Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 حسینعلی شهریاری با ابراز نگرانی از اینکه برخی افراد کرونا را جدی نمی‌گیرند، گفت: جدی نگرفتن کرونا و عدم رعایت نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی باعث تداوم وضعیت قرمز و هشدار در اغلب استان‌ها و افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌ها شده است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی تصور می‌کنند کرونا کنترل شده و این به شدت جای نگرانی دارد، افزود: بازگشایی مدارس و افزایش رفت و آمدها نگرانی‌ها را افزایش داده و امیدواریم وضعیت بحرانی‌تر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مردم خواستار جدی گرفتن توصیه‌ها و نکات بهداشتی شد و ادامه داد: کادر درمانی شبانه‌روز در حال خدمات‌رسانی به بیماران و به شدت خسته هستند؛ مردم باید بدانند که ماجرای کرونا تمام نشده و همچنان باید استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در اولویت قرار دهند.

ضرورت برخورد قاطع با نقض‌کنندگان پروتکل‌های بهداشتی

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم با بیان اینکه دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا باید سختگیری‌های جدی را در مورد کسانی که پروتکل‌ها و نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند اعمال کنند، گفت: باید با این افراد به صورت جدی و قاطع برخورد شود و مجازات‌هایی را اعمال کرد؛ در سایر کشورها با کسانی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند به شدت برخورد می‌شود و مجازات‌هایی در مورد آنها اعمال می‌شود اما متاسفانه دولت و رئیس جمهور نسبت به این موضوع بی‌توجه هستند و این جای بسی نگرانی است.

شهریاری در مورد لغو دورکاری در استان تهران، یادآور شد: لغو دورکاری در شرایط فعلی به هیچ وجه منطقی نیست و باید منتظر بود و دید که آثار بازگشایی مدارس و حضور دانش‌آموزان در مدارس چه خواهد بود؛ به طور قطع حضور تمامی کارمندان در ادارات باعث شیوع کرونا خواهد شد و بهتر است استانداری در این موضوع تجدیدنظر کند.

استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک شعاری نباشد

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ادارات می‌توانند با یک سوم نیروها فعالیت کنند، گفت: دو سوم کارکنان و کارمندان باید در شرایط فعلی دورکاری کنند و هیچ مشکلی در روند کاری دستگاه‌ها ایجاد نمی‌شود؛ مسئولان دولتی به طور مداوم از دولت الکترونیک سخن می‌گویند اما در واقع شاهد تحقق آن نیستیم بهتر است از شعار پرهیز شود و اکنون که شرایط کشور ایجاب می‌کند از ظرفیت دولت الکترونیک و دورکاری استفاده شده و با جان مردم بازی نشود./

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا مجلس دورکاری کرونا پروتکل های بهداشتی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۳۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان

اکبر محمدی در بازید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و در نشست با رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: با پیگیری‌های استاندارد کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از مراکز تخصصی قلب، سرطان، پیوند استخوان در استان کردستان هستیم.

وی بیان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده در خصوص اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود در این زمینه در سطح استان خواهیم بود و در برنامه‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدی در این زمینه برداریم.

راه اندازی ۸ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و بهداشتی کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: در حوزه آموزشی ۸ رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که شامل رشته‌های دستیار عفونی، ارولوژی، phD پژوهشی پزشکی سلولی مولکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین است.

فریدون عبدالملکی گفت: کلنگ زنی ۲ بیمارستان به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدواریم با همکاری مدیران استانی هرچه سریعتر ساخت این دو پروژه به تمام شود و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبار‌هایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تامین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان به ارائه خدمات به مردم در ۱۶ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار اشاره کرد و گفت: بیمارستان سیار برای موارد غیر مترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • ایران منطقی بازی کرد/ سخت‌ترین دوره جام ملت‌ها را در پیش داریم
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • در توزیع مصوبات سفر‌های هیات دولت به فارس عدالت رعایت شده است
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • افزایش قیمت مسکن به دلیل توقف یک دهه‌ای ساخت
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان