Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور گفت: باید به نیاز کشور روسیه به توتون تمرکز کنیم و شرکت دخانیات گیلان نگاه صادراتی به محصولات خود داشته باشد.

رضا مسرور در جلسه دخانیات گیلان که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، اظهار کرد:سالانه این صندوق  ۵۰۰۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کند که بخش اعظمی از این پول را باید از شرکت های تابعه تامین کنیم، پس شرکت‌ها تلاش کنند، حتما سودآور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ورود شرکت دخانیات به بورس ضروری است و حتما جذابیت زیادی برای بازار سهام خواهد داشت.

مسرور ادامه داد: برنامه‌ریزی شود تا قبل از پایان سال جاری حتما شرکت دخانیات وارد بازار بورس شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین کارها در شرکت دخانیات مدیریت عالی است، زیرا مدیریت عادی فقط به درد شرایط عادی می‌خورد این در حالیست که هم اکنون ما در شرایط جنگ اقتصادی به سر می بریم، پس مدیران شرکت دخانیات باید جسارت و خلاقیت داشته باشند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که شرکت‌های دخانیات دارند کمبود نقدینگی است و این مشکل را می‌توان با تبدیل دارایی‌های غیرمولد به مولد حل کرد.

وی گفت: با پولی که از تبدیل دارایی های مولد به دارایی‌های غیرمولد کسب می‌شود، می‌توان سرمایه در گردش شرکت‌ها را نیز تامین کرد.

مسرور خاطرنشان کرد: شرکت دخانیات گیلان بزرگترین شرکت دخانیات کشور است، لازم است افزایش تولید طبق برنامه در این شرکت پیش برود و این کار شدنی است.

وی افزود: پس از افزایش تولید، قیمت گذاری محصور محصولات شرکت‌های دخانیات کاری بسیار فنی است که باید از روی تحقیق انجام شود.  

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور با بیان اینکه باید نگاه صادراتی به کشورهای همسایه داشته باشیم، تصریح کرد: گیلان استانی همسایه با کشوری مانند روسیه است که سالانه ۵۰۰۰ دلار واردات توتون و سیگار دارد و ما از نیاز این کشور تاکنون هیچ استفاده‌ای نکرده‌ایم و توصیه دارم حتما به این امر توجه شود.

در ادامه سیاوش امینی مدیرعامل شرکت دخانیات گیلان نیز گفت: این شرکت همواره فراز و نشیب‌های فراوانی را طی کرده است. در حال حاضر ۵ سالن دارد و از نظر تولید نیز روند رو به رشدی دارد.

وی افزود: امسال علاوه بر غرب گیلان کشت توتون در رودبار نیز انجام شد و شاهد تولید ۲ تنی توتون در این شهرستان بودیم.

امینی خاطرنشان کرد: این شرکت ۱۴ هزار متر مربع انبار دارد که ۵۰۰۰ مترمربع آن مسقف است و به لحاظ نیروی انسانی و قطعات ماشین آلات وضعیت بسیار بهتری نسبت به سال‌های گذشته دارد.

وی گفت: حتی در دوران کرونا نیز در دو شیفت کار کردیم و حتی اضافه کار یک نیرو در این شرکت قطع نشد.

امینی اظهار کرد: حمایت‌های تجهیزاتی و نقدینگی می‌تواند کمک کند تولید روزانه این شرکت بیش از پیش افزایش یابد.    

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دخانيات توتون روسيه شرکت دخانیات گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است

محمد مختاریانی رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج ایران گفت: برای باقی ماندن برنج به عنوان دومین محصول غذایی پرمصرف کشور، در سفره تمامی هموطنانمان، بخش خصوصی نیازمند همراهی و همکاری دولت است.

او با بیان اینکه به رغم درخواستهای مکرر برای تشکیل جلسه همچنان وزارت جهادکشاورزی سیاست های اتخاذ شده برای بازار برنج در سال جدید را اعلام نکرده است، افزود: با توجه به اینکه بخشی از نیاز بازار کشور به برنج از محل واردات تامین می شود، وزارت جهادکشاورزی باید سیاستهای دولت در سال جدید را اعلام  و بخش خصوصی را از بلاتکلیفی دربیاورد و وضعیت ثبت سفارش برنج را مشخص نماید.

مختاریانی با اشاره به مطالبات باقیمانده واردکنندگان از سال گذشته، افزود: بانک مرکزی و وزارت جهادکشاورزی باید هرچه سریعتر در خصوص پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج که از قریب به ۸ ماه پیش پرداخت نشده است، اقدام کنند تا ایشان سرمایه الزم برای واردات برنج در سال جدید را در اختیار داشته باشند.

 رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ادامه داد: تاخیر در پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج و کند یا متوقف شدن ثبت سفارش، این پیام را برای دلالان دارد که می توانند وارد بازار برنج شده و از شرایط سوء استفاده کنند.

او با تاکید بر اینکه سالانه ۳ تا ۳ و نیم میلیون تن برنج در کشور مورد نیاز است، گفت: باتوجه به بارندگی ها پیش بینی می شود امسال میزان تولید برنج رضایت بخش بوده و با واردات یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تن، نیاز بازار تامین و به ثبات و تعادل قیمت میرسیم.

مختاریانی ادامه داد: علیرغم درخواست های مکرر انجمن تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج ایران برای برگزاری نشست با مسوولان وزارت جهادکشاورزی برای تعیین تکلیف وضعیت واردات برنج در سال جاری، نوع ارز تخصیصی و همچنین تعیین تکلیف مطالبات سال گذشته واردکنندگان بابت برنج هایی که ۷ الی ۸ ماه پیش در بازار عرضه شده، همچنان جلسه های تشکیل نشده است.

او با بیان اینکه ثبت سفارش با مشکل روبروست، افزود: باید بپذیریم که بخش از نیاز کشور به برنج از محل واردات تامین شود، اما اردیبهشت ماه فرارسیده و هنوز وزارت جهادکشاورزی در این حوزه تعیین تکلیف نکرده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج ایران با یادآوری مشکلات شالیکاران و تولیدکنندگان برنج در سال ۱۴۰۱ ، توضیح داد: سال گذشته برنج زیادی از محصول سال ۱۴۰۱ روی دست کشاورزان باقی مانده بود و به دلیل افزایش قیمت تا ۱۵۰ هزارتومان بازار با کاهش تقاضا و رکود روبرو شده بود.

او ادامه داد: سال گذشته در آستانه آغاز فصل کشت و برداشت برنج، این نگرانی وجود داشت که با وجود رکود، آیا کشاورز باز هم به کشت برنج و تولید ادامه خواهد داد.

مختاریانی ادامه داد: با درخواست استانداران استان های شمالی و وزارت جهاد کشاورزی، بخش خصوص به کمک شالیکاران آمد و با سرمایه خود و عرضه مستقیم برنج در فروشگاه زنجیره ای توانست، وضعیت بازار را مدیریت کرده و مانع متضرر شدن شالیکاران شود.

او تاکید کرد: سال گذشته بازار برنج به گونه ای بود که مصرف کننده توانست برنج را با قیمت مناسب خریداری کند و هم از  آسیب دیدن کشاورزان جلوگیری شد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج ایران  گفت: سال گذشته وقتی کشاورزان با مشکلات جدی روبرو بودند، به طور مستمر با مدیران وزارت جهاد کشاورزی و استانداران استان های شمالی در ارتباط بوده و در جلسات مکرر پیگیر رفع مشکلات کشاورزان بودیم.

او با اشاره به اقدامات ویژه ای که بخش خصوصی انجام داد و با سرمایه خود اقدام به خرید محصول کشاورزان کرد، قول وعده هایی برای حمایت از بخش خصوصی داده شد، افزود: اختصاص وام برای خریدهای بعدی و تعیین سهمیه واردات متناسب با میزان خرید محصول داخلی از جمله این وعده ها بود، اما به محض اینکه مشکلات حل شد، همه وعده ها به دست فراموشی سپرده شد و با این شرایط امسال بعید به نظر میرسد که بخش خصوصی تمایل داشته باشد با سرمایه خود و با وعده و وعید به این حوزه ورود کند.

مختاریانی با اشاره به اینکه بخشی از افزایش قیمتی که بازار برنج با آن روبرو شده منطقی است، افزود: باید شرایط به گونه ای باشد که کشاورز همچنان انگیزه تولید داشته باشد، اما اگر وزارت جهادکشاورزی با همکاری بخش خصوصی تدبیر نکرده و مجموعه اقداماتی را در دستور کار قرار ندهند، روند افزایش قیمت ادامه می کند.

او ادامه داد: نباید اجازه دهیم شرایط سال ۱۴۰۱ تکرار و با افزایش غیرمنطقی قیمت، بازار مجدد با رکود روبرو شود و باید پیش از اینکه این شرایط حاکم شود، برای مدیریت آن تدبیری اندیشید.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج ایران با بیان اینکه دلالان در همه بازارها حضور دارند و این ما هستیم که نباید اجازه فعالیت به ایشان بدهیم، گفت: بخش خصوصی تابعی از سیاستهای دولت است و وقتی تاکنون جلسه ای تشکیل نشده و برای مدیریت بازار و تامین محصول اعم از تولید داخل و واردات تعیین تکلیف نشده است، بخش خصوصی همچنان بلاتکلیف  و سردرگم است.

مختاریانی افزود: قیمت کنونی برنج هاشمی در بازار ۸۰ هزارتومان بود که اکنون به ۱۰۰ هزارتومان رسیده است و برنج ندا و شیرودی ۴۰ هزارتومان بود به ۸۰ هزارتومان رسیده است.

اودر پایان تاکید کرد: بخش خصوصی همچنان آماده کمک به دولت و کشاورز است، اما باید متقابل دولت نیز از بخش خصوصی حمایت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد