Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@02:14:16 GMT

کارگران پسته‌چین در رفسنجان غربالگری کرونا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۰۸۰۳

کارگران پسته‌چین در رفسنجان غربالگری کرونا می‌شوند

مجید رنجبرکاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان با اشاره به فصل برداشت پسته و تمهیداتی که برای برداشت و فرآوری پسته از سوی معاونت بهداشتی در کنار سایر دستگاه‌ها اندیشیده شده، اظهار داشت: امسال با وجود بیماری کرونا مهمترین مسئله که با آن درگیر هستیم این بیماری‌ست و با توجه به حضور زیاد کارگران فصلی که هرساله برای برداشت پسته به این شهرستان سفر می‌کنند اولویت برنامه‌های ما در خصوص کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: کارگران فصلی معمولا به دو دسته شامل کارگرانی که کارفرمای مشخص دارند و کارگران بدون کارفرمای مشخص تقسیم می‌شوند و کارگرانی که کارفرما دارند شرح وظایفی برای کارفرمایان آنها تهیه شده از جمله اینکه لیست کارگران خود را به مراکز و خانه‌های بهداشت اعلام کنند تا از نظر بیماری به‌ویژه کرونا برسی شوند.

وی تصریح کرد: کارگرانی که بدون کارفرما هستند هم در محل اسکان موقت بررسی می‌شوند تا اگر بیماری داشته باشند اقدامات بعدی جهت جلوگیری از شیوع آن انجام شود.

رنجبرکاظمی خاطرنشان کرد: به‌دلیل اهمیت موضوع کرونا امسال بخشداران، دهیاران و شوراها موظف شدند یک رابط بین کارگران در محل اسکان به بهداشت معرفی کنند ضمن اینکه حضور کارگران اتباع در محل‌های اسکان ممنوع است.

وی ابراز داشت: رابطی که مشخص می‌شود کلیه مایحتاج کارگران مستقر در محل اسکان موقت را تهیه می‌کند تا از تردد کارگران در سطح شهر و روستا و شلوغی مغازه‌ها جلوگیری شود. همچنین کارفرمایان هم خود موظف به انجام خرید نیازهای کارگران هستند چون قرار نیست در این شرایط کارگران در سطح شهر و روستاها راه بیفتند و سلامتی جامعه را به خطر بیندازند.

رنجبرکاظمی در ادامه با تأکید بر اینکه باغداران تا حد امکان از کارگران بومی استفاده کنند، افزود: در مراکز فرآوری پسته و ترمینال‌ها رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک دو موضوع مهم است که باید مدنظر باشد؛ از سرو غذا در این مراکز خودداری شود و استفاده از لیوان شخصی برای مصرف آب توصیه اکید ما است.

وی متذکر شد: دفع نخاله‌های پسته باید به‌طور روزانه انجام شود تا محیط زیست آلوده نشود.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا کارگران فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۰۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته

شهرستان نی ریز در استان فارس واقع شده است. در روستا‌های اطراف این شهرستان درختان پسته‌ای وجود دارد که به دلیل کمبود آب در حال خشک شدن است. به گفته روستائیان در گذشته قناتی وجود داشت که این درختان از آن آبیاری می‌شدند اما هم اکنون طمع آب این قنات‌ها تغییر کرد و درختان پسته خشک شدند.

شهروندخبرنگار ما با مطرح کردن این مشکل از مسئولان درخواست رسیدگی کرد و هشدارهایی برای کمبود آب و خشکسالی داد و برای جلوگیری از خشکسالی راه حل هایی ارائه کرد که می تواند تا بخشی از این مشکلات را حل کند. در ادامه می توانید این مطلب را مطالعه کنید.

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام خسته نباشید می‌خواستم یک مساله مهم را پیگیری کنید تا به گوش مسئولان ما برسد. چند وقت پیش در روستا‌های اطراف نی ریز استان فارس دلیل خشک شدن باغ‌های پسته را پرسیدم روستاییان گفتند قبلا اینجا قنات داشت با آب دائمی و کشاورزی دائمی تا چاه‌های عمیق زده شد یکی پس از دیگری قنات‌ها خشک شدند. عمقشان هر روز بیشتر می‌شد کم کم آب چاه‌ها شور شد و بعد از آن تلخ می‌شد، تا جایی که درختان پسته تحمل این آب‌های اسیدی را نداشتند و خشک شدند و کار روستا‌ها به جایی رسید که آب خوردن نداشتند و با هزینه بالا برایشان آب لوله کشی نه چندان مرغوب آورده شد.  این داستان عبرت آموزی به ما درس مهمی می‌دهد این که اگر قرار است قنات‌ها خشک شوند چاه‌ها خشک شوند و درختان از بین بروند و زمین فرونشست کند از همین الان تصور کنیم به این مرحله رسیده ایم با یک انقلاب عمومی تمام چا‌ه ها را با بتن پر کنیم تا قنات‌های باقی مانده خشک نشوند چاه‌ها در مناطقی که قنات ندارند سرسختانه کنترل شوند تا سطح آب‌های زیرزمینی پایین‌تر نروند. مساله دیگر درخت کاری‌های غیر اصولی در شهرها، حاشیه شهر‌ها و پارک‌ها است درختان بی حاصل و بعضی از آنها مضر هستند که هر روز بر تعداد بی خاصیت آنها افزوده می‌شود چمن کاری‌ها که قاتل آب هستند و می بینم روزی که آبی نباشد تا این حجم از درخت را سیراب کند فاصله‌ی درختان و نوع درخت اصلا رعایت نمی‌شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • تخریب برخی از خانه‌ها و اراضی کشاورزی بخش کویرات آران و بیدگل
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