Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@17:40:33 GMT

معاون گردشگری برای شرکت در اجلاس WTO به گرجستان می‌رود

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۲۹۵۷

معاون گردشگری برای شرکت در اجلاس WTO به گرجستان می‌رود

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی در یکصد و دوازدهمین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) که از ۲۵ تا ۲۷ شهریورماه جاری در شهر «تفلیس» کشور «گرجستان» برگزار می‌شود؛ حضور می‌یابد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، در صد و دوازدهمین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری که با حضور ولی تیموری معاون گردشگری وزارت به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد؛ موضوعات اساسی صنعت گردشگری از سوی وزرای گردشگری بیش از ۳۰ کشور مطرح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مباحثی از جمله آغاز فرآیند انتخاب دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در بازه زمانی سال‌های ۲۰۲۲ الی ۲۰۲۵، ارائه راهکارهای اجرایی کشورهای عضو در چارچوب شعار سازمان جهانی گردشگری شامل گردشگری و توسعه روستایی با رویکرد اصلی حفظ و احیای سنت‌ها، بهبود شرایط اقتصادی و نیز ایجاد فرصت‌های شغلی برابر برای روستاییان از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که در این نشست مطرح خواهد شد.

همچنین در حاشیه این نشست قرار است معاون گردشگری کشور با مقامات گردشگری کشورهای عضو شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) دیدار و گفتگو داشته باشد. پیرو این اقدام، تیموری در دیدار با زوراب پلولیکاشویلی دبیرکل سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، پیگیری مصوبات تفاهم‌نامه سال ۲۰۱۸ را در دستور کار قرار خواهد داد که از مهم‌ترین بندهای آن می‌توان به تداوم همکاری مشاور سازمان جهانی گردشگری در بازنگری طرح توسعه گردشگری کشور اشاره کرد.

علاوه بر این با توجه به اینکه موضوع در دسترس‌بودن گردشگری نیز به عنوان یکی دیگر از بندهای این تفاهم‌نامه مطرح بوده است؛ گزارشی از سوی معاون گردشگری با موضوع گردشگری در دسترس در محور پایلوت خیابان سی تیر ارائه خواهد شد.

همچنین موضوعات دیگر از جمله همکاری سازمان جهانی گردشگری در پیاده‌سازی حساب‌های اقماری گردشگری و نیز بررسی میزبانی جمهوری اسلامی ایران جهت برگزاری نشست گردشگری و توسعه روستایی در شرایط پساکرونا است که قرار بود پاییز امسال در پایتخت برگزار شود؛ از دیگر مباحث قابل طرح در نشست معاون گردشگری خواهد بود.

در برنامه یکصد و دوازدهمین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) بررسی مباحثی از جمله تعیین برنامه کاری با عنوان نقش زنان در گردشگری، ایجاد کمیته فنی برای آموزش آنلاین در گردشگری، تأسیس کار گروهی برای بازنگری در قوانین و فرایندهای مربوط به اعضا وابسته و کمیته بررسی درخواست‌های اعضا وابسته و نیز تأسیس کمیته‌ای به منظور تدوین کدهای بین‌المللی جهت حفاظت از گردشگران پیگیری خواهد شد.

علاوه بر این تصمیم بر آن است به منظور کاهش تأثیرات ناشی از کوویید ۱۹ و ایجاد آمادگی در گردشگری به منظور تسریع در روند بازگشت صنعت به شرایط عادی پس از بروز بحران‌ها و شرایط پیش‌بینی نشده فعالیت‌هایی از جمله تأسیس کمیته بحران گردشگری بین‌المللی برای ایجاد هماهنگی مناسب میان اعضا، بخش خصوصی و سازمان‌های بین‌المللی ذیربط و ارائه توصیه‌هایی در خصوص کاهش اثرات بحران و بهبود شرایط، کمک به گردشگران در موقعیت‌های بحرانی، حفاظت از حقوق مصرف‌کنندگان، ارزیابی اثرات و جمع‌آوری اطلاعات مهم، برگزاری کمپین‌های مورد نیاز، ارائه توصیه به گردشگران، برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین و نیز سمینارهای مجازی و دسترسی به کتابخانه الکترونیک سازمان جهانی گردشگری صورت پذیرد.

گزارش‌های جامعی نیز از آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه وضعیت مالی، تعیین محل و و تاریخ نشست‌های ۱۱۳، ۱۱۴و ۱۱۵ شورای اجرایی، اعلان فراخوان برای داوطلبان احراز پست دبیرکلی در بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵، وضعیت موجود و چشم‌انداز آینده گردشگری بین‌المللی مطرح خواهد شد و نیز کمیته‌های زیرمجموعه نیز شامل کمیته رقابت‌پذیری در گردشگری، کمیته آمار و کمیته گردشگری و پایداری نیز دستاورهای اخیر خود را به بحث و گفتگو خواهند آورد.

شورای اجرایی سازمان جهانی جهانگردی با ۳۵ کشور عضو، از یک پنجم اعضای اصلی که طبق آئین‌نامه مجمع با توجه به وضع جغرافیایی انتخاب می‌شوند؛ تشکیل شده است. مدت تصدی اعضای انتخاب شده چهار سال است. از مهم‌ترین وظایف ذاتی شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) عبارت است از: اتخاذ کلیه تدابیر لازم با مشورت با دبیر کل برای اجرای تصمیمات و توصیه‌های مجمع و گزارش این اقدامات به مجمع، دریافت گزارش‌های دبیر کل در مورد فعالیت‌های سازمان و نیز بررسی برنامه کلی کار سازمان که به وسیله دبیر کل تهیه شده است قبل از تقدیم آن به مجمع به شمار می‌آید.

کد خبر 444417

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان جهانی گردشگری گردشگری وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری معاون گردشگری ولی تیموری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری معاون گردشگری بین المللی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران، این موضوع را اقدامی مهم برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و رفاه عمومی دانست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدهای پیش­‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران­‌عامل شرکت­‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌­ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی، مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی، مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه­‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌­تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات­‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران­‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدهای لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم را به‌منظور تسهیل این فرآیند فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان برای شرکت در اجلاس وزرای دفاع شانگهای
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • ایران خواستار بازگشت به جایگاه قبلی خود در اجلاس جهانی کدکس شد
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو