Web Analytics Made Easy - Statcounter

امضای رسمی توافقنامه عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات و بحرین در واشنگتن واکنش منفی و شدید گروه‌های فلسطینی را به همراه داشت.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه رأی الیوم، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در واکنش به امضای این توافق اظهار کرد که توافقنامه‌های عادی سازی میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی،حتی ارزش جوهری که با آن نوشته شده را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملت فلسطین با اصرار بر مبارزه تا بازپس گیری حقوق کامل خود، با این توافقنامه‌ها به گونه‌ای رفتار خواهد کرد که گویی اصلا وجود نداشته‌اند.

در همین حال، جبهه خلق برای آزادسازی فلسطین نیز در این باره تأکید کرد که امضای رسمی این توافقنامه‌ها به منزله "روز سیاه" در تاریخ ملت فلسطین و امت عربی و روز گرفتار شدن نظام‌های امارات و بحرین در منجلاب خیانت است.

در بیانیه این جبهه آمده است: این توافق‌ها یک شبه صورت نگرفته، بلکه سالها برای دستیابی به آن برنامه‌ریزی شده است.

جبهه خلق برای آزادسازی فلسطین در ادامه بر راه‌اندازی تمامی اشکال مقاومت برای مقابله با جنایات رژیم اشغالگر تأکید کرد.

ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین هم اظهار کرد که عادی سازی روابط میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، نقض صریح ابتکار عمل صلح عربی است.

المالکی از کشورهای عربی و اسلامی خواست که از فلسطین در برابر توطئه‌های اشغالگران و دولت آمریکا علیه فلسطینی‌ها از جمله عادی سازی روابط بین جهان عرب و اسرائیل حمایت کنند.

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه با اشاره به امضای توافق بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی گفت: این توافق ها تنها ابزاری تبلیغاتی برای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا است.

نبیل شعث مشاور محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هم در این باره گفت: امروز برای عرب‌ها و دولت‌هایشان مایه شرم و ننگ است.

وی افزود: این توافق یعنی ادامه توطئه‌های آمریکایی اسرائیلی. بدون فلسطینی‌ها هیچ راه حلی معنا ندارد و ثبات و پایداری فلسطینی‌ها، منبع قدرت آنها در منطقه است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم 3ضمن محکوم کردن توافق ذلت‌بار امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: آنچه در کاخ سفید اتفاق افتاد، امضای توافق عادی‌سازی روابط نبود، بلکه اعلام انتقال از مرحله عادی‌سازی روابط به مرحله تشکیل یک ائتلاف به منظور  تثبیت و تحکیم سلطه امنیتی و اقتصادی بر منطقه و زمینه‌سازی جهت توسعه‌طلبی بیشتر رژیم اشغالگر است.

این جنبش در ادامه بیانیه خود آورده است که این توافق هویت منطقه و آینده آن را تهدید می‌کند، به همین خاطر، وظیفه همه است که با آن مقابله کنند.

جهاد اسلامی تاکید کرد که این توافقات خیانت و لکه ننگی است که دامنگیر امضا کنندگان آن خواهد شد و به هیچ وجه موجب تحقق صلح و امنیت در منطقه نخواهد شد، بلکه جریان‌های مقاومت و ملت‌های اسلامی و عربی را به سمت اقدامات جهادی بیشتری خواهد کشاند.

این جنبش امت اسلامی و عربی و تمامی جریان‌های فعال آن را به مخالفت قاطع با ائتلاف شیطانی با رژیم اشغالگر صهیونیستی و آغاز مرحله جدیدی از خیزش و تحرکات انقلابی برای آزادسازی فلسطین از لوث اشغالگری دعوت کرد.

صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) هم تاکید کرد که توافق عادی‌سازی بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی بخشی از طرح به اصطلاح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن است.

صائب عریقات در گفتگو با تلویزیون فلسطین تصریح کرد که امارات و بحرین با این توافق پذیرفتند که مسجد الاقصی تحت اشغال صهیونیست‌ها باشد.

عریقات با اشاره به اینکه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در حقیقت مشروعیت‌ بخشی به شهرک‌سازی و اشغالگری این رژیم است، اظهار کرد که جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد ترامپ به وزرای خارجه بحرین و امارات اجازه نمی‌دهد از تشکیل کشور فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷سخنی بگویند.

وی گفت که آنچه امروز اتفاق افتاد، دقیقا همان چیزی است که در معامله قرن ذکر شده است.

منیر الجاغوب، مسئول بخش اطلاع رسانی جنبش فتح نیز خاطرنشان کرد: صلح از فلسطین آغاز می‌شود و در مقابل جنگ نیز از فلسطین شروع خواهد شد.

وی با انتشار پیامی در توییتر نوشت: یک سؤال از آمریکا، اسرائیل، بحرین و امارات دارم؛ آیا امضای توافقنامه عادی سازی روابط در کاخ سفید مانع از شلیک شبانه موشک‌ها از غزه به رژیم اشغالگر می‌شود؟

شورای ملی فلسطین هم در بیانیه‌ای نوشت: امضای توافقنامه‌های عادی سازی روابط توسط بحرین و امارات بیانگر موضع ملت این دو کشور نیست و امنیت، ثبات و شکوفایی را برای منطقه به ارمغان نخواهد آورد.

این شورا در ادامه تأکید کرد: امارات و بحرین با امضای این توافقنامه‌ها به اینکه قدس با تمامی مقدسات اسلامی و مسیحی‌اش پایتخت اسرائیل باشد، مشروعیت بخشیدند و معامله قرن آمریکا را تصویب کردند.

شورای ملی فلسطین همچنین آورده است که خطر واقعی که امنیت ملی عربی و مسئله فلسطین را تهدید می‌کند، رژیم اشغالگر اسرائیل است که به دنبال از بین بردن حق و حقوق فلسطینی‌ها است.

امضای توافقنامه‌های مذکور واکنش منفی نمایندگان عرب کنست (پارلمان اسرائیل) را نیز به همراه داشت.

در همین راستا، جمال زحالقه، رئیس حزب "تجمع ملی دموکراتیک" و عضو فهرست مشترک عربی در کنست گفت که این توافقنامه‌ها در راستای منافع آمریکا و اسرائیل است و عادی سازی روابط یک هدیه خطرناک و نمایشگاه انتخاباتی است.

وی افزود: امضای توافقنامه عادی سازی روابط با اسرائیل هدیه‌ای بود که امارات و بحرین تقدیم ترامپ و نتانیاهو کردند.

منصور عباس، دیگر نماینده عرب کنست هم تأکید کرد: صلح یک حالت والای انسانی است که در واشنگتن تغییر شکل می‌یابد تا به پوششی برای معاملات تسلیحاتی و دستگاه‌های جاسوسی پیشرفته برای محافظت از تجمع انتخاباتی ترامپ و نتانیاهو تبدیل شود.

وی افزود: صلح واقعی با پایان اشغالگری اسرائیل و تشکیل کشور مستقل فلسطین در کرانه باختری و غزه به پایتختی قدس محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گروه های فلسطینی عادی سازی روابط اسرائیل امارات عادی سازی روابط بحرین و اسرائیل رژیم صهیونیستی امارات و بحرین توافقنامه ها امضای توافقنامه عادی سازی روابط بحرین و امارات رژیم اشغالگر امضای توافق فلسطینی ها فلسطین هم خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهیونیستی متفاوت است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دمشق، این شخصیت‌ها به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق آمدند تا عملیات تنبیهی وعده صادق را تبریک بگویند و بر ادامه هم پیمانی خود با ایران در مسیر نبرد با اشغالگران صهیونیستی تاکید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

شرکت کنندگان با اشاره به اینکه عملیات تنبیهی ایران عقبه رژیم صهیونیستی را آسیب پذیر کرد، تاکید کردندکه در سایه این عملیات وعده صادق موازنه قدرت راهبردی در جهان به نفع محور مقاومت تغییر پیدا کرده است.

عبد الکریم شرقی عضو ارشد جبهه خلق برای آزادی فلسطین درباره این دیدار گفت: آمدیم تا اعلام کنیم جمهوری اسلامی ایران در یک سنگر ایستاده ایم، این مسیر را ادامه می‌دهیم تا به پیروزی نهایی برسیم.

خانم رائده احمد از فعالان فلسطینی نیز گفت: وقتی که اخبار عملیات موشکی و پهپادی ایران را از رسانه‌ها شنیدیم، شادی کردم و گفتم که فلسطین از دست نرفته است، فلسطین با وجود هم پیمانانی مانند ایران اسلامی حتما آزاد خواهد شد، به دولت‌های سازشکار عرب می‌گویم، عزت و اقتدار را از ایرانیان بیاموزید.

شرکت کنندگان در این نشست خاطرنشان کردند: عملیات وعده صادق ابهت گنبد پوشالی رژیم صهیونیستی را شکست داد و با سیلی مقتدرانه ایران، هیمنه دروغین اسرائیل فرو ریخت.

اسماعیل سنداوی نماینده جهان اسلامی فلسطین در سوریه در این خصوص می‌گوید: موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مهمترین پایگاه رژیم صهیونیستی یعنی نفتالیم را هدف قراردادند، بنابرین صهیونیست‌ها می‌دانند که جای امنی در سرزمین‌های اشغالی ندارند و باید هرچه زودتر سرزمین ما را ترک کنند.

همچنین در این دیدار شرکت کنندگان وحدت میادین محور مقاومت را یادآور شدند و به دشمن صهیونیستی هشدار دادند، در صورت ادامه کشتار مردم بی گناه غزه، با عملیات زلزله آسای رزمندگان مقاومت مواجه خواهند شد.

حسین اکبری سفیر کشورمان نیز در این دیدار گفت: رژیم صهیونیستی از هیچ توان نظامی برخوردار نیست، ارتشش شکست خورده و به لحاظ سیاسی از درون در حال فروپاشی است، در جامعه جهانی تنفر گسترده‌ای علیه آن وجود دارد، این رژیم می‌داند که راهی در برابر نمانده جز اینکه به اراده محافل بین المللی تسلیم شود.

دیگر خبرها

  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهیونیستی متفاوت است
  • چالش‌های «شانگهای» برای برقراری صلح در غزه
  • امضای یادداشت تفاهم راه توسعه میان ترکیه، عراق، قطر و امارات
  • چگونه رژیم صهیونیستی شکل گرفت؟ | در ارتش به یک هیولا تبدیل شدم
  • ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند
  • نگرانی صهیونیست‌ها از شعله‌ورشدن کرانه باختری بعد از اعتصاب
  • بازی اختاپوس، بازی مرکب با هدف حذف بازنده