Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری روز چهارشنبه در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی کاشان بیان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تنها دانشگاه‌هایی هستند که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون پای کار بودند و از ۱۷ خرداد که دانشگاه‌ها بازگشایی شد، بازهم این دانشجویان حضور یافتند.

وی افزود: بار درمان بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ افزون بر پزشکاران و پرستاران بر دوش دستیاران و انترن‌ها بود و کارورزان نیز کمک قابل توجهی کردند؛ سرافراز هستیم که هیچ کدام از دانشجویان همپای کادر درمان در این وضعیت شانه خالی نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اوایل شیوع ویروس کرونا کمبود ماسک و امکانات حفاظتی وجود داشت اما دانشجویان با همه وجود در این میدان جنگ کمک کار کادر درمان بودند و جسورانه ایستادند که وزارت بهداشت و درمان را در کشور سربلند کرد.

وی اظهار داشت: این مهم در کنار سایر مشکلات وزارتخانه مانند کمبودهای مالی، تعویق کارانه و حقوق با وحدت و انسجام امور را ساماندهی کرد و سرمایه اجتماعی برای نظام شد که موجب افتخاراست.

لاری با اشاره به کمبودها در نتیجه مشکلات اقتصادی در کشور اضافه کرد: گران شدن غذا، افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی بدون حساب و کتاب و نبود زیرساخت، کوچک شدن سبد مالی خانوادها برای اجاره خانه دانشجویان همه دست به دست هم داد و هم رئیسان دانشگاه و هم دانشجویان را دچار چالش کرد و برخی دانشگاه‌ها مکانی را برای خوابگاه دانشجویان اجاره کردند که در نهایت موجب شد تا مسئولان به فکر بودجه فرهنگی دانشجویی باشند.

وی تشریح کرد: بر این اساس در بودجه ستادی رشد ۱۵۰۰ درصدی امسال اتفاق افتاد و موجب شد تا دست ما برای برخی هزینه‌ها باز باشد و هم اکنون که فاقد بودجه اجرایی هستیم، از این اعتبار در دانشگاه‌های علوم پزشکی استفاده کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کرونا شرایطی را ایجاد کرد تا بتوانیم زیرساخت‌های خوابگاهی، ورزشی و فرهنگی‌ را  سر و سامان بدهیم، ادامه داد: رشد سرانه فرهنگی دانشجویی که به ازای هر دانشجوست به ۴۵ درصد می‌رسد اما رشد بودجه در سایر امور از جمله آموزشی ۱۴ درصد است.

وی با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت همه نگاه‌ها به سمت بهداشت و درمان بوده و از بقیه جاها غلفت شده است، گفت: دستیاران پزشکی سربازان خط مقدم بیمارستان‌ها هستند که فشار زیادی به آنها وارد می‌شود و حق‌الزحمه‌ای نیز دریافت نمی‌کنند.

لاری همچنین از بیمه کردن دستیاران پزشکی خبر داد و بیان کرد: حق بیمه ماهانه‌ای که دستیاران پزشکی باید پرداخت کنند، ماهانه ۵۸۰ هزار ریال است که می‌توانند خانواده را نیز زیر پوشش قرار دهند.

وی پرداخت وام از آبان سال‌جاری به دستیاران را یادآور شد و افزود: این تسهیلات با همکاری درآمدهای اختصاصی صندوق رفاه ۶۰۰ میلیارد ریال است که در بانکی سرمایه‌گذاری شده و در قالب ۱۰ هزار وام ۱۵۰ میلیونی یا ۱۵ هزار وام ۱۰۰ میلیون ریالی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: اگرچه این رقم‌ها در قبال کار دستیاران ناچیز است اما از هیچ کوششی برای اقدام‌های بیشتر دریغ نخواهیم کرد.

وی بر تحویل ماسک و مواد ضدعفونی کننده به دانشجویان تاکید کرد و ادامه داد: باید به دانشجویان اعتماد کنیم و مطمئن باشید که از این اعتماد ضرر نمی‌کنیم؛ مانند پدر و مادر کنارشان و نگران آنها هستیم اما باید به آنها منش و شخصیت داد.

لاری گفت: برخی پوشش‌ها در شان دانشگاه نیست اما نباید موضوع پوشش دانشجویان را با تذکرهای بیجا لوث کنیم؛ چنان که به پوشش حرفه‌ای تاکید می‌کنیم، باید به اخلاق حرفه‌ای نیز تاکید داشته باشیم.

وی اضافه کرد: کار کارشناسی در وزارتخانه برای پوشش دانشجویان در دست اقدام است و آیین‌نامه پوشش حرفه‌ای و اخلاق حرفه‌ای را ملاک قرار می‌دهیم؛ همان صلاحیت بالینی که برای دستیاران وجود دارد باید بتوانیم در مورد دانشجویان نیز اجرا کنیم اما همه جنبه‌ها را در نظر بگیریم.

مشاور معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در ادامه نشست بودجه ستادی این وزارتخانه در  سال گذشته را ۴۸ میلیارد ریال برشمرد و گفت: این رقم امسال به ۷۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

سید عابدین حسینی آهنگری افزود: بودجه چندانی از این محل ردیف ابلاغی به دانشگاه‌ها اختصاص پیدا نمی‌کرد، اما امسال اگرچه بودجه رقم زیادی نیست اما به نسبت سال گذشته که ۱۵۰۰ درصد رشد دارد و به دانشگاه‌ها هم اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال از محل بودجه ستادی به کسری سرانه غذایی دانشجویی در سال گذشته، بیان کرد: امسال نیز از این محل چهار هزار میلیارد ریال اعتبارات سازمان برنامه و بودجه نیمی از آن به این مهم اختصاص خواهد یافت که بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع خواهد شد.

مشاور معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: بودجه سال گذشته برای ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در حوزه فرهنگی اختصاص یافت و امسال این رقم به هفت هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال رسیده که ۵۸ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایرنا، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی نیز در این نشست کمبود بودجه علمی برای دانشجویان، نامشخص بودن جایگاه انجمن علمی در چارت دانشگاه علوم پزشکی، نبود کارشناس فرهنگی خبره در دانشگاه، جداسازی بودجه فرهنگی از دانشجویی، تعمیر و بازسازی سالن‌های ورزشی، کمبود امکانات و لوازم در خوابگاه‌های دانشجویی، اختصاص بسته‌های اینترنتی به دانشجویان و اجرای ضعیف آیین‌نامه ضوابط پوشش دانشجویان را مطرح کردند.

حدود ۲۴۷ هزار نفر دانشجو در حال حاضر در دانشگاه‌های علوم پزشکی نقاط مختلف کشور به تحصیل اشتغال دارند.

برچسب‌ها سیما سادات لاری دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان کاشان تشکل های دانشجویی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیما سادات لاری دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان کاشان تشکل های دانشجویی سیما سادات لاری دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان کاشان تشکل های دانشجویی اخبار کنکور فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی درمان و آموزش پزشکی دستیاران پزشکی میلیارد ریال دانشگاه ها سال گذشته حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت

به گزارش قدس آنلاین، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپس از بخش اورژانس و مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر سمنان بازدید کرد.

سه واحد دانش‌بنیان و ۲ واحد تحقیق و توسعه شرکت‌های دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مستقر است و شمار واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی این استان در دولت سیزدهم از هشت به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ به ۳۰ رسید و اچ ایندکس (شاخصی عددی بهره‌وری و تاثیرگذاری علمی دانشمندان) این دانشگاه نیز ۱۹ درصد افزایش یافت.

بهره‌برداری از مرکز درمان سرطان نیز از مطالبه‌های مردمی استان سمنان است که با اهتمام دولت سیزدهم در تزریق به موقع اعتبار به پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصد رسیده است.

مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر با ۵۲ تخت بیمارستانی، ۶ هزار و ۸۸۰ مترمربع زیربنا دارد و در دست تجهیز است.

این مرکز با کمک خیران حوزه سلامت و نگاه ویژه دولت سیزدهم در دست تکمیل و راه‌اندازی است.

همچنین وزیر بهداشت با حضور در بخش اورژانس بیمارستان کوثر سمنان با کارکنان، کادر درمان و بیماران گفت و گو کرد.

، آیت‌الله رئیسی در اولین سفر استانی در سال ۱۴۰۳ و در چهاردهمین سفر از دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم، از فرودگاه وارد سمنان شد و از سوی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان مورد استقبال قرار گرفت.

دیدار مردمی با شهروندان سمنان امروز ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه در مسجد امام(ره) این شهر برنامه‌ریزی شده است و از ساعاتی قبل شهروندان در مسیر خیابان امام(ره) منتظر دیدار و استقبال از سید محرومان هستند.

حضور در نشست شورای اداری، نشست با نخبگان، بازدید و بهره‌برداری از چند طرح مصوب و تکمیل‌شده سفر اول دولت سیزدهم به استان، از برنامه‌های رییس جمهور در شهر سمنان است.

آیت الله رئیسی عصر امروز در سفر به شاهرود، دیدار مردمی در استادیوم این شهر دارد.

تعدادی از وزیران دولت سیزدهم نیز از ظهر دیروز چهارشنبه در شهرستان‌های مختلف استان سمنان به بازدید و بهره‌برداری از چند طرح پرداختند و امروز نیز وزیران مختلف به عنوان معین هر شهرستان، در ادامه برنامه‌های سفر دولت سیزدهم در نقاط مختلف استان سمنان حضور می‌یابند.

با حضور رییس جمهور جشن احیای ۲۰۰ واحد راکد استان در دولت سیزدهم در یکی از کارخانه‌ها، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، جشن واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت، و نشست «حل مساله» با محوریت تامین آب، فعالیت معادن و راه‌اندازی کارخانه‌های سهامی، در سفر یکروزه دولت سیزدهم برگزار می‌شود.

افتتاح چند واحد صنعتی در گرمسار، بهره‌برداری از طرح پست ۶۳ کیلوولت و تقاطع غیرهمسطح، آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی اراضی ۵۵ و ۲۰۵ هکتاری برای ساخت نهضت ملی مسکن، بازدید از ادامه روند اجرایی آزادراه حرم تا حرم، واگذاری بیش از ۲ هزار واحد از نهضت ملی مسکن، افتتاح چند مدرسه و پاسگاه حفاظت محیط زیست، از برنامه‌های دولتمردان سیزدهم در شهرستان‌های هشتگانه استان سمنان است.

در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به سمنان طرح‌هایی با درصد پیشرفت بالا و با اعتبار ۹۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال پیشنهاد شد که ۷۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در مصوبات اولیه گنجانده شد.

در استان سمنان اکنون ۵۵۵ طرح نیمه‌تمام وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد ریال برای اتمام این طرح‌ها نیاز است.

در دور اول سفر آیت‌الله رئیسی رییس جمهور به سمنان در آبان ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۶ درصد اعتبارات طرح‌های عمرانی جذب شد که بیشترین جذب اعتبار در سفرهای دور اول رییس‌جمهور بوده است. دور اول سفر هیات دولت به سمنان ۱۴۵ مصوبه داشت که بالغ بر۳۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت. از ۱۳۷ طرح دور اول سفر ۲۶ مصوبه کامل اجرا شد، ۸۶ مصوبه در حال اجرا و ۲۵ مصوبه در دست پیگیری است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • دانشجویان رسالت بزرگی در احیای حرکت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها دارند
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش