Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا شریف آبادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س) در نشست خبری شروع ترم تحصیلی جدید با رویکرد آموزش مجازی اظهار کرد: باید آمادگی های لازم را در محیط دانشگاه داشته باشیم، در واقع مهمترین مسئله پیش روی ما این بود که ما می توانیم مشکلات فنی را رفع و زیرساخت ها را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دغدغه اصلی ما در آموزش عالی، بحث ارتقای کیفیت است و در خصوص این مسئله بسیار نگران بودیم و هستیم، اما از اینجا به بعد فضای آموزش مجازی، فرصتی را فراهم کرده است تا بتوانیم آموزش را با کیفیت بهتری ارائه  دهیم.

شریف آبادی تصریح کرد: این فرصت در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد که بدانند دانشگاه تنها به چارچوب کلاس محدود نمی شود، بلکه بسیاری از فعالیت های دیگر از جمله انجمن ها، کارگاه ها و... در دانشگاه برگزار می شوند.

او با بیان اینکه آموزش مجازی این امکان را فراهم می‌کند تا کلاس ها ضبط شوند، تاکید کرد: ضبط کلاس های مجازی سبب می‌شود تا دانشجویان بارها بتوانند موارد مطرح شده را داشته باشند و آن ها را مرور کنند، همچنین استادان نیز برای طرح درس، راهبرد بیشتری را در نظر می‌گیرند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در فضای مجازی، فضای چندرسانه ای به وجود می آید و دانشجویان می توانند علاوه بر متون تدریس شده از طریق فیلم، اسلاید و صوت هم آموزش ببیند.

شریف آبادی اضافه کرد: در ترم گذشته از ۲۹ هزار و ۹۷۷ دانشجو به صورت مجازی امتحان گرفته ایم و این عامل به معنای تعداد دانشجویان ما نیست؛ چرا که دانشجو ممکن است در امتحانات مختلف شرکت کند.

او گفت: قطعا دانشگاه الزهرا و آموزش عالی با آمادگی های بیشتری وارد سال جدید خواهند شد و امیدواریم بتوانیم رضایت دانشجویان را در این خصوص جلب کنیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نیم سال گذشته به علت ویروس کرونا شرایط استثنایی داشتیم اما در ترم جدید کلاس ها را به صورت آنلاین و آفلاین راس ساعت خودشان برگزار خواهیم کرد.

او افزود: حدود ۶ هزار و ۷۳۹ نفر در نیم سال پیش رو و در مقطع کارشناسی به صورت مجازی در دانشگاه الزهرا آموزش می بینند که از این تعداد یک هزار و  ۶۴۹ نفر دانشجویان جدید الورود هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش مجازی فضای مجازی دانشگاه الزهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران

مدیرکل اداره مهارت دانشگاه تهران از برگزاری دومین نمایشگاه کار این دانشگاه در خردادماه خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فرشته امین مدیرکل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در خردادماه گفت: انتخاب، جذب و استخدام نیروی انسانی به عنوان یکی از چالش‌های مهم سازمان‌ها است. یکی از دغدغه‌های مدیران منابع انسانی این است که نیروی متعد، متخصص و با انگیزه برای سازمان جذب کنند و از دغدغه های دانشجویان نیز می توان به ارتباط رشته تحصیلی آنها با شغل آینده شان نام برد.

وی تاکید کرد: نمایشگاه بازار کار فضایی برای رویارویی کارفرمایان و کارجویان در یک فضای بسیار منحصر به فرد است که هر دو طرف بتوانند انتخاب هوشمندانه داشته باشند.

امین با ارائه گزارشی از نمایشگاه سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته نمایشگاه کار را در این دانشگاه از روز اول تا سوم خرداد برگزار کردیم که بیش از 100 سازمان داخلی، بین‌المللی و دانشگاهی در این نمایشگاه حضور داشتند و بیش از 10 هزار دانشجو و فارغ التحصیل از آن استفاده کردند.  با ارزیابی‌های انجام شده متوجه شدیم که درصد خوبی از رضایت دو سویه بین دانشجویان و صنایع در قالب استخدام، کارآموزی و حمایت از پایان نامه‌ها وجود داشت.

دبیر علمی دومین نمایشگاه کار با ابراز امیدواری برای برگزاری برنامه های جذاب و شاداب در  نمایشگاه امسال یادآور شد: این نمایشگاه فرصتی برای جذب نیروی استخدام به وجود آورد، بلکه ایجاد کنسرسیوم‌های بین سازمان‌ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش یکی از اهداف ما از برگزاری نمایشگاه است لذا شعار امسال ما شبکه‌سازی با بهترین‌ها برای ساخت آینده انتخاب شده است.

امین تاکید کرد: ارائه تنوع رشته و فرصت‌های شغلی شرط مهم دانشگاه تهران برای سازمان‌های مختلف در نمایشگاه بازار کار است و وظیفه اصلی دانشگاه تهران، حمایت از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای بازار کار است تا با نیازمندی سازمان‌ها و صنایع آشنا شوند. سال گذشته در راستای بازدید از نمایشگاه 5 هزار رزومه به صنایع و شرکتها اعلام شد که برای 490 دانشجوی رشته‌های فنی و علوم انسانی از قبیل حسابداری و مدیریت فرصت شغلی فراهم شد.

این استاد دانشگاه تهران افزود: از امروز درگاه سامانه نمایشگاه باز و کارجویان و کارفرمایان می‌توانند برای شرکت در این نمایشگاه ثبت نام کنند، ملاک ما این است که سازمان‌هایی که می‌توانند فرصت‌های شغلی متنوعی برای دانشجویان ارایه دهند امکان حضور داشته باشند لذا بر خلاف سال گذشته از طیف وسیع تری از سازمان‌ها در این نمایشگاه استفاده کردیم.

به گزارش تسنیم، دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران از 21 خرداد به مدت دو روز در این دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • فریب افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورید
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی