Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس شرکت داروسازی «الای لیلی» روز چهارشنبه ۲۶ شهریور در بیانیه‌ای این نتایج را اعلام کرد، اما هنوز این یافته‌ها در ژورنالی علمی منتشر نشده یا بوسیله دانشمندان مستقل بازبینی نشده است.

این یافته‌ها از این لحاظ اهمیت دارند که در حال حاضر دارویی وجود ندارد که بتواند مانع شدت یافتن بیماری کووید-۱۹ در افراد دچار علائم خفیف تا متوسط و نیاز به بستری شدن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف اصلی این بررسی کاهش دادن میزان بیماران دچار ویروس پس از ۱۱ روز بود، مگر کسانی در میانه سه دوز تجویزی دارو آزمایش شده‌اند. اما اغلب شرکت‌کنندگان در این بررسی حتی آنهایی که دارونما دریافت کرده بودند، تا آن هنگام از عفونت ویروسی پاک شده بودند.

بنابراین نقطه زمانی که تعیین شده بود، بیش از حد دیر بود که بتوان در مورد سودمندی‌های بالقوه دارو قضاوت کرد.

بر اساس بیانیه شرکت سازنده سایر آزمایش‌ها نشان می‌دهند که این دارو زودتر باعث کاهش میزان ویروس شده است و این نتایج در حالی که این بررسی و سایر بررسی‌ها ادامه دارند، به طور اصولی امیدوارکننده هستند.

شرکت الای لیلی اعلام کرد در حال مذاکره با سازمان‌های ناظر درباره گام‌های احتمالی بعدی درباره این دارو است.

آنتی‌بادی‌ها پروتئین‌هایی هستند که دستگاه ایمنی بدن هنگام ایجاد عفونت برای دفاع از بدن می‌سازد. آنها با متصل شدن به ویروس به از حذف شدن آن کمک می‌کند.

پلاسمای خون بهبودیافتگان از کووید-۱۹ به خاطر داشتن چنین آنتی‌بادی‌هایی به عنوان درمانی برای بیماران آزمایش شده‌اند، اما قدرت و انواع این آنتی‌بادی‌ها بر حسب هر دهنده متفاوت بوده‌اند و پلاسمادرمانی در مقیاسی بزرگ غیر عملی است.

سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان را برای درمان کرونا تایید کرد

داروهایی که شرکت لیلی و سایر شرکت‌ّ‌ها در حال آزمایش آن هستند، شامل گونه‌های تغلیظ‌شده آنتی‌بادی‌های خاص هستند که در آزمایشگاه و آزمایش‌های حیوانی تاثیربخش بودن آنها را ثابت شده است و می‌توان آنها را در دوزهای استانداردشده به میزان زیاد تولید کرد.

این داروها برای درمان بیماران کووید-۱۹ تازه‌تشخیص‌شده به کار رفته‌اند، به این امید که از وخیم‌تر شدن بیماری یا مرگ و از عفونت در افراد در معرض خطر بیماری شدید مانند ساکنان آسایشگاه‌های سالمندان و کارکنان بهداشتی جلوگیری شود.

این نتایج از بررسی ۴۵۰ نفر در یک بررسی مرحله میانی به دست آمده است که در آن یک آنتی‌بادی ساخته‌شده بوسیله شرکت آمریکایی لیلی و شرکت کانادایی اب‌سلرا برای درمان به بیماران کووید-۱۹ به کار رفته است که علائم بیماری‌شان آنقدر شدید نبوده است که نیاز به بستری شدن داشته باشد.

این دارو که از طریق داخل‌وریدی تجویز می‌شود، در سه دوز آزمایش شده است. هیچکدام از بیماران و پزشکان نمی‌دانستند کدام یک از بیماران داروی واقعی یا دارونما دریافت کرده است.

نتایج نشان داد که در گروهی دارو را دریافت کرده بودند، ۷/۱ درصد بیماران نیاز به بستری شدن پیدا کرده بودند و در گروه دریافت‌کننده دارونما میزان بستری شدن ۶ درصد بود.

شرکت لیلی از قبل تولید این داروی آنتی‌بادی را شروع کرده است با این امید که در صورت مثبت بودن نتایج آزمایش هزاران دوز دارو تا پاییز آماده باشد.

کد خبر 549941 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو آنتی بادی ها بستری شدن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از راه اندازی ۴۴ خط جدید تولیدی و ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش مشرق، دکتر محمد پیکان‌پور اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی، ۴۴ خط جدید تولیدی و ۹۶ داروی جدید نظیر تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصا مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت.

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو، ۵۶ مولکول جدید نیز طی ۱.۵ سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد و این در حالیست که در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، پیکانپور خاطرنشان کرد: با توسعه برون سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه ای در روند اقدامات شرکت های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی "بررسی پرونده های ثبت" در خصوص پرونده های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • یک خبر جدید درباره داروی معروف کاهنده قند خون
  • ولایی: هیچ دلیلی برای وجود داروی غیرمجاز در داروخانه‌ها قابل پذیرش نیست
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • درمان آلرژی غذایی شدید
  • آیا موسیقی درمانی برای همه مردم مناسب است؟
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید