Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس سازمان بهزیستی بر ضرورت مناسب سازی و دسترس پذیری اماکن و معابر برای افراد دارای معلولیت تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، در این جلسه که پیروز حناچی شهردار تهران، مهدی جمالی نژاد معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و جمعی از معاونان سازمان بهزیستی و شهرداری حضور داشتند، دکتر وحید قبادی دانا گفت: در فصل دوم قانون حمایت از افراد دارای معلولیت در خصوص مناسب سازی و دسترس پذیری اماکن و معابر برای افراد دارای معلولیت آماده است که، کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات و شرکت‌های دولتی و نهاد‌های عمومی موظفند در طراحی، تولید و احداث ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل کنند که امکان دسترسی و بهره‌مندی از آن‌ها برای افراد دارای معلولیت همچون سایر افراد فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قبادی دانا افزود: هدف سازمان بهزیستی در راستای احقاق حقوق معلولیت ایجاد شرایط مناسب برای افراد دارای معلولیت برای داشتن یک زندگی مستقل و عادی در بستر جامعه و درون خانواده است.
به گفته رییس سازمان بهزیستی کشور، فرد دارای معلولیت باید به منابع فرهنگی دسترسی داشته باشد و بتواند راحت در شهر تردد کند و از اماکن مختلف استفاده کند. همچنین باید بتواند بعنوان یک فرد مستقل، فعالیت‌های اجتماعی خود را به نحو شایسته انجام دهد.
وی با بیان اینکه مناسب سازی و دسترس پذیری یکی از مسائل اصولی و اساسی برای توانمندسازی افراد دارای دارای معلولیت است تصریح کرد: هدف این نیست که فرد دارای معلولیت وابسته به شخص یا نهاد دیگری باشد بلکه هدف این است که این فرد زندگی با منزلت و شرافت در سطح جامعه را برای خود تجربه کند. ازاین رو ما مکلف هستیم که درجهت احقاق حقوق این افراد حرکت کنیم.
قبادی دانا در ادامه با اشاره به اینکه شهرداری‌ها می‌توانند نقش بسزایی درخصوص مناسب سازی و دسترس پذیری افراد دارای معلولیت ایفاء کنند گفت: تاکنون سعی کردیم جلسات مناسب سازی را باحضور و مشارکت بالاترین مقام دستگاه اجرایی برگزار کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه شهردار تهران استاد دانشگاه هستند و حتی در زمینه مناسب سازی و دسترس پذیری کتاب تألیف کردند از این رو می‌توان آن را یک فرصت تلقی کرد چراکه دید علمی و اجتماعی ایشان امتیازی است که می‌تواند در جهت سرعت بخشیدن مناسب سازی شـهر تهران موثر باشد و زمینه‌ای باشد تـا سایر کـلان شهر‌ها قدم‌های مناسبی را دراین خصوص بردارند.
رییس سازمان بهزیستی کشور درادامه با بیان اینکه قانون هـم بعنوان ضابط اجرایی مجازات‌هایی برای نهادی که نتواند به وظایف خود دراین خصوص عمل کند پیش بینی کرده است خاطر نشان کرد: جلسات گذشته ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور مصوبات زیـادی داشته ازجمله انتخاب شـهـر یـزد بعنوان به عنوان پایلوت شهر دسترس پذیر و دوستدار افراد دارای معلولیت بود.
وی یادآور شد: البته شهر تهران شهر گسترده‌ای ست که مناسب سازی اماکنی که از قبل بوده کار سختی است، اما دربرخی از موارد می‌شود این کار را انجام داد.
قبادی دانا در ادامه گفت: در شهر مشهد هتل تراز معلولین توسط خیرین و مشارکت‌های مردمی درحال احداث است که مناسب سازی مسیر‌های خاصی که حضور معلولان در آن بیشتر است به صورت مقطعی و برش برش آغاز شده حتی قرار است فردا اعضای شورای شهر و شهرداری و ... مسیر‌های پرتردد از هتل به حرم و بالعکس را بازبینی کنند تا اقداماتی که لازم است برای مناسب سازی انجام شود.
قبادی دانا بیان داشت: به نظر می‌رسد این اقدامات نیاز به فرهنگ سازی دارد که کمیتة رسانه و آموزش عهده دار این کار است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ضرورت مناسب سازی برای افراد دارای معلولیت مناسب سازی و دسترس پذیری سازمان بهزیستی قبادی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: معبر پیاده متعلق به عابران است و سد کردن این مسیر با هر عنوان و توسط هر فرد و صنفی، تخلف محسوب می‌شود و مدیریت شهری طبق ماده ۵۵قانون شهرداری‌های تهران می‌تواند با متخلفان برخورد کند. علاوه بر این شهرداری تهران هم وظیفه دارد برای تسهیل عبور و مرور شهروندان و به‌ویژه اقشار خاص مانند معلولان، جانبازان، سالمندان و... پیاده‌روها را مناسب‌سازی‌ کند. براساس طرح جامع مناسب‌سازی‌، باید ۳۸۰کیلومتر از معابر برای تردد اقشار خاص ازجمله معلولان و... مناسب‌سازی‌ شود که مدیران شهری در ادوار گذشته این موضوع را پیگیری کردند و حدود ۴۰درصد مناسب‌سازی‌ صورت گرفته است. مدیریت شهری دوره ششم هم در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان بر خود تکلیف دانسته تا ۶۰درصد باقیمانده مناسب‌سازی‌ را تا پایان دوره مدیریت خود انجام دهد.

آنطور که حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران در آخرین اظهارنظر خود عنوان کرده: «کارهای انجام شده طی ۲سال اخیر در این حوزه، بی‌سابقه بوده و در مقایسه با ۱۶سال گذشته مدیریت شهری، برابری می‌کند.» در ادامه نگاهی به آخرین وضعیت مناسب‌سازی‌ پیاده‌روها در مناطق ۲۲گانه خواهیم داشت. آمارهای ارائه شده متعلق به سال ۱۴۰۲است.

کد خبر 845109 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • تغییر تاریخ آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت
  • امکان ثبت نام مجدد در آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت
  • امکان ثبت‌نام مجدد در آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • وضعیت آسفالت شهر قزوین مناسب نیست
  • شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت
  • مناسب سازی معابر در میبد وضعیت خوبی ندارد
  • تعهد اشتغال بهزیستی خراسان رضوی؛ ۷۸۲۳ نفر
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری