Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر امروز چهارشنبه نشست ستاد مقابله را کرونا در شهرستان قروه در حالی برگزار شد که فرماندار قروه از ضعف مدیریت شهری در ایجاد فضای نشاط آفرین به ویژه در روز برگزاری کنکور سراسری انتقاد کرد.

در این نشست حسین الماسی با بیان اینکه کرونا تأثیرات چندجانبه ای روی زندگی بشر از همه نظر گذاشت، اظهار کرد: رویکرد ایران با دیگر کشورها برای مقابله با کرونا متفاوت بود و امکان قرنطینه کلی وجود نداشت لذا کشور ما با ایجاد محدودیت‌ها در این زمینه اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او با بیماری کووید ۱۹ به تجربه تازه‌ای مبنی بر اینکه در زمان بحران نباید خدمات اساسی تعطیل شوند، رسیدیم و بعد از این تجربه مشخص شد که باید با این بحران زندگی کرد.

الماسی در ادامه با انتقاد از شهرداری‌ها نسبت به اینکه در فضاسازی محیط شهری سهل انگاری دارند، از برگزاری موفقیت‌آمیز کنکور سراسری بدون مورد ابتلاء و همچنین برگزاری مراسم‌های مذهبی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

او ضرورت ادامه فعالیت آموزش و پرورش را مهم دانست و بیان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها تنها برای انتقال دانش نیستند و آنچه حائز اهمیت است تعلیم و تربیت و فراگیری مهارت است.

مطابق سخنان فرماندار قروه کرونا نباید باعث شود که زندگی تعطیل گردد بلکه باید باعث شود سبک زندگی تغییر کند و این سبک زندگی یعنی رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و...

حسین الماسی به فعالیت مشاغلی که هم اکنون تعطیل‌اند اشاره کرد و گفت: بعضی از مشاغل نیاز است که فعالیت خود را از سر گیرند اما نباید نظارت‌ها بر این مشاغل به فراموشی سپرده شود و مدام باید بررسی شوند.

او با اشاره به فعالیت تالارهای عروسی، یادآور شد: تالارهای عروسی هم می‌توانند بازگشایی شوند اما به شرطی که ابتدا با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت داشته باشند و سپس تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمایند.

فرماندار قروه بار دیگر مجموعه مدیریت شهری را خطاب قرار داد و خواستار همکاری شهرداری شد و عنوان کرد که از مجموعه شهرداری آتش نشانی در همه بحران‌ها بیشترین حمایت و همکاری را داشته و دارد.

تنگنای اکسیژن

مدیر شبکه بهداشت قروه در این نشست با بیان اینکه هفت ماه از هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع ویروس کرونا می‌گذرد، اظهار داشت: این پاندمی علاوه بر اثرات سویی که بر سلامت بشر و نظام سلامت جهانی گذاشته، آثار مصیبت باری در سه زمینه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هم به همراه داشته است.

به گفته فردین گوهری این پاندمی تا کنون و در هر ماه منجر به اهمال هزینه‌ای معادل حدود ۳۷۵ میلیارد دلار در دنیا شده است.

او با اشاره به تجربه مشترک کشورهای متعدد برای مقابله با این پاندمی، افزود: در این تجربه مشترک نشان داده شد که باید رویکردی جامع و با هدف قطع زنجیره انتقال به کار برد به طوری که موارد «بیماریابی فعال و ایزولاسیون، پیگیری موارد تماس و قرنطینه، انجام تست به میزان کافی و ارائه مراقبت‌های بالینی مناسب» را در برگیرد.

وی تمرکز کشورها را در شرایط کنونی و جهت مقابله با پاندمی بر چهار محور اساسی دانست و گفت: این محورها شامل پیشگیری از وقوع رخدادهای شعله‌ور کننده، قدرتمند نمودن مردم در جهت حفاظت از خود و دیگران، تمرکز بر اصول پایه‌ای و اصلی سلامت عمومی و حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای هستند.

مطابق سخنان مدیر شبکه بهداشت قروه در سطح جهان روزانه حدود ۶۲۰ هزار مترمکعب اکسیژن، معادل حدود ۸۸ هزار سیلندر بزرگ اکسیژن برای درمان بیماران کووید ۱۹ نیاز است و یکی از سوالات کلیدی ارگان‌های دولتی و غیردولتی چگونگی تأمین اکسیژن موردنیاز هست.

وی یکی از بهترین روش‌ها را تولید اکسیژن در محل دانست و بیان کرد: بیشترین روشی که در حال حاضر مورد نظر قرار دارد روشی است که منجر به گسترش تولید اکسیژن در محل استفاده باشد تا از بروز مشکلات مربوط به حمل و نقل و جابجایی اجتناب شود.

مرز خطر در وضعیت سفید

همچنین در این نشست رئیس مرکز بهداشت قروه با اعلام این خبر که وضعیت شهرستان از نظر ابتلاء به کرونا سفید است اما هر لحظه امکان در مرز خطر بودن آن می‌رود، اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا به امروز تعداد هزار و ۶۴ مورد مثبت شناسایی شده و تعداد موارد فوتی قطعی بر اثر کرونا ۵۸ نفر بوده و افراد بستری هم ۱۶ نفر هستند.

مسعود معتمدی گفت: از افراد بستری تعداد ۵ نفر مثبت بوده و ۱۱ نفر دیگر مشکوک به کرونا شناسایی شده‌اند.

او با تأکید بر حفظ شرایط کنونی، افزود: شرایط فعلی مناسب است اما با توجه به بازگشایی مدارس این نگرانی وجود دارد که میزان ابتلاء افزایش یابد لذا توجه به شرایط پروتکل‌های بهداشتی در مدارس بسیار حائز اهمیت است.

معتمدی به فعالیت مشاغل اشاره داشت و بیان کرد: اگر مشاغل حساس همانند تالارها و رستوران‌ها تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند می‌توانند با در نظر گرفتن شرایطی فعالی خود را از سر بگیرند.

واکنش عجیب شهردار

شهردار قروه دیگر مسئولی بود که در خصوص انتقاد فرماندار واکنش نشان داده و اعلام کرد که شهرداری کوتاهی نداشته و وظایف خود را انجام داده است.

عباس سنتی خطاب به آموزش و پرورش و دیگر ارگان‌های مرتبط پرسید که اگر کم‌کاری از جانب شهرداری بوده اعلام کنند و اگر نه کار صورت گرفته بگویند.

او با حالت کنایه به فرماندار قروه گفت که گمان نمی‌رفت شخص فرماندار بتواند شرایط بحران کرونا را مدیریت کنند اما خوشبختانه مشاهده کردیم که در این زمینه خوب کار شد و موفقیت لازم حاصل گردید.

سنتی عملکرد شهرداری را مثبت اعلام کرد و به نوعی انتقادات صورت گرفته را نادرست دانست و گفت که تمامی ادارات به نوعی مدیون شهرداری هستند.

هرچند این گفته شهردار با واکنش‌های مختلفی مواجه شد اما برای عملکرد یک اداره آن هم شهرداری و شورای شهر باید نظر شهروندان قروه ای را جویا شد و اجازه داد آنان عملکرد یک نهاد را ارزیابی کنند.

کد خبر 5025564

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرستان قروه دانشگاه علوم پزشکی کردستان ویروس کرونا شیراز شهرکرد آمار کرونا بوشهر بازگشایی مدارس هفته دفاع مقدس شیوع کرونا توهین به پیامبر گرگان انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم محرم 99 پروتکل های بهداشتی فرماندار قروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از بخش تصویری خبرگزاری رویترز، برنی سندرز سناتور آمریکایی در مجلس سنا در مخالفت با لایحه بسته کمک مالی ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، اسرائیل و تایوان، سخنرانی کرد.

برنی سندرز گفت: از آنجایی که همواره گفته ام و کمی پیش‌تر هم بیان کردم، اسرائیل از حق دفاع از خود برخوردار است. اما حق ندارد به جنگ علیه همه غیرنظامیان فلسطینی شامل زنان و کودکان- یعنی کاری که الان در حال انجام آن است- ادامه دهد. جناب رئیس! لطفاً نفس عمیقی بکشید و به این حقایق توجه کنید. هیچ کس نمی‌تواند این حقیقت را انکار کند. جنگ در غزه حدود ۶/۵ ماه است که ادامه دارد و بیش از ۳۴ هزار فلسطینی کشته شده و بیش از ۷۷ هزار فلسطینی هم زخمی شده اند. ۷۰ درصد از کشته‌ها در غزه زنان و کودکان هستند. این به معنای پنج درصد، توجه کنید پنج درصد از مجموع ۲/۲ میلیون جمعیت ساکن نوار غزه است که در مدت ۶/۵ ماه گذشته کشته (شهید) یا مجروح شده اند. این بالاترین شمار کشته‌ها در چنین جنگی در اسرائیل محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: شمار زیادی در غزه کشته یا زخمی شده اند و درصد زیادی از آنها یا بهتر است بگویم ۷۰ درصد از آنها زن و کودک بوده اند. این آمار فراتر از درک و تصور ما است. جناب رئیس! ۱۹ هزار کودک حالا یتیم شده اند. ۱۹ هزار کودک در غزه والدین شان را از دست داده اند. وقتی به کودکان غزه فکر می‌کنیم، تصور چنین وضعیتی برای ما واقعاً سخت است: تصور کنید کودک ۷ ساله در میان منطقه‌ای که همه ساختمان هایش ویران شده و بسیاری از اجساد کشته‌ها روی زمین افتاده است، حضور دارد و آن هم در حالی که نه آب و نه غذای مناسبی در اختیار او است. این کودک مدرسه‌ای برای رفتن ندارد و ممکن است والدینش زنده نباشند. خانواده و اطرافیانش کشته شده اند. این وضعیتی است که کودکان غزه حالا با آن مواجه هستند. من فکر می‌کنم همه آنها که در این وضعیت هستند و از لحاظ روانی درگیر تبعات این جنگ شده اند. در حال حاضر، این کودکان درد و رنجی وحشتناک را تحمل می‌کنند.

وی همچنین گفت: جناب رئیس! کشتار فلسطینیان هنوز متوقف نشده است. تنها در روز‌های آخر هفته اخیر، ۱۳۰ فلسطینی کشته شده و ۲۵۱ فلسطینی هم مجروح شده اند. از میان ۲۹ نفر کشته شده در رفح، ۲۰ نفر کودک و ۶ نفر هم زن بوده اند. یکی از این زنان باردار بوده که کشته شده است. امروز خبری درباره کشف گور دسته جمعی بزرگ از سوی مقامات بهداشت و درمان فلسطین و ناظران سازمان ملل در بیمارستان ناصر منتشر شد. در بیمارستان ناصر و شفا تاکنون بیش از ۳۰۰ جسد فلسطینیان کشته شده در یک گور دسته جمعی کشف شده است. دفتر حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد کشته‌ها شامل افراد سالخورده، زنان و افراد زخمی شده‌ای بود که شناسایی برخی از آنها از روی لباسشان بوده و آنطور که سازمان ملل می‌گوید برخی از آنها در حالی که دستانشان بسته شده بوده، کشته شده اند.

وی در ادامه تاکید کرد: جناب رئیس! ما درباره این جنایت وحشتناک چه چیزی برای گفتن داریم؟ حدود ۱.۷ میلیون نفر - درک این موارد بسیار سخت است- اعضای محترم کنگره لطفاً درباره ایالت خود فکر کنید که چنین چیزی اگر در ایالت شما بود، با چه وضعیتی مواجه بودید؟ اینکه با جمعیت ۲.۲ میلیون نفری مواجه باشید که در فضایی حدود ۳.۷ برابری ایالت ماین زندگی می‌کنند. حدود ۱.۷ میلیون نفر یا به عبارتی ۷۵ درصد از جمعیت نوار غزه به طور اجباری از خانه هایشان رانده شده اند. ما درباره تخلیه اجباری یک تعداد محدودی افراد به دلیل اجرای عملیات نظامی صحبت نمی‌کنیم بلکه این دو سوم جمعیت کل یک منطقه همانند نوار غزه است که مجبور به ترک خانه هایشان شده اند. برابر داده‌های به دست آمده از تصاویر ماهواره‌ای، ۶۲ درصد از خانه‌های مسکونی در غزه آسیب دیده یا تخریب شده اند. این آمار شامل ۲۲۱ هزار واحد مسکونی است که به طور کامل ویران شده اند. در ماه‌های قبل، مخصوصاً ماه گذشته که با سیل ویرانگری مواجه بودیم، صد‌ها خانه (به علت سیل) ویران شد و ما آثار ویرانی‌ها را در برخی ایالت‌ها شاهد بودیم. الان داریم درباره ویرانی کامل ۲۲۱ هزار واحد مسکونی صحبت می‌کنیم. اما موضوع فقط ویرانی خانه‌ها نیست. جناب رئیس! صد‌ها زیرساخت شهروندان فلسطینی هم در حملات ویران شده است. در غزه تقریباً هیچ منبع برق، ژنراتور و یا صفحه خورشیدی مناسبی وجود ندارد. اکثر راه‌های ارتباطی به شدت آسیب دیده اند و بیش از نیمی از خطوط انتقال آب آشامیدنی و فاضلاب نیز آسیب دیده است. آب آشامیدنی سالم در غزه بسیار محدود است و فاضلاب در خیابان‌ها جاری شده است. این فاضلاب‌ها موجب شیوع بیماری‌های متعددی می‌شود. اما موضوع فقط وضعیت مسکن و زیرساخت‌ها در غزه نیست. این‌ها کاملاً غیرقابل باور است، اما به نظر من همه این ویرانی‌ها به طور تصادفی ایجاد نشده اند.

وی در ادامه افزود: جناب رئیس! اسرائیل به طور سازماندهی شده نظام سلامت را در غزه از بین می‌برد. اینکه در بمباران‌ها به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها حتی دارو‌ها و تجهیزات هم از بین رفته اند، واقعاً این اتفاق افتاده است. آنچه که ما درباره اش صحبت می‌کنیم این واقعیت است که ۲۶ بیمارستان از مجموع ۳۷ بیمارستان در غزه به طور کامل از ارائه خدمات پزشکی خارج شده اند. آنها بمباران شده یا به هر شیوه ممکن مورد حمله قرار گرفته اند. تنها بخشی از ۱۱ بیمارستان باقی مانده هم قادر به ارائه خدمات پزشکی است. این بیمارستان‌های محدود با صد‌ها زخمی و افراد درگیر آثار روانی ناشی از جنگ مواجه هستند و همچنین با کمبود شدید تجهیزات پزشکی مواجه اند. بیش از ۷۷ هزار نفر در نوار غزه زخمی شده اند و این درحالی است که تقریباً همه بیمارستان‌ها از ارائه خدمات لازم بازمانده اند. من اخیراً با گروهی از پزشکان آمریکایی و انگلیسی که از غزه بازگشته اند دیداری داشتم. آنها با به خطرانداختن جانشان تلاش کردند تا کمی از درد و رنج فلسطینیان بکاهند. صحبت درباره مواردی که آنها در غزه شاهد بوده اند به دلیل اینکه قابل بیان نیست، بسیار سخت است. آنها شاهد کشته شدن صد‌ها بیمار جوان فلسطینی در بمباران‌های اسرائیل بوده اند. آنها عمل‌های جراحی بر روی تعدادی از کودکان فلسطینی یتیم انجام دادند آن هم در بیمارستان کثیفی که از کمترین امکانات برخوردار نبود. آنها روز‌های متمادی از مورفین برخوردار نبودند و حتی روز‌ها از آب تمیز و دستکش بهداشتی هم برخوردار نبودند. آنها می‌دانستند برخی از بیماران حتی اگر زنده بمانند، چند هفته بیشتر زنده نیستند. آنها با عفونت‌های شدید و محیطی عاری از بهداشت مواجه بودند. پزشکان می‌گویند نظامیان اسرائیلی به آنها اجازه انتقال صندلی چرخ دار یا سرنگ به بیمارستان نمی‌دادند و مدعی بودند ممکن است از آنها برای اقدامات نظامی استفاده شود. آنها شاهد بودند نیرو‌های اسرائیلی به طور سازماندهی شده دسترسی فلسطینیان در بیمارستان را به برق، آب و غذا قطع کرده بودند و برخی از کادر پزشکی را به بهانه ارتباط با حماس، می‌ربودند. آنها می‌گویند اسرائیلی‌ها برخی از تجهیزات پزشکی را- شامل دستگاه‌های اسکن ام آر آی، کپسول‌های اکسیژن و دستگاه‌های سی تی اسکن- بدون هیچ دلیلی از بین می‌بردند. این اظهارات پزشکان آمریکایی درباره وضعیت غزه است که خودشان شاهد این موارد ناگوار بوده اند.

دیگر خبرها

  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • مراسم معارفه فرماندار ویژه کاشان برگزار شد
  • ۳۷ هکتار زمین مسکن ملی در خاش تأمین شد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • فرماندار ویژه کاشان معرفی شد
  • سفر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زهک
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • قروه بیشترین میزان بارندگی را در کردستان ثبت کرد
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها