Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ماهشهر گفت: فقر و بیکاری در ماهشهر و بندر امام با سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی پتروشیمی برطرف می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الله میرزایی در حاشیه نشست مشترک با مدیران مجموعه پتروشیمی‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بندر ماهشهر که با حضور ارسلان غمگین، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان و تنی چند از مدیران این مجموعه‌ها به میزبانی شرکت پتروشیمی امیرکبیر، برگزار شد، اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی بسیار متمایز و سرمایه‌گذاری‌های بسیار بزرگ و بی نظیری در این منطقه توسط بنگاه‌های بخش عمومی و خصوصی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی ایجاد شده، اما متاسفانه به طور بسیار جدی با مسئله فقر بیکاری و نابرابری که سه مسئله اصلی و کلاسیک توسعه هستند مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به نظر می‌رسد مسئولیت رفع همه این مسائل بر عهده بنگاه‌های پتروشیمی است، ولی واقعیت این است که جز گروهی که امکان کار کردن ندارند و باید مورد حمایت بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار بگیرند، بخش بزرگی از این مسئله باید توسط سیاست‌های توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال برطرف شود.
میرزایی ادامه داد: هم باید محیط عمومی کسب و کار را با تمرکز بر تک‌تک مولفه‌ها بهبود بخشید تا سرمایه‌گذاران رغبت بیشتری برای سرمایه گذاری در استان داشته باشند و هم باید نیروی کار را با کمک مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش داد و توانمند کرد. همچنین سرمایه گذاری در بخش‌های پایین دستی پتروشیمی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: باید تعاونی‌های تامین نیاز توسط مجتمع‌های پتروشیمی و یا کارکنان آن‌ها ایجاد شود تا مواد عمومی و تخصصی مورد نیاز؛ مانند لباس کار، مواد غذایی مورد نیاز و اقلام مصرفی بنگاه‌های پتروشیمی تأمین و فراهم شود و کمک کنند تا بنگاه‌های تولید کننده نهاده در استان فعالیت کنند و رابطه داد و ستد بین پتروشیمی و بخش بومی برقرار شود.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بنگاه‌های اقتصادی تولید محصولات پایین دستی که در منطقه ایجاد شده‌اند، عنوان کرد: باید بخشی از محصولات مجتمع‌های پتروشیمی به تامین خوراک بنگاه‌های اقتصادی تولید محصولات پایین دستی در منطقه اختصاص پیدا کند و اگر نیاز به مصوبه‌ای در این خصوص باشد حتماً پیگیری و حمایت خواهیم کرد.
میرزائی همچنین از اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای تمام کارکنان شاغل در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر خبر داد.
وی در ادامه توضیح داد: خوشبختانه طبقه بندی مشاغل در بیش از ۹۵ درصد از بنگاه‌های اقتصادی انجام شده و فقط در دو بنگاه انجام نشده که در یکی از آن‌ها در شرف انجام است و در مورد دیگر نیز به زودی انجام خواهد شد تا تمام کارکنان شاغل در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر تحت طبقه بندی مشاغل قرار بگیرند.
میرزایی با تاکید بر بازرسی دائم از شرکت‌های پتروشیمی، تصریح کرد: بازرسی دائم از شرکت‌های پتروشیمی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که باید بدون هیچ مسامحه و مماشاتی توسط بازرسان اداره کل کار به طور دائم انجام شود و مقررات و ضوابط ایمنی کار رعایت شود. همچنین استاندارد‌ها باید رعایت و آموزش‌های لازم داده شود.
وی تاکید کرد: بنگاه‌های اقتصادی نیز موظف هستند افسران ایمنی را برای رعایت ضوابط ایمنی به کار بگیرند تا حوادث ضمن کار به حداقل ممکن برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماهشهر پتروشیمی بنگاه اقتصادی امیرکبیر کار و رفاه اجتماعی بنگاه های اقتصادی سرمایه گذاری پایین دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین همدان، محسن معصوم‌علیزاده اظهار داشت: با توجه به رشد گردشگری و توسعه زیرساخت ها در شهرستان ملایر مانند پروژه خوب جهان کوچک و تبلیغ خوب صنایع دستی، این دیار، به سرعت تبدیل به مقصد جذاب گردشگری خواهد شد. 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، افزود: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است و سعی بر آن داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.
فرماندار شهرستان ملایر نیز در این دیدار گفت: ملایر با ظرفیت خود می تواند باعث رونق اقتصادی غرب کشور باشد 

سلمان اسماعیلی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر با اشاره به اینکه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امورگردشگری باعث رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی سازی امور می شود، بیان کرد: ملایر با پتانسیل بالای خود و دو نشان بین المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایردر ادامه گفت: در کنار این اقدام تقویت آنلاین فروشگاه ها  در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

فرماندار شهرستان ملایر در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی ورد به صورت رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست