Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-مدیرکل سلامت شهرداری تهران به بیان توصیه‌هایی که که باید در زندگی با کرونا به آن توجه کرد، پرداخت.

زینب نصیری در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی درباره نکات بهداشتی مهمی که مردم باید با برداشته شدن دورکاری در تهران به آن توجه کنند، پرداخت و گفت: اکنون در شرایطی هستیم که سبک زندگی خودر ا باید با کرونا متناسب کرده و این مساله را تغییر دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش‌بینی‌هایی که در این حوزه انجام می‌شود این است که همه تا یکسال دیگر درگیر با این بیماری هستند و همه اماکن با این مساله درگیر هستند.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: مهمترین مساله‌ای که مردم باید به آن توجه کنند، این است که پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و این مساله به خصوص در محیط‌های کاری امری ضروری است.

وی ادامه داد: متاسفانه در محیط‌های کاری به دفعات دیده شده که افراد نحوه استفاده از ماسک را بلد نیستند و از ماسک به طور کامل استفاده نمی‌‎کنند و بیشتر اسمی ماسک زده‌اند، اما ماسک عملا بر روی چانه افراد قرار گرفته و به نکات ضروری در استفاده از آن توجه نمی‌شود.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران خاطرنشان کرد: من بار‌ها دیده‌ام که افراد در جلسات در هنگام حرف زدن ماسک خود را برمی‌دارند در حالی که اساسا زدن ماسک برای این است که در همه اوقات آن را بر روی صورت خود زده وبه خصوص در هنگام صحبت کردن نباید ماسک را از روی صورت کنار زد.

وی ادامه داد: ماسک می‌تواند از افراد محاظفت کند و هرچه بیشتری فاصله اجتماعی افراد با هم بیشتر شود، مصونیت بیشتری در مقابله با این بیماری داریم و بسیاری از کشور‌های موفق در این زمینه این مساله را جدی گرفته‌اند.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران تاکید کرد: استفاده از وسایل شخصی از جمله نکاتی است که افراد باید به آن توجه کنند چراکه همه به هرحال مجبوریم در محیط‌های کاری باید در مکان‌های مختلف حضور پیدا کنیم.
وی ادامه داد: تا جای امکان بهتر است که اگر پیگیری روند اداری فعالیتمان وجود دارد، بهتر است این مساله را جدی بگیریم و باید نوع ارائه خدمت را بر مساله غیرحضوری قرار دهیم تا سلامت خود، خانواده و دیگر شهروندان را تضمین کنیم.
نصیری خاطرنشان کرد: دیدگاه اشتباهی وجود دارد که برخی فکر می‌کنند، چون مدت زمانی است که با کرونا درگیر هستیم و مریض نشده‌اند، اکنون هم می‌توانند بدون توجه به پروتکل‌های بهداشتی به این مساله توجه کنند که اصلا دید درستی نیست و این عادت نباید ما را از رعایت نکات بهداشتی بازدارد.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران خاطرنشان کرد: همه باید حساسیت خود را نسبت به کرونا بالا ببریم و فراموش نکنیم شرایط ویروس کرونا با روز‌های ابتدایی گسترش آن هیچ تفاوتی ندارد و باید آن را جدی بگیریم.

بیشتر بخوانید: واکسن آنفلوآنزا برای زنان باردار رایگان تزریق می‌شود

وی با اشاره به همزمانی این بیماری با آغاز فصول سرد پاییز و زمستان تاکید کرد: ما مجبوریم که حضور فیزیکی در یک سری محیط‌های بیرون از خانه داشته باشیم، آنجایی که به دلیل اقتصادی یا معیشت خانواده باید پروتکل‌ها رعایت شود، اما در اماکنی که ضرورتی ندارد، این مساله را جدی بگیریم.

نصیری خاطرنشان کرد: افراد باید جایگزین‌هایی را برای روابط اجتماعی خود جایگزین کنند و انواع مدل‌های را مجموعه‌های مختلف پیشنهاد می‌دهند و خانواده‌ها باید با خلاقیت خود محیط منزل خود را برای فرزندان مناسب کنند تا جای امکان افراد از منزل بیرون نروند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا وزارت بهداشت مدیرکل سلامت شهرداری تهران آن توجه توجه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی

روح انسان با توجه به حقیقت «نَفَختُ فِیهِ مِن رُوحی» از خداوند تبارک و تعالی منشأ گرفته و فطرت الهی انسان ذاتاً کمال‌جو و عاشق وصل به بی‌نهایت و قرب الهی است. میل به آموختن و یادگیری حتی از سنین کودکی، نشانه‌ای از روحیه کمال‌طلبی انسان است. همان‌طور که او بزرگ‌تر شده و در تلاش برای کسب آموختنی‌هاست، درهایی به روی ناشناخته‌ها باز کرده و به اسرار عالم آگاه‌تر می‌شود. هر رشته تحصیلی همین خصوصیات را دارد و انسان با ورود به آن به حقایقی ناشناخته آگاهی پیدا می‌کند.

فرد این احساس و گرایش را در خود می‏یابد که می‏خواهد به راز و اسرار اشیا و حوادث اطراف خود آگاه شود. آثار این تمایل و احساس به‏صورت محدود و ضعیف از لحظه پیدایش در او مشاهده می‏شود و به‏تدریج که قوای ادراکی او رشد می‌کند، زمینه‏ها و شرایط لازم برای تبلور  آن فراهم می‌شود و آهسته آهسته آثار و نتایج آن نیز در زندگی او گسترش و تکامل می‏یابد.

عامل و منشأ اصلی پیدایش و تکامل فلسفه و علم بشری، حس کنجکاوی و حقیقت‏جویی او است. هر چند عوامل مختلف اجتماعی نیز در این امر تأثیر داشته‏اند، ولی شالوده آن را حس کنجکاوی و علم‏دوستی انسان تشکیل می‏دهد. به عبارت دیگر، علم‏دوستی و حقیقت‏جویی حقیقت فطری بشر است و تفاوت‌های کمی و کیفی در تعین و تحقق یافتن این گرایش فطری تحت تأثیر عوامل مختلف اجتماعی قرار می‌گیرند.

بر اساس همین نیاز فطری، انسان باید با آگاهی و علم پا به دنیای رشد و علم‌آموزی و آموزش بگذارد. در سنین پایین‌تر و سال‌های ابتدایی تحصیل معمولاً والدین در انتخاب راه نقش پررنگی دارند و مسیر زندگی کودکان در گرو تصمیمات آنان است. اندکی پس از آن و در زمانی که برای روشن‌تر شدن مسیر زندگی باید رشته‌ای را انتخاب کنند، برخی دانش‌آموزان بدون هیچ فکر و داشتن نقشه راهی، فقط درصدد ورود به دانشگاه هستند.

حتی از افرادی می‌خواهند بدون توجه به استعداد، علایق و... برای آن‌ها انتخاب رشته کرده و به گونه‌ای این رشته‌ها را کنار هم بچینند که با رتبه کسب شده بتوانند عنوان دانشجو را بدست بیاورند. آن‌ها به این نکته توجه ندارند که این انتخاب، چهار سال از عمر آن‌ها را معطوف به خود می‌کند و در زندگی و آینده‌شان تأثیرگذار است. به همین دلیل است که برخی در دوره تحصیل انصراف می‌دهند، زیرا متوجه می‌شوند رشته انتخاب شده، با روحیات آن‌ها سازگار نیست. برخی دیگر نیز با توجه به علایق و توانمندی خود انتخاب رشته کرده و براساس رتبه‌ای که دارند، رشته‌ای را انتخاب می‌کنند.

اما خوب است در تمام این مراحل توجه داشه باشیم قرآن کریم و پیامبر اسلام(ص) همواره بر ضرورت علم‌اندوزی و تحقیق و پژوهش تأکید کرده‌اند. همچنین معارف دینی، گنجینه‌ای از معلومات ناب به ما می‌دهد که از برکت آن می‌توانیم دنیا و آخرت خود را بسازیم.

قدم گذاشتن در مسیری که به یاری مطالعه، تحقیق،‌ پژوهش، تلاش و توکل می‌توان به شناخت خود و خداوند دست یافت حتماً یکی از بهترین ثمرات دین‌پژوهی و بازگشت به فطرت خداجوی انسان است. به یاد داشته باشیم مطالعه رشته‌های  حوزوی، الهیات و زیرمجموعه آن‌ها تأثیر زیادی در جهان‌بینی فکری و حوزه عملکردی انسان در این زندگانی و فرصت محدود عمر دارد.

پسندیده است دانشجویان عزیز هنگام انتخاب رشته دانشگاهی به این نکات هم توجه داشته باشند و با علم و چشمی باز دست به انتخاب بزنند و این فرمایش رهبر معظم انقلاب را در نظر داشته باشند که «انتخاب رشته صحیح پایه پرورش استعداد است».

منبع: روزنامه قدس

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست