Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،در جلسه هیأت امناء صندوق کارآفرینی امید گزارش عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به سال ۹۸ صندوق ارائه و افزایش ۴۵۰۰ میلیارد ریالی سرمایه صندوق کارآفرینی امید تصویب شد.

نوراله زاده در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد صندوق در طی سال‌های ۹۳ تا ۹۸ از رشد ۱۰۷ درصدی در کل تسهیلات پرداختی، رشد ۶۲ درصدی در تعداد تسهیلات پرداختی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی از محل اعتبار تسهیلات اشتغال پایدار روستائیان و عشایر اظهار داشت: در سال گذشته ۱۱ هزار و ۴۱۰ فقره تسهیلات اشتغال روستایی با اعتباری به مبلغ ۱۱۱۱۰ میلیارد ریال پرداخت شد و در مجموع در سال‌های ۹۳ تا ۹۸ پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی نسبت به سنوات گذشته با ۱۵۴ درصد رشد همراه بوده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین به تشریح شش مدل بومی و اختصاصی تأمین مالی خرد کسب و کار‌ها اعم از مدل هر روستا یک محصول، مدل صندوق خرد محلی، مدل پشتیبان، مدل روستای بدون بیکار، مدل مشارکتی و مدل برند پرداخت و ضمن بیان ویژگی‌ها و اهداف دنبال شده در هر مدل به نمونه‌های موفق اجرا شده در سطح کشور اشاره نمود.

نوراله زاده افزود: یکی از شاخص‌های سنجش توان نهاد‌های مالی در بازپرداخت تسهیلات، شاخص میزان وصولی به انتظار وصول است که این شاخص در سال ۹۸ بیش از ۱۰۰ درصد بوده است، که به معنای بالاتر بودن میزان وصول مطالبات از انتظار وصول است.

وی همچنین با اشاره به اهم برنامه‌های صندوق در سال ۹۹ از ایجاد صندوق‌های خطر پذیر، راه اندازی باشگاه مشتریان و کانون‌های کارآفرینی و ایجاد شتاب دهنده‌های کسب و کار و... خبر داد.

واعظی سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه این مراسم ضمن قدردانی از عملکرد بسیار موثر و هدفمند صندوق کارآفرینی امید با اشاره به بازدید از طرح‌های صندوق در استان‌های مختلف و رضایت مردم و مسئولین از عملکرد صندوق اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید عملکرد بسیار رضایت بخشی در تامین مالی خرد کسب و کار‌ها و علی الخصوص مشاغل روستایی داشته که باعث شده است این صندوق تبدیل به یک نهاد موثر در تامین مالی طرح‌های روستایی و ایجاد روستا‌های بدون بیکار شود.

وی در ادامه نوآوری در مدل‌های تامین مالی و رشد عملکرد صندوق و بالا بودن میزان وصول مطالبات صندوق نسبت به انتظار وصول که حاکی از پرداخت هدفمند تسهیلات و ایجاد اشتغال پایدار است را از دیگر نقاط مثبت این گزارش برشمرد.

در ادامه این گزارش صورت‌های مالی و گزارش بازرس و حسابرس قانونی قرائت شد و با توجه به مطلوب بودن صورت‌های مالی مورد تصویب هیأت امناء قرار گرفت.

تصویب طرح تفکیک فعالیت‌های تامین مالی قرض الحسنه از طریق ایجاد صندوق قرض الحسنه چند شعبه‌ای زیر مجموعه صندوق کارآفرینی امید با تامین مالی توسعه ظرفیت‌های جدید کسب و کار از طریق ایجاد شتاب‌دهنده‌ها و صندوق‌های خطر پذیر و مراکز حمایتی و توسعه کسب و کار‌های نوین و جدید از دیگر مصوبات این نشست بود.

بیشتر بخوانید

تعاونی های برتر صد میلیون تومان وام دریافت می کنند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندوق کار آفرینی تسهیلات اشتغالزایی اشتغال روستاییان صندوق کارآفرینی امید تسهیلات اشتغال تامین مالی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارشناس اشتغال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گفت: تسهیلات اشتغال زایی مشاغل خانگی در قالب تبصره ۱۸ و تبصره ۱۶ قانون بودجه، به اهالی فرهنگ و هنر نیشابور پرداخت شد.

حوریه نعیمی افزود:  در غالب تسهیلات تبصره ۱۶، ۳۵ نفر به بانک‌های عامل معرفی شدند که ۳۰ نفر موفق به تشکیل پرونده و دریافت وام به مبلغ ۳۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال شدند.

وی گفت: در غالب تبصره ۱۸ هم ۸ نفر از نیشابور و ۳ نفر از زبرخان و ۴ نفر از میان جلگه به بانک‌های عامل معرفی شدند و به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند.

 کارشناس اشتغال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور افزود: این تسهیلات به هنرمندانی که در پی ایجاد و یا توسعه شغل هنری مورد نظر خود بوده و دارای مستندات قابل قبول باشند، تعلق می‌گیرد لذا هنرمندان برای اطلاع از لیست رشته‌هایی که شامل دریافت تسهیلات‌ می‌شوند، به سامانه مشاغل خانگی مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • حمایت ۳۰۰۰ میلیارد ریالی از طرح مسکن خراسان‌ جنوبی
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • هاوینگ بیت کوین چیست، چه زمانی رخ می‌دهد و چرا می‌تواند باعث افزایش سرسام آور قیمت شود؟
  • هاوینگ بیت کوین چیست، چه زمانی رخ می‌دهد و چرا می‌تواند باعث افزایش سرسام آور قیمت آن رمز ارز شود؟
  • پشت پرده رکوردزنی قیمت طلا
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • تقاضای چین؛ عامل اصلی رکوردزنی قیمت جهانی طلا؟