Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@13:36:35 GMT

کمیته سمن‌های تالابی بوشهر تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۴۶۵۱

کمیته سمن‌های تالابی بوشهر تشکیل شد

دبیر شبکه سازمان‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی استان بوشهر گفت: کمیته تخصصی مشارکت سازمان‌های مردم نهاد (سمن ها) که در محل جغرافیایی بنادر و مجاورت تالاب‌های این استان قرار گرفته و پروژه‌های تالابی اجرا کرده‌اند، تشکیل شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ رضا پرتوی سنگی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد:  این کمیته به منظور حفاظت بهینه از سواحل و تالاب‌های بوشهر و تقویت نقش سازمان‌های مردم نهاد در در اجرای  موثرتر مدیریت زیست بومی تالاب‌ها و آموزش جوامع محلی مجاور اکوسیستم های آبی تشکیل و فعال شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به نقش و اهمیت سمن‌ها در پیشبرد اهداف برنامه‌های مدیریتی اشاره کرد و افزود: کمیته تخصصی سمن‌های تالابی بوشهر برای پیگیری دفتر حفاظت از تالاب‌های سازمان محیط زیست ایران و هماهنگی دبیر شبکه ملی سازمان‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور و با حمایت علمی کارشناس ارشد دفتر حفاظت از تالاب‌های ایران شکل گرفت.

پرتوی سنگی عنوان کرد:  ایجاد مرکز اطلاع‌رسانی تالاب و تبادل اطلاعات و پژوهش، ثبت دانش بومی در احیای تالاب‌ها، نظارت بر اجرای قانون حفاظت و احیای تالاب‌ها، تقویت سمن‌های محلی، آموزش جوامع محلی، سمن‌ها و مدیران دولتی فعال در حوزه تالاب‌ها، جلب مشارکت جوامع محلی در حفظ تالاب‌ها، تمرکز بر گردشگری و راه‌اندازی توریسم مجازی تالابی برخی از اهداف و رویکردهای این کمیته تخصصی است.

دبیر شبکه سازمان‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی استان بوشهر اضافه کرد: تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای اقدامات احیای تالاب‌ها با مشارکت سمن های محلی، راه‌اندازی مدارس تالابی از مدارس پیرامون تالاب‌ها، اجرای سیپای محلی در تالاب‌های دارای برنامه مدیریت زیست بوم، لای روبی بستر و مسیرهای ورودی و جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز در تالاب‌ها از دیگر برنامه‌های کمیته سمن‌های تالابی بوشهر است.

او از توجه جدی‌تر به حضور بخش دولتی در نشست‌های کمیته‌های مدیریتی را یکی از رویکردهای این کمیته نام برد و اظهار کرد:  تدوین برنامه مدیریت زیست بومی تالاب‌ها کافی نیست بلکه باید از اجرای این برنامه حمایت شود.

پرتو سنگی گفت: این کمیته تخصصی زیرمجموعه شبکه استانی است و با تعیین رئیس، دبیر و مسئول اطلاع رسانی به صورت ماهانه تشکیل جلسه خواهد داد.

دبیر شبکه سازمان‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی استان بوشهر عنوان کرد: در زمان حاضر انجمن‌های سوکا و حافظان مند از شهرستان دیر، توسعه اقلیم پاک و زمین سبز از بوشهر، دوستداران طبیعت سعدآباد شهرستان دشتستان، نبض زمین و دفتر نمایندگی حیات سبز از شهرستان دیلم، انجمن نبض مهرگیاه عسلویه، انجمن توسعه نایبند و حیات سبز لیان در کمیته سمن‌های تالابی و ساحلی بوشهر عضو هستند.

او در پایان بیان کرد: گزارش عملکرد کمیته تالابی سمن‌ها در راستای تنویر افکار عمومی از سوی شبکه سمن‌های استان در اختیار رسانه‌های محلی و ملی قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان بوشهر تالاب طبیعت محیط زیست منابع طبیعی سازمان های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کمیته تخصصی دبیر شبکه تالاب ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش

تشکیل شوراها و کمیته های تخصصی اجرایی، دستور جلسه چهارمین نشست ستاد سفرهای تابستانی کیش بود.

کنسرسیوم توسعه پایدار گردشگری با مشارکت و نظارت سازمان منطقه آزاد کیش و مشارکت تمامی جوامع صنوف کیش وبا ایجاد بستر لازم برای رونق گردشگری و هموارسازی جذب گردشگران داخلی و خارجی تشکیل می‌شود.

کنسرسیوم با یادآوری لزوم ایجاد انگیزه و مشوق سفر به کیش و همچنین ظرفیت‌های بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش را بهره‌ور و مسیر رونق گردشگری را تسریع و تسهیل می‌کند.

سرهنگی با تاکید بر اصلاح و ارتقاء رویه خدمات رسانی در جزیره کیش و در شان گردشگران و برخورد با متخلفان و با اشاره به بسترسازی پلت فرم گردشگری بر اساس نظرسنجی مردمی گفت: فصل کم فروغ گردشگری کیش در تابستان فرصت مغتنمی است تا تمامی مراکز گردشگری در زمینه بازسازی و تجهیز مجموعه خود و آموزش کارکنان و اصلاح و ارتقاء خدمات رسانی به گردشگران بکوشند.

رحیم سرهنگی در سومین نشست "ستاد سفر‌های تابستانی کیش" که با حضور نمایندگان جوامع صنوف، معاونان گردشگری، توسعه مدیریت و فرهنگی اجتماعی این سازمان و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش عصرشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ از تدوین برنامه‌های راهبردی و خلاقانه در راستای رونق بخشی پایدار گردشگری این منطقه بویژه در فصل کم فروغ تابستان خبر داد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که کنسرسیوم توسعه پایدار گردشگری با مشارکت و نظارت سازمان منطقه آزاد کیش و مشارکت تمامی جوامع صنوف کیش تشکیل می‌شود؛ خاطر نشان کرد: ایجاد بستر لازم برای رونق گردشگری و هموارسازی جذب گردشگران داخلی و خارجی از اهداف کلیدی این کنسرسیوم است.

وی با یادآوری لزوم ایجاد انگیزه و مشوق سفر به کیش ادامه داد: این کنسرسیوم ظرفیت‌های بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش را بهره‌ور و مسیر رونق گردشگری را تسریع و تسهیل می‌کند.

سرهنگی با تاکید بر اصلاح و ارتقاء رویه خدمات رسانی در جزیره کیش و در شان گردشگران و برخورد با متخلفان و با اشاره به بسترسازی پلت فرم گردشگری بر اساس نظرسنجی مردمی گفت: فصل کم فروغ گردشگری کیش در تابستان فرصت مغتنمی است تا تمامی مراکز گردشگری در زمینه بازسازی و تجهیز مجموعه خود و آموزش کارکنان و اصلاح و ارتقاء خدمات رسانی به گردشگران بکوشند.

وی برگزاری رویداد‌ها و جشنواره‌های جذاب فرهنگی، مذهبی و ورزشی با رویکرد ورزش‌های دریایی، جشنواره غذا و سنت ها، هفته فرهنگی استان‌ها و برپایی همایش‌ها و نمایشگاه‌های تخصصی را به عنوان مولفه‌های اصلی رونق گردشگری کیش عنوان کرد و خواستار تولید محتوا و برجسته سازی جاذبه‌های کیش برای بازار‌های هدف داخلی و خارجی و انتشار آن از طریق رسانه ملی، پلتفرم‌های نمایش خانوادگی و فضای مجازی شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش پیش نیاز توسعه گردشگری کیش را توسعه همه جانبه و متوازن و فراهم کردن زیرساخت‌ها با اجرای برنامه‌های نوآورانه و خلاق عنوان کرد و افزود: برای رونق گردشگری در این منطقه باید همه بخش‌ها همگام با هم رشد کنند تا همزمان با اجرای برنامه‌های مربوط به توسعه گردشگری، پاسخگوی نیاز‌های گردشگران وایجاد علاقه مندی برای سفر‌های مجدد گردشگران به کیش باشیم.

وی از تشکیل کارگروه مذاکره با شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی کیش، با مذاکره با شرکت‌های هواپیمایی، وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی کشوری و تمام طرف‌های موثر در بهبود وضعیت پرواز‌ها؛ موضوعات مربوطه را پیگیری می‌کنیم.

گفتنی است این سومین نشست هم اندیشی در راستای اجرای همکاری‌های مشترک بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش در راستای تشکیل ستاد سفر‌های تابستانی و تحقق مفاد مذکور، به صورت مستمر و دوره‌ای ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • امیرعبداللهیان برای شرکت در نشست شورای امنیت وارد نیویورک شد
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • بازگشت فلامینگو ها پس از چند سال به تالاب گاو خونی
  • بارندگی‌های اخیر جان تازه‌ای به تالاب‌های کرمانشاه بخشید
  • اطلاعیه سازمان لیگ بسکتبال جهت تشکیل کمیته انضباطی
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • پرداخت ۴۲ میلیارد تومان زکات فطریه و کفاره به کمیته
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش