Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر ضرورت اهتمام همه مسئولان برای افزایش توان تولید و توسعه اقتصادی و نیز افزایش سهم تولید ناخالص ملی با استفاده از پتانسیل جوانان گفت: بنادر و گمرکات استان، آماده همکاری برای صادرات و واردات تولیدات و مواد اولیه هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع شامگاه (چهارشنبه) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گیلان که با حضور نماینده مردم شفت و فومن در مجلس، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، مدیرعامل شرکت دخانیات کشور، رییس هیأت مدیره و قائم مقام شرکت خودروسازی سایپا، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی و مدیرعامل شرکت خدمات صندوق بازنشستگی فولاد برگزار شد؛ اظهار داشت: استان سال گذشته در جذب اعتبارات تخصیصی اعم از تبصره 18، تسهیلات فراگیر ، تسهیلات تکمیل طرح‌های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد  و کرونا ، عملکردی قابل قبول داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به یک‌هزار و 733 واحد تولیدی گیلان از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در قالب تسهیلات تکلیفی و منابع داخلی بانک‌ها از محل اعتبارات سال ۹۸ ، افزود: گیلان موفق به پرداخت افزون بر 148 درصد از سهم خود در ارائه این نوع از تسهیلات و کسب جایگاه سوم در کشور شده است.

استاندار گیلان اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید را در گرو هم افزایی و تعاملات جمعی خواند و بیان داشت: در گیلان ظرفیت های متعددی وجود دارد که لازم است با استفاده از آنها، ضمن افزایش میزان تولید و اشتغال، بسترهای توسعه استان و زمینه افزایش سهم تولید ناخالص ملی با استفاده از پتانسیل جوانان فراهم شود.

دکتر زارع با بیان اینکه دولت در جهت تکمیل زیرساخت های توسعه ای کشور اهتمام ویژه ای دارد، اتصال راه‌آهن و تکمیل کریدور جنوب - شمال پس از اتصال خط ریلی قزوین به رشت و اتصال آن به بندر کاسپین و سپس منطقه آزاد انزلی و آستارا را از جمله این تدابیر خواند که اقدامات خوبی در جهت تحقق آن به انجام رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش تولید فرآورده های دخانی را از ریشه دارترین و با سابقه ترین صنایع استان خواند که به عنوان برند تولیدی گیلان سهم بالایی از درآمد و تامین سهم مورد نیاز بازار کشور را به خود اختصاص داده است.

دکتر زارع به تلاش های صورت گرفته در جهت تثبیت اشتغال موجود در مجتمع دخانیات گیلان و بکارگیری ۱۱۰ نفر از جوانان بومی استان در این مجموعه اشاره و اضافه کرد: همه مسئولان وظیفه دارند در جهت افزایش توان تولید و توسعه اقتصادی بکوشند.

وی یادآور شد: سال گذشته کشت توتون در رودبار مطلوب گزارش شد و لازم است جهاد کشاورزی استان با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط ، زمینه تحقق میزان هدفگذاری شده توتون برای تامین مواد اولیه این واحد بزرگ تولیدی را فراهم سازد.

نماینده عالی دولت در گیلان در ادامه به فعالیت چند گروه تامین کننده اصلی صنایع خودرو سازی کشور از جمله سایپا در گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این شرکت ها که با بهره گیری از نیروهای متخصص و فناوری روز نسبت به تامین ملزومات خودرویی اقدام می کنند، ارتباط مستمری با تولید کنندگان برتر کشور دارند و با توجه به فعالیت موازی چند واحد تولیدی استان ، لازم است سازمان صمت نسبت به مدیریت و هدایت واحدهای متقاضی فعالیت در عرصه تامین لوازم خودرو به فعالیت هایی متفاوت ، برنامه ریزی کند.

وی بندر کاسپین و گمرکات گیلان را آماده همکاری در جهت صادرات و واردات برخی قطعات مورد نیاز صنعت خودروسازی عنوان کرد و گفت: منطقه آزاد انزلی جایگاه ارزشمندی در انجام مبادلات تجاری با دیگر کشورها و گمرکات استان نیز فعالیت های مستمری دارند که امیدواریم شاهد بهره گیری از این ظرفیت در جهت رونق صادرات از گیلان باشیم.

خلیل بهروزی فر نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به فعالیت ۲۵ واحد تولیدی در فومن ، گفت : تعداد قابل توجهی از این واحد ها نیازمند سرمایه در گردش هستند.

