Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسن ابن شهیدی، متخصص قلب و عروق چهارمین پزشک مدافع سلامت اصفهان است که روز گذشته پس از جدال دو هفته ای با بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داد.

دکتر سید حسن ابن شهیدی از پزشکان بازنشسته تامین اجتماعی استان اصفهان بود که در مطب و بیمارستان های خصوصی فعالیت می کرد. این پزشک متخصص دو هفته گذشته به بیماری کووید19 مبتلا شد که متاسفانه روز گذشته در بیمارستان الزهرا(س) فوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیکر این شهید مدافع سلامت فردا (پنج شنبه_۲۷ شهریورماه) طی مراسمی از مقابل بیمارستان الزهرا(س) اصفهان تشییع شده و در گلستان شهدای این شهر خاکسپاری می شود.

پیش از این در ۱۴ شهریور ماه، دکتر نوریان متخصص مغز و اعصاب، سومین پزشک مدافع سلامت اصفهان بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ در بیمارستان الزهرا(س) فوت کرد.

دکتر سعید حقیقی و دکتر سید محمد موسوی از پزشکان مدافع سلامت اصفهان نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

احمد طالبی پرستار بازنشسته که به صورت داوطلبانه در بیمارستان های فیض و آیت الله کاشانی به عنوان پرستار خدمت می کرد، دکتر مجید فرهاد از پزشکان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، علی اسد سلطانی از کارکنان بیمارستان نطنز، علی منصوری کارمند بیمارستان عیسی بن مریم، حامد مردانی از کارکنان بخش رادیولوژی بیمارستان شهید آیت الله صدوقی، خسرو حکمت‌روش از کارکنان بخش اتاق عمل بیمارستان زهرای مرضیه(س) و احمد طالبی پرستار بیمارستان های فیض و آیت الله کاشانی از دیگر مدافعان سلامت هستند که در ماه‌های گذشته در استان اصفهان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

اصفهان رکورددار کرونا در کشور/مردم تفریح کنارزاینده رود را تعطیل کنند

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان در مورد وضعیت شیوع کرونا در استان اصفهان، آمار مرگ و میر، افزایش تند شیب بیماری و رکوردزنی استان اصفهان در کشور، درگیری دانش آموزان و معلمان و کادر درمان استان با این بیماری توضیحاتی ارائه کرد.

بهروز کلیدری امروز (چهارشنبه- ۲۶ شهریورماه) در نشست خبری، با اشاره به شهادت چند نفر از پزشکان و کادر درمان اصفهان در اثر بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: دکتر ابن شهیدی پس از چندین روز دست و پنجه نرم کردن با این بیماری دیروز فوت کرد.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی اصفهان با بیان اینکه در روزهای اول مواجهه با بیماری کووید۱۹ به نظر می رسید شرایط نسبتا بهتری در استان اصفهان نسبت به استان های دیگر رقم زده ایم، تصریح کرد: از مرداد ماه شرایط این بیماری در اصفهان روز به روز پیچیده تر و سخت تر شده است.

مرگ و میر کرونا ۳ برابر شده است

کلیدری تاکید کرد: تاکنون بالغ بر ۳۲ هزار و ۵۰۰ بیمار را در بیمارستان های استان بستری کرده ایم و یک هزار و ۴۶۰ بیمار با تست مثبت کرونا از دست داده ایم.

وی تعداد کل بیماران مثبت و مشکوک استان را ۳۱۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: از میان بیماران با تست مثبت، ۷۲۰ بیمار طی ۱۵۰ روز فوت کردند، درحالی که ۷۴۰ بیمار دیگر تنها طی ۵۵ روز گذشته فوت کردند، یعنی طی ۵۵ روز مرگ و میری به اندازه ۱۵۰ روز به نسبت قبل را تجربه کردیم.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه مرگ و میر ۳ برابر شده است، گفت: روزانه یک مینی بوس ته دره می رود که متاسفانه همه فوت می کنند. در حال حاضر بیمارانی که در استان درحال بستری شدن هستند روز به روز افزایش پیدا می کنند.

به گفته کلیدری اردیبهشت و خرداد ۳۰۰ بیمار و امروز بیش از ۱۱۰۰ بیمار بستری در استان داریم، درحالی که نسبت به دوره قبلی بسیاری از آنها بیماران بدحال تری هستند که باوجود خدماتی که دریافت می کنند و شناخت بیشتری که داریم، فوت می کنند.

وی افزود: به دلیل اینکه زنجیره بیماری را در استان قطع نکرده ایم، شرایط درست نمی شود. دیروز ۲ هزار و ۷۰۰ بیمار در کشور مبتلا شدند که ۹۳۸ نفر مربوط به استان اصفهان بود. به این معنی که ۴۰ درصد مبتلایان از استان اصفهان بودند و در صدر بروز بیماری در کشور هستیم.

۲ تا ۴ هفته آینده شرایط بحرانی می شود

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با تاکید براینکه این وضعیت حدود ۱۰ روز است در استان اصفهان اتفاق افتاده است‌، خاطرنشان کرد: طی یک هفته گذشته هر روز بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ بیمار جدید در استان شناسایی شدند و طی یکی دو هفته آینده تجربه تعداد بالای بیشتری خواهیم داشت. همچنین مرگ و میر بیشتر طی ۲ تا ۴ هفته آینده را پیش بینی می کنیم.

به گفته کلیدری برآوردهایی که توسط سازمان های جهانی برای نیم‌کره شمالی انجام شده بود، درحال تحقق است. در شهریور به مرگ و میر ۳ برابر رسیدیم درحالی که تیم درمانی با تجربه و مراکز قوی تر وارد میدان شدند، اما روند بدتر شد.

وی با بیان اینکه به‌ زودی ظرفیت بیمارستان الزهرا تکمیل می شود و مجبوریم ظرفیت های جدید پیش بینی کنیم، تصریح کرد: خمینی شهر در صدر بروز بیماری در استان قرار گرفته است. در خمینی شهر ظرفیت های خدمات غیرکرونایی را به طور کامل از دست می دهیم.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه هیچ اقدامی برای متوقف کردن چرخه تولید بیماری در استان نکرده ایم، خاطرنشان کرد: هر روز در حاشیه رودخانه زاینده رود مردم کنار هم نشسته اند. اکنون استان نسبتا موفق در کنترل بیماری نزدیک به ۴۰ درصد مبتلایان جدید کشور را تجربه می کند و شاید در ۳ تا ۴ ماه آینده مرگ و میر باز هم افزایش یابد.

کلیدری تاکید کرد: این روزها دغدغه مدارس را داریم و اگرچه مردم نسبتا شرایط را درک کرده و حضورشان در مدارس کمرنگ شده است، اما مراقبت بیشتر لازم است.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویرو کرونا کودکان زیر ۱۸ سال بستری به یک هزار و ۶۴۴ نفر رسیده و ۷۱ نفر فوت شدند.

طی ۴۰ روز ۵ مادر باردار را از دست دادیم

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با تاکید براینکه جزء استان های سرآمد در کنترل مرگ مادران بودیم و تنها ۲ مرگ در دوران کرونا داشتیم، اظهار کرد: طی ۴۰ روز ۵ نفر از مادران باردار را از دست دادیم که ۴ نفر ساکن خمینی شهر هستند.

کلیدری یادآور شد: اگر نتوانیم مداخله موثر داشته باشیم، حداقل این تعداد مرگ به ۲ برابر می رسد.

وی تصریح کرد: ضریب اشغال بیمارستان ها به حداکثر نزدیک می شود و اگر این شرایط ادامه پیدا کند مجبوریم در روزهای آینده بیمارستان های دیگر را به چرخه کووید۱۹ اضافه کنیم. این در حالی است که بیماران دیگر دچار تاخیر درمان و مرگ و میر می شوند.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان، اضافه کرد: حدود ۳۰ میلیون نفر در دنیا مبتلا به کووید ۱۹ شده اند و با این شرایط تا ژانویه در دنیا ۲ تا ۳ میلیون مرگ در اثر کرونا و ۱۵ میلیون مرگ غیرکرونا را تجربه می کنیم که نتوانسته اند خدمات درمانی خوبی دریافت کنند.

وضعیت خطیری در استان اصفهان درحال رخ دادن است

کلیدری با تاکید براینکه وضعیت خطیری در استان اصفهان درحال رخ دادن است، گفت: اگر مداخله جدی نکنیم، در مهر ماه این اعداد رشد چشمگیری پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی معیشت مردم هستیم، تصریح کرد: اما چرا قواعد ابتدایی کنترل بیماری را رعایت نمی کنیم؟ در پاساژها، بانک ها، مدارس و تفرجگاه ها هیچ کدام فاصله گذاری رعایت نمی شود و در این صورت حتما تولید بیمار بیشتری داریم.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان تاکید کرد: باید جدی تر ورود کنیم و اگر قرار است قاعده خاصی رعایت شود باید به صورت جدی رعایت شود. دنبال راه حل های بدیع نباشیم. کشورهای موفق دنیا شناسایی فعال بیمار و محدودیت های جدی دارند. ایمنی گله ای پاسخگو نخواهد بود و کشورهایی که تجربه کردند موفق نبودند، ضمن اینکه ایمنی ناقص است و بسیاری برای بار دوم گرفتار بیماری می شوند.

کلیدری با بیان اینکه بارها و بارها در ستاد استانی کرونا بحث وضعیت پیچیده استان اعلام شده است، خاطرنشان کرد: درخواست محدودیت در استان شده است، مطمئنم تا سال ها مجبوریم ماسک روی صورت داشته باشیم، تضمین دسترسی همه دنیا به واکسن به سال ۲۰۲۳ می رسد و این در صورتی است که ۲۰۲۱ واکسن موثری تولید شود.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه زمان طولانی با بیماری درگیر خواهیم بود، اظهار کرد: به نظر می رسد خانواده ها جلوترند و خودشان فرزندان‌شان را به مدرسه نمی فرستند.

خانواده ۲ هزار و ۸۶۳ دانش آموز درگیر کرونا

وی در خصوص اعلام وضعیت کرونا در میان معلمان و دانش آموزان گفت: طی دو هفته گذشته، ۴۸ معلم گرفتار، ۱۸۳ معلم در خانواده فرد مبتلا دارند، ۱۶۳ دانش آموز مبتلا و ۲ هزار و ۸۶۳ دانش آموز یکی از اعضای خانواده مبتلا بودند. این آمار را اعلام کرده ایم و اطلاعات آنها موجود است، اما خوشبختانه مردم این موضوع را درک کرده اند و مراقب سلامت فرزندان‌شان هستند تا جایی که امکان دارد آموزش غیرحضوری باشد.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با تاکید براینکه آموزش را نمی شود، تعطیل کرد، گفت: همه به آموزش مجازی دسترسی ندارند، درحالی که همین افراد در معرض آسیب بیشتری هستند و خانواده های ضعیف آسیب پذیری بیشتری دارند.

انجام روزانه ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تست کرونا در استان

کلیدری افزود: ظرفیت سازی خوبی در استان انجام داده ایم و روزانه حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تست در استان انجام می شود که نزدیک به هزار تست توسط بخش خصوصی انجام می شود. هر فرد علامت دار اگر به مراکز ۱۶ساعته مراجعه کند تست انجام می شود و این ظرفیت سازی به شناسایی بیشتر بیماران کمک می کند.

وی ادامه داد: ۸ آزمایشگاه فعال غیر دانشگاهی داریم که طبق تعرفه آزمایش را انجام می دهند که به خاطر مسائل اقتصادی با چالش هایی روبرو هستند.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه پروتکلی که محدود کننده باشد از حوزه مدیریتی کشور و استان صادر نخواهد شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی آلارم های لازم را می دهد، اما سیاست کلان این است که این شرایط را مدیریت کنیم،‌ در چنین شرایطی مردم باید خودشان مراقبت کنند و رفتارهای فردی در رعایت فاصله گذاری تقویت شود. باید غیرمتمرکز و متناسب با شرایط هر استان تصمیم گرفت.

کلیدری افزود: کادر درمان خسته اند، حق و حقوق آنها که ۷ ماه است خدمات می دهند چه می شود، درحالی که هیچ نمود بیرونی در جامعه نمیبینم، مردم باید رعایت کنند.

-----------------------------------------------

بیشتر بخوانید:

*درگذشت هشتمین مدافع سلامت در کرمانشاه
*درگذشت یک پرستار بر اثر ابتلا به کرونا در کرمانشاه
*فوت 10 داروساز به‌علت ابتلا به کرونا/ مجمع داروسازان: واکسن آنفلوانزا برای همه خوب نیست
*تهران در آستانه شیوع موج سوم کرونا (فیلم)
*هشدار به بهبود یافته ها/ بیمار مبتلای مجدد به کرونا در هرمزگان درگذشت لینک کوتاه: asriran.com/0038MI

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا اصفهان مدافع سلامت اصفهان بیمارستان الزهرا تاکید براینکه استان اصفهان بر اثر ابتلا ابتلا به کرونا بیمارستان ها مرگ و میر ۲ هزار دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، دکتر علیرضا دبیری ، بهزاد را که از یک سالگی دچار اختلال در راه رفتن شده بود به صورت رایگان جراحی کرد. وی امیدوار است، بهزاد با این جراحی بتواند بهبودیش را به دست آورد.
دکتر دبیری می گوید : کمک به نیازمندان از اولویت های اوست و او از این کار لذت می برد .
همکاران دکتر می گویند: این متخصص ارتوپدی سالهاست که به نیازمندان کمک می کند .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کسب مجوز استفاده از پوست‌های تک‌لایه و دولایه برای درمان بیماری‌های پوستی
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد