Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود یک و نیم ماه از تخریب چاه آب روستای چاه اسحاق دلگان می گذرد و در این مدت مردم آب مورد نیاز خود را از تانکر یا موتورپمپ ها تامین می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، سریال بی آبی و کم آبی در سیستان و بلوچستان تمامی ندارد، از شمال تا جنوب در شهر و روستا، مردم در گرمای طاقت فرسای جنوب شرق برای تامین حداقل آب مورد نیاز خود می دوند، برخی از روستاها با تانکر آبرسانی می شود و عده ای از مردم هم از آب هوتگ ها استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی دیگر از روستاها هم اگرچه آب دارند، اما طعم و بوی آب به قدری نامطبوع است که حتی حیوانات هم تمایلی به مصرف این آب ندارند و مردم برای تامین آب آشامیدنی خود به مرکز شهرها مراجعه می کنند.

دلگان، ایرانشهر و بزمان در سیستان و بلوچستان اگرچه دارای منابع آبی زیرزمینی بهتری نسبت به دیگر نقاط استان است و مشکلی برای بی آبی در این مناطق وجود ندارد، اما فرسودگی شبکه توزیع و خرابی خط انتقال در حین داشتن آب مردم را با بی آبی مواجه کرده است.      

قطعی 1.5 ماهه آب در برخی روستاهای دلگان

یکی از ساکنان روستای چاه اسحاق دلگان در این خصوص بیان کرد: یک و نیم ماه پیش آب روستا قطع شده و باید هر روز با گاری از موتور پمپ ها آب بیاوریم و در این مدت بسیاری از مردم به بیماری هایی از جمله کلیه درد و معده درد مبتلا شده اند.

یکی از بانوان این روستا هم بیان کرد: برای تامین آب مورد نیاز خود از یک و نیم ماه پیش، هر روز گالن های آب را داخل فرغون و یا گاری حمل و آب مورد نیاز خودمان را از موتور پمپ تامین می کنیم که بسیار زمانبر است، به علاوه باید هنگام مراجعه برای تامین آب فرزند کوچکم را همراه خود بیاورم زیرا در خانه کسی نیست که از او نگه داری کند.

فرسودگی شبکه توزیع در روستاها و شهرهای جنوب استان

 عبدالناصر درخشان، نماینده ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار و آهوران پیش از این به خبرنگار ما گفته بود: وضعیت آبرسانی به روستاهای حوزه انتخابیه ایرانشهر مناسب نیست.

وی ادامه داد: منابع آبی در قسمت های مختلف از این حوزه وجود دارد، اما شبکه های درون شهری در روستاها و شهرها بسیار فرسوده و قدیمی بوده و این موضوع حوزه آبرسانی را دچار چالش کرده است.

به گفته این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، برخی از مناطق مثل لاشار، بنت و آهوران که منابع آبی کمتری دارد دچار چالش در دسترسی به آب سالم هستند.

وی اظهار کرد: برنامه هایی هم برای انتقال آب از بخش های پر آب به کم آب در این حوزه انتخابیه داریم، در سال های اخیر اقداماتی هم توسط وزارت نیرو انجام شده و تاثیرات خود را داشته است.

درخشان گفت: در حوزه انتخابیه بنده روستاهایی مانند بمپور شرقی و غربی، قسمت هایی از گویمرک، پیشین و ... هستند که منابع آبی خوبی دارد، اما باز هم به صورت سقایی آبرسانی می شود.

مجوز حفر چاه جدید اخذ شده است

مجتبی شجاعی، فرماندار دلگان در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: چاه روستای چاه اسحاق دلگان چندی پیش تخریب شد و به همین دلیل مجوز حفر چاه جدید توسط آبفا از شرکت آب منطقه ای اخذ شده که قرار است طی دو هفته آینده عملیات حفر چاه جدید آغاز شود.

وی بیان کرد: آبرسانی سیار به این روستا آغاز و یک تانکر ویژه روستای چاه اسحاق برای آبرسانی درنظر گرفته شده است، اما با توجه به طولانی و وقتگیر بودن، تا زمانی که چاه جدید حفر شود آبرسانی به صورت سیار انجام خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول،با توجه به این که چاه قبلی این روستا خراب شده، نیاز به اخذ مجوز برای حفر چاه جدید بود که پروسه زمانبری محسوب می شود، زیرا چاه قبلی قابل ترمیم نیست.

فرماندار دلگان اظهار کرد: مردم درست می گویند و فعلا مشکل کم آبی در این روستاها وجود دارد و دو روستای پالشکی و چاه اسحاق دچار این مشکل بودند و برای حفر چاه در مرحله اجرا به طور معمول دوتا سه هفته آینده عملیات اجرایی آغاز می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آب مورد نیاز خود حفر چاه جدید برای تامین منابع آبی بی آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر

خوزستان - نماینده مجری طرح‌های بنیاد علوی در خوزستان گفت: این بنیاد در راستای خدمات رسانی و محرومیت زدایی تا کنون ۲۰ کیلومتر لوله‌گذاری برای آبرسانی به روستاهای محروم در خرمشهر عملیاتی کرده است.

حبیب شیعه‌زاده اظهار کرد: بنیاد علوی ۳۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد شبکه آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر را خریداری و به آبفا این شهرستان اهدا کرد.

وی  در گفتگو با ایرنا افزود: این طرح آبرسانی شامل احداث ۳۰ کیلومتر خط آبرسانی با قطر ۲۵۰ میلیمتر است که با اجرایی شدن آن افت فشار و تنش آبی در تابستان و پیک مصرف مرتفع خواهد شد.

وی افزود: در ۱۵ ماه گذشته ۲۰ کیلومتر از لوله‌های خریداری شده با هدف محرومت زدایی، ترمیم و توسعه شبکه آبرسانی روستایی خرمشهر اجرایی شده است.

شیعه‌زاده گفت: با اجرای این طرح تاکنون روستاهای بخش حومه غربی و شرقی خرمشهر از نعمت الهی آب بهره‌مند شدند.

منبع: قدس آنلاین تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان
  • ارسال تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود