات کمبود ناوگان اتوبوسرانی در منطقه نمایان‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا پایان سال جاری و در سال آینده شاهد توسعه پراکنده‌ای در سطح منطقه خواهیم بود و برج‌های مسکونی آماده تحویل به ساکنین آنها خواهند بود. بنابراین اولین موضوعی که باید به آن رسیدگی شود بحث حمل و نقل عمومی است که برای حل این مسئله باید دست بکار شد.

شهردار منطقه ٢٢ تهران ادامه داد: با پیگیری‌هایی که در زمینه حمل و نقل ریلی داشتیم، توانستیم خط ١٠ مترو را به منطقه ۲۲ بیاوریم. همانگونه که با شرکت مترو تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردیم و از زمین و عوارض خدماتی برخی مجتمع‌ها برای پیشبرد ساخت مترو تهاتر کردیم، شهرداری منطقه می‌تواند با منعقد کردن تفاهم‌نامه‌ای از ظرفیت مستحدثات استفاده کند و شرکت اتوبوسرانی به ازای این مستحدثات، اتوبوس خریداری کند و بتواند خدمات بیشتر و بهتری به شهروندان ارائه دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران نیز در این نشست به قراردادی که این شرکت برای تامین اتوبوس در حال تنظیم است اشاره کرد و گفت: در صورت نهایی شدن این قرارداد تعداد ٣٠٠٠ دستگاه اتوبوس با سوخت LNG تولید خواهد شد که بخش عمده‌ای از مشکلات حمل و نقل عمومی شهر تهران برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: با اجرای این قرارداد با استفاده از محل بند ١٢ مصوبه شورای اقتصاد، با بازگشت سرمایه، می‌توان سوخت LNG با استاندارد یورو۶ را که بیش از ٩٠ درصد آن از متان تشکیل شده و به نوعی سوخت پاک محسوب می‌شود، وارد چرخه سوخت حمل و نقل عمومی کرد.

ترفع افزود: اگر شهرداری تهران ٢٥ درصد هزینه خرید اتوبوس را بپردازد، ٧٥ درصد مابقی از محل مصوبه پرداخت خواهد شد.

کد خبر 549101 برچسب‌ها منطقه ۲۲ شهرداری اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه تهران مترو تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۲ شهرداری تهران مترو تهران نقل عمومی حمل و نقل خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ ۵ ایستگاه باقی مانده در خطوط ۶ و ۷ تکمیل می شود

تین نیوز

مسعود درستی، مدیر عامل شرکت مترو تهران در نخستین نشست شورای هماهنگی مدیران این شرکت در سال جاری، به تبیین رئوس برنامه های پیش رو پرداخت و گفت : آنچه تاکنون در خصوص اقدامات توسعه ای خطوط هفتگانه مترو تهران صورت پذیرفته است، قابل تامل و ارزنده بوده و البته در کنار مسائل کمی، باید به مساله کیفیت جابجایی مسافران بیش از پیش توجه شود؛ در واقع زمانی می توان از بهبود کیفیت خدمات این شبکه سخن گفت که شاهد افزایش استقبال مسافران از سیستم حمل و نقل عمومی انبوه بر باشیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، مدیر عامل شرکت مترو تهران در ادامه با تاکید بر لزوم تکمیل ۵ ایستگاه باقی مانده در خطوط ۶ و ۷ طی سال جاری، افزود: نکته مهم در برنامه های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط 4 ، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت های خوبی هم داشته اند.

مهندس درستی در پایان صحبت های خود، یکی از مهم ترین برنامه های سال ۱۴۰۳ شرکت مترو تهران را پیگیری روند احداث پایانه های باقی مانده خطوط موجود قلمداد کرد و گفت: اگر نتوانیم فرآیند تکمیل پایانه های خطوط فعلی را در مدت زمانی مشخص تعیین تکلیف کنیم، در آینده ای نه چندان دور نه تنها موضوع تعمیر و نگهداری ناوگان حمل و نقلی شبکه مترو به مشکل برمی خورد بلکه سرویس دهی روزانه به مسافران نیز با اما و اگرهای فراوانی مواجه خواهد شد و این امر به معنای کم اثر شدن اقدامات توسعه ای شبکه موجود خواهد بود.

    آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می‌شود
  • آلمان میزبان بزرگ‌ترین ناوگان حمل‌ونقل تقاضامحور
  • هوای تهران در وضعیت «نارنجی»
  • اولین تصاویر از محل واژگونی اتوبوس در گردنه حیران | ۵ فوتی و ۱۸ مصدوم | وضعیت مجروحان را ببینید
  • جزئیات ۲ حادثه مرگبار در پایتخت
  • شهرداری تهران چطور می خواهد مشکل کمبود اتوبوس را حل کند؟
  • کرایه اتوبوس، مترو و تاکسی از این تاریخ گران می‌شود/ قیمت بلیط مترو و اتوبوس چقدر گران شد؟
  • کرایه اتوبوس، مترو و تاکسی از این تاریخ گران می شود | بلیط مترو و اتوبوس چقدر زیاد شد؟
  • ◄ ۵ ایستگاه باقی مانده در خطوط ۶ و ۷ تکمیل می شود
  • زمان اعمال نرخ جدید کرایه‌های حمل‌ونقل عمومی