Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@12:19:38 GMT

صنعت مبلمان با ۳۰ درصد ظرفیت کار می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۱۹۷۴

صنعت مبلمان با ۳۰ درصد ظرفیت کار می‌کند

نایب رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد شرکت‌های فعال در شش ماه گذشته زمین گیر شدند، گفت: بیشتر واحد‌های تولیدی باقیمانده هم تنها با حدود ۳۰ درصد ظرفیت در حال کار هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی رسول زاده شب گذشته (سه شنبه 25 شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به گستردگی صنعت مبلمان افزود: این صنعت بیش از ۹ درصد تولید و ۹ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است، اما به اندازه تأثیرگذاری اش در اشتغال دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران ادامه داد: اکنون به عنوان کشوری در صنعت ”ام دی اف“ و چوب در منطقه یعنی پس از ترکیه، بزرگترین تأمین کننده منطقه هستیم به شرطی که وزارتخانه و سازمان‌های ما از صادرات حمایت کنند.

 

رسول زاده با بیان این که کمبود چوب داریم، گفت: برای تأمین مواد اولیه خود به حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت نیاز داریم. اگر اجازه دهند مواد اولیه صنعت مبلمان به مدت شش ماه به درستی تأمین شود پس از آن نیازی به حمایت ارزی نداریم.

 

رسول زاده با بیان اینکه ۲۰ هفته است که هیچ ارزی دریافت نکردیم، اضافه کرد: میلیارد‌ها دلار کالا و سرمایه این کشور در گمرکات در حال از بین رفتن است و دولت برای نگهداری آن‌ها هزینه می‌کند، اما اجازه نمی‌دهد صنعتگر، مواد اولیه خود را به کارخانه خود انتقال دهد.

 

نایب رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران هم در ادامه برنامه گفت وگوی ویژه خبری گفت: سابقا وارد کننده مبلمان تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار بودیم، اما اکنون ۷۰ تا ۸۰ میلیون دلار صادر می‌کنیم یعنی موفقیت بزرگی کسب کرده ایم و اگر اجازه بدهند تولید کنیم به راحتی به صادرات یک میلیارد دلار در سال می‌رسیم. ارز بانک مرکزی را نمی‌خواهیم فقط اجازه دهند کالا‌های وارد شده و باقیمانده در گمرک را به داخل کشور بیاوریم و به کالا‌های با ارزش افزوده بالا تبدیل کنیم، در این صورت کافی است ۳۰ درصد آن را صادر و ارز مورد نیاز خود را تأمین کنیم.

 

او با بیان اینکه در تولید ”ام دی اف“ خام مزیتی نداریم، گفت: در منطقه خشک قرار گرفته ایم و جنگل‌های ما محدود است.

 

رسول زاده با اشاره به اینکه جنگل‌های کشور از ۱۸ میلیون هکتار در سال ۱۳۳۶ به ۱۲ میلیون هکتار رسیده است، ادامه داد:برای هر متر مکعب ام دی اف، یک و ۴ دهم متر مکعب باید چوب با قطر بیش از ۱۰ سانتی متر استفاده شود.

 

او با اشاره به اینکه بر اساس آمار وزارت صمت، در سال به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب ”ام دی اف“ خام برای صنعت چوبمان نیاز داریم، اضافه کرد: برای تولید این میزان ”ام دی اف“ خام به ۳ و نیم میلیون متر مکعب چوب خام نیاز است.

 

رسول زاده ادامه داد: با توجه به اینکه بر اساس قانون، تنفس ۱۰ ساله برای جنگل‌های کشور در نظر گرفته شده است و سازمان حفظ نباتات ورود چوب با پوست را ممنوع کرده است این پرسش مطرح می‌شود که این میزان چوب خام از کجا تامین می‌شود؟

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در تامین پارچه، چرم، شیشه، یراق آلات، فوم و اسفنج مصرفی صنایع مبلمان هم مشکل داریم، افزود: از دو هفته پیش تا کنون، صنایع پتروشیمی به کارخانه داران، مواد مورد نیاز برای تولید فوم را نمی‌دهند و قیمت این محصول در این مدت، سه برابر شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه مبلمان و لوستر مبلمان مبلمان شهری رسول زاده متر مکعب ام دی اف ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر و سخنگوی صنعت برق در نشست خبری امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) با اشاره به تدوین ۱۸۰ برنامه عملیاتی برای آمادگی تأمین برق تابستانی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۸ هزار و ۵۳۸ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده که بخش عمده این‌ها مربوط به نیروگاه‌های جدیدالاحداث و نیروگاه‌های صنایع است و بخش دیگر، به ارتقاء ظرفیت نیروگاه‌های موجود مربوط می‌شود.

وی افزود: در بخش صنعت هزار و ۳۶۹ مگاوات نیروگاه جدید ساخته و به شبکه سراسری متصل شده است؛ این عدد تا اوج بار امسال به هزار و ۸۷۱ مگاوات افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به الزامی بودن ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه در بخش صنعت در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، گفت: تاکنون موافقت اصولی احداث ۱۷ هزار مگاوات نیروگاه صنایع صادر شده و عملیات اجرای ۶ هزار مگاوات اغاز شده است.

وی ادامه داد: اگر صنایع برق مازادی داشته باشند، می‌توانند آن را به صنایع دیگر عرضه کنند که وزارت نیرو مکلف به جا به جایی و ترانزیت این برق است و اگر موفق به فروش به صنایع دیگر نشدند، وزارت نیرو این برق را با قیمت جذابی خریداری خواهد کرد.

آقای رجبی مشهدی تأکید کرد: صنایعی که تاکنون اقدامی به ساخت نیروگاه نکرده اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف قرار خواهند گرفت.

تخصیص جوایز غیرنقدی برای صرفه جویی برق در بخش خانگی

وی با اشاره به آغاز برنامه‌های عملیاتی برای افزایش ظرفیت انتقال برق، در خصوص مدیریت مصرف برق در بخش خانگی گفت: پاداش صرفه جویی بخش خانگی مطابق قبل است و هموطنان ضمن این که با مشارکت در این طرح می‌توانند قبض رایگان دریافت کنند، جایزه هم می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت توانیر در تشریح این جوایز گفت: پیش بینی شده که ۴۷ میلیون جایزه مختلف مانند خودرو، لوازم خانگی، تجهیزات و کالا‌های دیجیتال به قید قرعه، به مشترکانی که در مصرف برق صرفه جویی کنند، تعلق بگیرد؛ این جوایز بر اساس امتیازی که مشترک در حوزه صرفه‌جویی کسب کند، پرداخت می‌شود.

۱۹ ساعت برق رایگان بخش کشاورزی در صورت مشارکت در مدیریت مصرف

وی در خصوص بخش کشاورزی هم گفت: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت در طرح مدیریت مصرف برق مشارکت کنند، ۱۹ ساعت برق رایگان خواهند داشت. همچنین اگر ۸۰ درصد دیماند مصرفی این چاه‌ها با برق خورشیدی تأمین شود، از برنامه‌های مدیریت مصرف معاف می‌شوند.

سخنگوی صنعت برق با اشاره شناسایی و برخورد با بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز، اضافه کرد: ۳۰۰ هزار دستگاه غیرمجاز، ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشتند که به مراکز انتظامی و قضایی معرفی شده اند؛ برای تأمین این میزان برق که غیرمجاز مصرف می‌شد، باید بیش از هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید احداث می‌کردیم.

وی تأکید کرد: بر اساس قانون جدید برخورد با مصرف کنندگان غیرمجاز برق برای تولید رمزارز، دستگاه‌های ماینر غیرمجاز برگردانده نمی‌شوند و باید آنها را امحاء کرد و ۱۰۰ برابر تعرفه برق نیز، جریمه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توانیر در ادامه گفت: تولیدکنندگان مجاز رمزارز از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح و همچنین در صورت خرید برق از تابلوی برق سبز بورس، محدودیتی نخواهند داشت.

مدیریت ۶۰ درصد مصرف برق کشور با کنتور‌های هوشمند

وی درباره هوشمندسازی صنعت برق نیز،  اظهار کرد: نزدیک به ۳ هزار و ۶۰۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند برق تاکنون در کشور نصب شده که حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه مربوط به بخش خانگی است؛ بیش از ۶۰ درصد مصرف برق کشور توسط کنتور‌های هوشمند مدیریت می‌شود.

سخنگوی صنعت برق همچنین گفت: تعرفه‌های برق در سال ۱۴۰۳ هیچگونه تغییری نخواهند کرد، اما مسئله مهم در مناطق عادی این است که اگر مشترکان این مناطق به جای استفاده از کولر‌های آبی، از کولر‌های گازی استفاده کنند، مصرف برقشان از الگوی تعیین شده بیشتر می‌شود و طبیعتا باید هزینه بیشتری برای تأمین برق بپردازند.

پیش بینی صرفه جویی هزار و ۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعات اداری

وی با تأکید بر این که ساعات اداری از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور، همچنان از ۶ صبح تا ۱۳ است و هنوز تغییری در مصوبه هیئت وزیران رخ نداده، گفت: استفاده از ظرفیت تغییر ساعاتی اداری و خاموش کردن وسایل سرمایشی بعد از ساعات اداری در سال گذشته، ۸۵۰ مگاوات کاهش مصرف را به همراه داشته است.

آقای رجبی مشهدی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز هدفگذاری شده که با توجه به تجهیز اغلب ادارات به کنتور هوشمند، هزار و ۵۰۰ مگاوات از این محل کاهش مصرف داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! | ببینید
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • رئیس شورای راهبردی بیست‌وچهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ و نشر منصوب شد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»