 وی هدف از ارائه تسهیلات را بهبود عملکرد تولیدی و توان افزایی اقتصادی این واحدها خواند و تصریح کرد: باید نسبت به تسهیل گری و تسریع در روند پرداخت اعتبارات بانکی اقدام شود.

در این جلسه گزارش صنف تالارداران استان از آخرین وضعیت هتل ها و تالارها بیان شد و مشکلات سه واحد تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادرات استاندار گیلان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تولید ناخالص ملی پتانسیل جوانان واردات تولیدات واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با اشاره به مقوله تعیین سقف ارزی اظهار کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی موجود که نیازمند منابع ارزی برای خرید مواد اولیه به ویژه افزایش میزان تولید در اجرای طرح توسعه هستند با چالش جدی روبرو خواهند بود.

وی با بیان اینکه واحدهای جدیدالاحداث چون سابقه فعالیت ارزی نداشتند دچار چالش می‌شوند، افزود: در این زمینه وزارت صمت با پیگیری‌های مستمر و الزام به ثبت برنامه تولید از سوی واحدهای صنعتی تمرکز خود را بر امین ارز بخش تولید و بازرگانان مربوط به شرکت‌های تولیدی قرار داده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با تشریح صف دریافت ارز در بانک مرکزی که طولانی بوده و تا دو ماه طول می‌کشد، اضافه کرد: برای تأمین سرمایه در گردش با توجه به نوسانات قیمتی نیازمند تسهیلات مناسب با زمان بازپرداخت بیش از ۲ سال هستیم.

وی افزود: شنیده‌ها حاکی از این است که سود تسهیلات بانکی به ۳۱ تا ۳۹ درصد در حال افزایش هست و بانک‌ها از هم اکنون به صورت غیررسمی به مشتریان اعلام می‌کنند که می‌توانیم تسهیلات بدهیم.

پور حیدری با تاکید بر اینکه بیش از ۱۴۰ طرح صنعتی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا منتظر تسهیلات مناسب بانکی هستند که طرح خود را تکمیل و به بهره برداری و اشتغال برسانند، گفت: ابلاغ تسهیلات جدید به صورت فوری می‌تواند کارگشا باشد و برای تحقق اهداف شعار سال کمک کند.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با ابراز تأسف از اینکه تولید و صنعت گیلان در ابتدای سال؛ دچار سانحه برق گرفتگی شدید شد، افزود: افزایش غیر منطقی و غیر کارشناسانه تعرفه برق آن هم بیش از ۹۰۰ درصد، با شعار سال همخوانی ندارد و کارخانجات را با چالش اساسی مواجه می‌کند.

وی با تشریح وضعیت کارخانه‌ها در پی افزایش تعرفه‌ها ادامه داد: کارخانه آردی که ۳۸ میلیون ماهانه هزینه برق پرداخت می‌کرد اکنون باید ۴۸۰ میلیون پرداخت کند در غیر این صورت برق قطع می‌شود، بنابراین طبعاً آرد گران و مصرف نهایی نان و کلوچه و کیک و صنایع وابسته آن نیز گران عرضه می‌شود.

پورحیدری اضافه کرد: علیرغم چالش قطع و زمان بندی مصرف برق صنایع در ایام گرم پیش روی سال، افزایش تعرفه تحت عنوان ترانزیت، نیز مزید بر علت قطع برق در فصل گرما است که واقعاً برای جامعه بزرگ صنعتی ما رنج آور شده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه مشکل کمبود اراضی صنعتی به ویژه در مرکز استان هم یک چالش حل نشده است، تصریح کرد: امور اراضی و منابع طبیعی استان باید نقاط و زون هایی را برای ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید اعلام کنند.

پورحیدری بر ضرورت تخصیص تسهیلات جدید به کسب و کارهای خرد و تولیدی صنفی اشاره کرد که تاکنون این اتفاق نیفتاده است، افزود: بیش از ۱۷ هزار واحد تولیدی صنفی در حاشیه و داخل شهر استان به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند ولی مسیر اعطای تسهیلاتی برایشان مشخص نشده و در قالب کارگروه رونق تولید دیده نشده‌اند.

وی افزود: موضوع تأمین زمین مناسب برای احداث یک میدان میوه و تره بار مطلوب با قابلیت‌های همچون پارکینگ، بازارچه خرده فروشی، فروشگاه‌های بزرگ توزیع کننده اقلام اساسی، انبار، سردخانه علی رغم مصوبه تنظیم بازار و تشکیل یک جلسه در حوزه معاونت امور عمرانی ابتر مانده است، که عمده مشکل موجود تأمین زمین مناسب برای احداث این زیرساخت مهم بازرگانی است.

کد خبر 6088401

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است