Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، «ابوالفضل مهرخواه» یکی از همان انسان‌های نیک‌اندیشی است که روزی خودش مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان بوده و در گذر زمان استعدادهای خودش را شناخته و از لحاظ اقتصادی به درجه‌ای از پیشرفت رسیده است که توانسته ۱۱ یتیم را زیرپوشش قرار دهد.
* صحنه‌های بی‌بدیل انسانیت/ «کمک به یتیمان را افتخار می‌دانم»
این حامی نیک‌اندیش از سال ۱۳۷۸ یعنی حدود ۲۱ سال پیش دست نوازش پدری را در قالب طرح اکرام بر سر ۱۱ یتیم استان گلستان کشیده است تا گوشه‌ای از نوع‌دوستی مردمان این دیار را در کمک به نیازمندان به تصویر بکشد، این حامی نیک‌سیرت سالانه حدود ۵ میلیون تومان از درآمد خود را به حساب یتیمان واریز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای کمک کردن به دیگران اصلا به دنبال کسب شهرت نیست و به اصرار دیگران و برای ترویج این سنت حسنه لب به سخن می‌گشاید صحنه‌های بی‌بدیل انسانیت را می‌توان از حرف‌های بی‌تکلم حامیان افراد یتیم به نظاره نشست و به جوهره انسانیت چنین مردان مردی غبطه خورد.
مهرخواه طلیعه کلامش را با این کلیدواژه‌ها آغاز می‌کند «کمک به یتیمان را افتخار می‌دانم» و خوشحالم که خدای مهربان این توان را به من داد که در جریان سیل، زلزله و کمک به یتیمان در کنار نیازمندان باشم و در حد توان به آنها کمک کنم.
*شیعه بودن خود را با کمک به نیازمندان اثبات کنیم
این خیر نیک‌اندیش بارها و بارها در میان صحبت‌هایش از مدال افتخاری حرف می‌زند که در کمک به یتیمان نصیب‌اش شده و می‌گوید بیش از دو دهه این افتخار را دارم که در خدمت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان باشم.
مهرخواه حدیثی از امام علی (ع) را در باب کمک به نیازمندان نقل می‌کند و ادامه می‌دهد: در روایات بسیاری اشاره شده که والاترین مراتب نیکوکاری؛ احسان نسبت به دیگران است و اگر ما قرار است شیعه امام متقیان علی (ع) باشیم باید کاری کنیم که بخشی از شیعه بودن خود که بر آن ادعا داریم را به اثبات برسانیم.
این حامی گلستانی اشاره‌ای به وجود یتیمان و کودکان کار در جامعه می‌کند که با سن کم در کف جامعه به دنبال یک لقمه نان می‌گردند و به جای اینکه در کلاس درس باشند در کوچه و خیابان چشم به کمک دیگران دوختند، کسانی که باید روزی آینده‌سازان مملکت شوند اما درد فقر و نداری آنها را به خیابان کشانده است.
*مردم تعیین می‌کنند کودکان کار و یتیمان بزهکار شوند یا مفید برای جامعه
مهرخواه داستان کودکان کار و یتیم را به نحوه رویکرد مردم گره می‌زند و می‌افزاید: اینکه کودکان کار و یتیم، بزهکار شوند و یا به مراتب بالای اجتماعی دست پیدا کنند به کمک ما و امثال کسانی که دستشان به دهانشان می‌رسد برمی‌گردد، اگر کسی که توان مالی دارد یک نخود در این دیگ بیندازد بستر به گونه‌ای فراهم می‌شود که استعداد این کودکان شکوفا شود و آنها روزی بتوانند جزو یکی از پزشکان، معلمان و یا دانشمندان این کشور شوند.
این حامی نیک‌اندیش ادامه می‌دهد: ما شاید نتوانیم فقر را از جامعه ریشه‌کن کنیم و یا ارگان‌های دولتی در این شرایط بد اقتصادی نتوانند به امور رسیدگی کنند اما اگر مردم دست به دست یکدیگر دهند قطعا اتفاقات خوبی پیش می‌آید.
مهرخواه از روزهایی می‌گوید که درگیر ویروس کرونا بوده و شب عید یکماه در بیمارستان بستری شد، دوران سختی را یادآوری می‌کند که به گواه خودش حضور عزراییل را هم درک کرده است و حالا که زندگی روی خوش به او نشان داده همه را مدیون دعای خیر کودکان یتیم می‌داند و از مردم می‌خواهد تا همه در کمک به نیازمندان شریک شوند.
*دست نوازش پدری بر سر 100 یتیم
جلوه زیبای همدلی آنجاست که یک حامی نیک‌اندیش گلستانی که نمی‌خواهد نامش فاش شود کمک به 100 یتیم را بر عهده گرفته است و چه زیباست که از درون‌مایه شجره طیبه‌ای که امام راحل پایه‌گذاری کرد مددجویانی پرورش می‌یابند که حالا سوژه ناب خبرهای امروز برای خوب کردن حال دیگران می‌شوند.
انتهای پیام/83001

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان گلستان امام خمینی دست نوازی پدری 100 یتیم کمک به نیازمندان کمک به یتیمان کودکان کار نیک اندیش حامی نیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس ما و مدارس آن‌ها

بعد از هماهنگی با یک مدرسه به اتفاق به آنجا رفتیم و مدیر آن مدرسه ما را برای دیدن از کلاس ها راهنمایی کرد. در گوشه ای از حیاط دراندشت مدرسه تعدادی از دانش آموزان بساط باربکیو را گسترانده بودند و به همراهی معلم خود در حال تهیه و پخت کباب بودند. مدیر ایرانی پرسید در ساعت درس و تحصیل چرا این دانش آموزان پیک نیک رفته اند؟ مدیر مدرسه جواب داد این پیک نیک نیست و کلاس درس جامعه شناسی است. در واقع معلم در حال تدریس مهمترین درس جامعه شناسی به دانش آموزان است یعنی ترجیح منفعت جمعی بر منفعت فردی. دانش آموزان که هر کدام به چند تیم تقسیم شده اند یاد می گیرند که اگر هر نفر کار خود را در تیم خود که مثلا تیم آماده کردن گوشت و آمیخته کردن آن با مواد غذایی دیگر است به خوبی انجام دهد، نتیجه بهتری خواهد گرفت و مثلا گوشت خوبی برای کباب کردن آماده می شود و اگر بقیه تیم ها تا تیم کباب کردن گوشت کار خود را به درستی انجام دهند نهایتا همه بچه های کلاس با همدیگر غذای خوشمزه ای را تناول خواهند کرد و این به نفع همه است.

دوستم می گفت بعد از آن روز فهمیدم که چرا مردم این کشور بدون اعمال جریمه و فشار قانون را مراعات می کنند. فهمیدم چرا در این کشور کمتر کسی به سراغ کلاهبرداری می رود تا جیب خودش را پرپول کند و به فکر منفعت بردن همه است و از آن مهمتر فهمیدم چرا آموزش ابتدایی در این کشور بالاترین بودجه را دارد و حقوق یک مدیر مدرسه هم طراز مدیران عالی کشور و معلمی از مشاغل پردرآمد است. و همینطور فهمیدم چرا در ایران کلاهبرداری، اختلاس، عادی شدن تخطی از قانون و فرار از قوانین راهنمایی و رانندگی همه در کنار بودجه پایین آموزش و پرورش و حقوق ناچیز معلمی است.


دوستم می گفت تازه می فهمم چرا می گویند تفاوت جهان اول با جهان سوم در وزارتخانه آموزش و پرورش است. این ها را دوستم می گفت و گرنه به قول آن طنز قدیمی ما که به چشم خودمان ندیدیم...

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897059

دیگر خبرها

  • آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز مرحله استانی مسابقات ورزشی دانش آموزان
  • برگزاری المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • خراسان جنوبی در جایگاه چهارم طرح مسطورا
  • اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن
  • شادی دانش آموزان ایلامی از تنبیه صهیونیست‌ها
  • اهدای گل دانش آموزان ساروی به نیروهای مسلح
  • امسال آرزوی ۱۰۲۰ یتیم گلستانی در جام آرزوها برآورده می شود
  • مدارس ابتدایی کیش غیرحضوری است