Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، شهردار تهران در نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری درخواست کرد که منابع مالی خرید اتوبوس و واگن مترو از محل بازگشت منابع صندوق توسعه ملی پرداخت شود.

انعکاس مشکلات به مقام معظم رهبری کمک کننده است

محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به ارسال این نامه از سوی شهردار تهران گفت: انعکاس مشکلات به رهبری خوب است و باید ایشان در جریان مشکلات قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: شاید بتوانیم از این طریق مجوز برداشت از صندوق ملی توسعه را به دست آوریم یا ایشان به دولت تذکر دهند تا به تعهداتشان در زمینه‌های مختلف از جمله حمل و نقل عمومی عمل کنند.

علیخانی با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای نیست که دولت بدهی چند هزار میلیاردی خود به شهرداری را پرداخت کند اظهار داشت: اما این مسئله توجیه عدم توجه دولت به مصوبات دوره خودش هم نباشد نمی‌شود و قوانین مجلس را هم مورد بی‌توجهی قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور که گفته است ما به تعهدات خود برای کمک به شهرداری عمل کرده‌ایم، گفت: منظور وی مربوط به پرداخت ۱,۵۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت بود که در دقیقه ۹۰ پرداخت شد و بخشی از تعهدات محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بر اساس قانون برنامه و بودجه امسال باید حدود ۸ هزار میلیارد به حوزه حمل و نقل عمومی کشور از سوی دولت پرداخت شود، گفت: شهرداری از این محل، درخواست ۴ هزار میلیارد کمک به حمل و نقل عمومی شهر تهران را داده است و در حال حاضر این موضوع مورد بحث قرار گرفته است.

علیخانی خاطرنشان کرد: امیدواریم تخصیص اعتبارات در سال جدید باز هم به دقیقه ۹۰ نرسد.

تنها ۳۰ درصد از بدهی سهم شهرداری از محل جرایم راهنمایی و رانندگی از سوی دولت پرداخت شده است

وی با اشاره به اینکه دولت باید ۶۰ درصد از درآمدهای حاصل از جرایم راهنمایی و رانندگی را به شهرداری پرداخت کند، ابراز داشت: اما متأسفانه از رقمی که در سال گذشته بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان بوده تنها ۳۰ میلیارد پرداخت شده دولت این پول را به یک زخم دیگر زده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر گفت: پرداخت ۳۰ میلیارد از سهم ۷۰۰ میلیاردی خنده دار است، آن‌وقت توقع دارند، حمل و نقل عمومی مشکل پیدا نکند؟ چطور آقای نوبخت گفتند ما بدهی‌های مختلف خودمان را پرداخت کرده‌ایم.

شهرداری باید دوره بیفتد و سهم خودش را بگیرد

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه درآمدهای حاصل از پارک حاشیه‌ای باید به خزانه واریز شود و از جمله درآمدهای شهرداری محسوب می‌شود، گفت: متأسفانه شهرداری باید دوره بیفتد که پول خودش را دریافت کند، یارانه بلیت مترو و اتوبوس در سال گذشته حدود ۳۰ میلیارد تومان بوده که پرداخت نشده است.

وی در پاسخ به این سوال که درخواست‌های شهرداری تهران برای توسعه حمل و نقل و بهبود شرایط آن در تهران دیرهنگام بود و در سه سال گذشته جهشی وجود نداشته است اظهار داشت: باید در کمیسیون بدهی‌ها شهرداری را احصاء می‌کردیم و نمی‌دانستیم کدام بخش دولت بدهی دارد و باید از شهرداری آمار می‌خواستیم.

محکومیت دولت به پرداخت هزار میلیارد به شهرداری

علیخانی ادامه داد: درآمد شهرداری از محل جریمه‌های راهنمایی و رانندگی حدود ۱۰ سال است، پرداخت نشده و حتی قالیباف (شهردار اسبق تهران) به خاطر این عدم پرداخت، از دولت شکایت کرده بوده و دولت محکوم شده اما از مبلغ محکومیت هزار میلیاردی دولت هنوز هم پرداختی صورت نگرفته است.

عدم ورود دستگاه‌های نظارتی به تخلفات دولت

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه این اشکال به دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و مجلس هم وارد است که چرا قوانین مصوب شده اجرا نمی‌شود گفت: دولت خود را موظف به پرداخت بدهی‌ها نمی‌داند و در این شرایط نمی‌توانیم توقع داشته باشیم به سند توسعه عمل شود.

علیخانی افزود: بخش زیادی از تعهدات شهرداری‌ها به دلیل عدم پرداخت بدهی‌های دولت زمین مانده است.

پربیننده ترین لیست و آدرس دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران لغو دورکاری کارمندان استان تهران رئیس شورای شهر بوشهر بازداشت شد محسن هاشمی از سوی بازرسی کشور متهم شد دورکاری ادارات دولتی تا آخر شهریور ادامه دارد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عضو شورای شهر تهران محمد علیخانی توسعه حمل و نقل عمومی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران با اشاره حمل و نقل عمومی هزار میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود

شهرام دبیری در نشست مشترک با علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است و باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفت نیز ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مد نظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آن‌ها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آن‌ها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

دبیری در پایان اظهارداشت: امیدواریم نتایج این نشست در آینده نزدیک بررسی و اثربخشی آن مشخص شود.

دیگر خبرها

  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال