Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: اصلی‌ترین رسالت دانشگاه حل مسائل کشور است. دانشگاه در کشوری که نیروی انسانی قوی را به عنوان سرمایه اصلی در اختیار دارد، تأثیر بسزایی در ارتقای کشور خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید مهدی ابطحی امروز سه شنبه، ۲۵ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان جز ۱۳ دانشگاه بزرگ و یکی از پنج دانشگاه برتر فنی و مهندسی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشگاه جایگاه ویژه‌ای در آموزش، پژوهش و فناوری دارد و در عرصه ملی و بین‌المللی نیز مطرح است.

وی افزود: فعالیت‌های خوبی در ۴۰ سال گذشته در دانشگاه شکل گرفته که مدیون پایه گذاری درست و تعریف متناسبی است که از دانشگاه وجود داشته است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: امروز بحث دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم مطرح و نزدیک سه دهه است که پارک‌های علم و فناوری در دنیا رونق گرفته است. طراحان دانشگاه از روز نخست، این دانشگاه را به نحوی طراحی کردند تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

ابطحی عنوان کرد: هدف این دانشگاه پاسخگویی و حل مسائل کشور است. دانشگاه صنعتی اصفهان ۱۴ دانشکده و هفت پژوهشکده دارد که این پژوهشکده‌ها تقاضا محور هستند و در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه عمل می‌کنند.

اقدامات دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه نوآوری

وی تصریح کرد: دو پژوهشکده دانشگاه در مشارکت با صنعت ایجاد شده‌اند؛ پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان با فولاد مبارکه هرمزگان و پژوهشکده آب نیز با شرکت آب و فاضلاب استان، شرکت آب منطقه‌ای و سازمان محیط زیست تعامل دارد.

ابطحی افزود: دانشگاه صنعتی با مجموعه مترو اصفهان نیز ساختار پژوهشی مشترک خواهد داشت. همچنین مؤسسه هیدروکرتینگ در دانشگاه پایه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه در حوزه نوآوری اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان با بخش صنعت مشارکت کرده است و به زودی در دانشگاه اولین مرکز رشد نوآوری کشور در زمینه زیردریا فعال می‌شود که این اقدام با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حوزه نفت نیز مرکز نوآوری تخصصی نفت شکل می‌گیرد، تصریح کرد: زمانی‌که صنعت در ایجاد یک زیرساخت مشارکت دارد، به معنی این است که همکاری درازمدتی انجام خواهد شد.

ابطحی ادامه داد: این دستاورد نتیجه سال‌ها تلاش است و نیاز داریم در شرایط کنونی کشور مسائل را در درون کشور حل کنیم.

اصلی‌ترین رسالت دانشگاه حل مسائل کشور است

وی تصریح کرد: اصلی‌ترین رسالت دانشگاه حل مسائل کشور است. در کشوری که نیروی انسانی قوی به عنوان سرمایه اصلی وجود دارد، دانشگاه تأثیر بسزایی در ارتقای کشور خواهد داشت. چنانچه کل دستگاه‌های اجرایی پاسخگوی مسائل حال کشور باشند، می‌توان گفت دانشگاه آینده این سرزمین است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به خدمات دانشگاه صنعتی اصفهان در زمان بروز کرونا و فرصت‌ها و تهدیدهای این شرایط گفت: دانشگاه در تمام زمینه‌های فنی و مهندسی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در سرشاخه علوم فیزیک و ریاضی فعال است و تنها دانشگاه فنی کشور محسوب می‌شود که در حوزه کشاورزی و محیط زیست نیز فعالیت دارد و پژوهش انجام می‌دهد، زیرا محور توسعه کشور کشاورزی است و زمینه‌های استقلال آن را فراهم می‌کند.

ابطحی گفت: در زمان شیوع ویروس کرونا زیرساخت‌های خوبی برای آموزش غیرحضوری فراهم شد؛ زیرساخت آموزش غیرحضوری ایجاد شد و دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند به عنوان یک سرمایه بزرگ از آن استفاده کند.

آموزش مجازی فرصت به روز کردن محتوا را فراهم می‌کند

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان بابیان اینکه شیوع کرونا علاوه بر سختی‌ها، فرصت‌هایی نیز فراهم کرد، افزود: استادی که به صورت غیرحضوری تدریس می‌کند و یک شبکه اجتماعی کمکی در کنار خود دارد، می‌تواند با دانشجویان خود به صورت رو در رو در ارتباط باشد، دانشجویان از او سوال کنند و نظر خود را بدهند؛ اگرچه این نوع فعالیت زمانی را از استاد می‌گیرد، اما موجب شده تا تفاوت‌های فردی بین دانشجویان بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و اگر مشکلی وجود داشت، برطرف شود.

ابطحی خاطر نشان کرد: فرصت دیگر آموزش مجازی به روز کردن محتوا است، زیرا استاد محتوای درسی خود را با دقت بیشتری به روز رسانی کرده و محتوای آموزشی خوبی را ایجاد می‌کند.

وی عنوان کرد: اگر اسفند ماه سال ۹۸ نگرانی اساتید ما این بود که اسناد آموزشی و محتوا در معرض عموم قرار می‌گیرند و مالکیت آن از بین می‌رود، اکنون و در سال ۹۹ باور آن‌ها این است که در دسترس بودن محتوای علمی برای همه به نوعی انجام رسالت در ترویج علم است و محتوای آموزشی اساتید این دانشگاه می‌تواند در اختیار سایر معلمان کشور نیز قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: ارائه محتواهای درسی به صورت مجازی این امکان را فراهم می‌کند تا این محتوا در صورت لزوم در اختیار کشورهای فارسی زبان دیگری قرار بگیرد و چنانچه لازم بود محتوا به زبان خارجی نیز ترجمه شود.

وی در مورد نحوه برگزاری کلاس‌های دروس عملی گفت: عمده کلاس‌های درس‌های عملی به صورت غیرحضوری برگزار شد. همچنین برای درس‌هایی که نیاز به کار عملی آزمایشگاهی داشت نیز با تهیه محتوای خوب این امکان فراهم شد تا دانشجویان به صورت غیرحضوری از محتوای کلاس‌ها درس بهره مند شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی تا درس‌های عملی و آزمایشگاهی به صورت غیرحضوری ارائه شود و ضعف دانشگاه‌های کم برخوردار نیز التیام پیدا کند.

آموزش غیر حضوری در دوران شیوع ویروس کرونا

ابطحی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه از اساتید و دانشجویان باهوش و نوآور تشکیل شده است، اظهار کرد: ارزیابی دانشجویان از نحوه تدریس استاد به خوبی انجام شد که این نظام از صفر تا ۲۰ استاد را مورد ارزیابی قرار می‌دهد تا استاد به منظور بهبود کیفیت کار خود انعکاسی را داشته باشد و دانشجویان بتوانند در ارتباط با نحوه ارائه درس‌ها نظر بدهند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در این راستا به منظور رصد وضعیت دانشجویان با تمامی دانشجویان تماس گرفته شد؛ نزدیک به ۸۰ درصد این تماس‌ها موفق بود که اطلاعاتی نظیر سلامتی دانشجو و خانواده، در دسترس بودن اینترنت، داشتن تجهیزات مناسب و کافی برای دریافت محتوای درسی و وضعیت معیشت دانشجو سوال شد.

وی اظهار کرد: به دلیل تاکید بر آموزش دقیق، رعایت استاندارهای آموزشی و تاکید بر آموزش حضوری، طول ترم گذشته سه هفته افزایش پیدا کرد در نتیجه دانشگاه صنعتی آخرین دانشگاهی بود که امتحانات خود را برگزار کرد.

ابطحی با بیان اینکه پوشش صد در صدی آموزش به صورت غیر حضوری فراهم شده است، افزود: ۹۷ درصد پوشش دروس در سامانه LMS ثبت شده است و پوشش ۹۹ درصدی غیرحضوری تحصیلات تکمیلی با کمی تأخیر انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: ۷۳۰ درس کارشناسی و ۴۳۰ درس تحصیلات تکمیلی به صورت مجازی آموزش داده شد و آزمون ۲۹ هزار درس در مقطع کارشناسی و سه هزار و ۷۰۰ درس در مقطع تحصیلات تکمیلی به صورت مجازی برگزار شد که دامنه وسیعی از آزمون‌ها را پوشش می‌دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تاکید کرد: این آزمون‌ها با حضور تعداد مختلفی از دانشجویان از ۱۰ نفر گرفته تا بیشتر از دو هزار نفر و بدون وقفه برگزار شد.

کد خبر 444408

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان کرونا ویروس کرونا در ایران کرونا و دانشگاه رییس دانشگاه صنعتی اصفهان کرونا و آموزش مجازی آموزش مجازی دانشجويان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان صورت غیرحضوری درس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه صنعتی اصفهان