Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@14:21:22 GMT

صادرات 9 میلیون تنی سیمان به کشورهای حاشیه خزر

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۰۱۰۴

صادرات 9 میلیون تنی سیمان به کشورهای حاشیه خزر

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، بازدید دوره‌ای و سیمانی مدیرعامل گروه توسعه ملی از شرکت سیمان مازندران به همراه مدیر عامل سیدکو و سیمان مازندران و معاونان برگزار و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف سیمان مازندران در نکا، چشم‌انداز و برنامه‌های استراتژیک سیمان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و ضمن تحلیل وضعیت سیمان کشور و مازندران، وضعیت فعلی و برنامه‌های آتی و نقش هلدینگ سیدکو مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها با توجه به کاهش ساخت و سازها و رکود مسکن و همچنین افزایش هزینه حمل و نقل، سیمان با مشکل عدیده‌ای در این راستا روبرو است؛ مشکلی که براساس آنچه توسط مدیران سیمان اعلام شده است می‌تواند با ایده‌های نو، تلاش برای افزایش بهره‌وری و کارآمدی و تولید فکر و ایده برای افزایش فروش و ثروت برطرف شود.

*تولید یک میلیون و ۱۴۴ هزار و ۲۳۸ تن سیمان مازندران

مدیر عامل سیمان مازندران در این بازدید و نشست، ضمن ارائه گزارش و بیان عملکرد سیمان مازندران گفت: پیشرفت مانع از وابستگی است و سیمان مازندران، صنعت موفق برای تولید سیمان است.

بهروز دانشی اظهار کرد: در شرایط مختلف توجه به عرضه و تقاضا از موارد مهمی بوده است که مورد توجه جدی در سیمان مازندران بوده و هست و تلاش داریم تا ضمن توجه به بازار و تولید با کیفیت، نیازهای پرسنل هم مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه هزینه حمل و نقل یکی از چالش‌های مهم در صنعت سیمان است؛ خاطر نشان کرد: عدم تناسب نهاده های تولید به دلیل تحریم، مازاد عرضه و تقاضا به دلیل افزایش کارخانجات سیمان، رکود شدید در بخش مسکن و توقف برنامه‌ها، بالا بودن سهم انرژی در صنعت سیمان، بروز کرونا و تبعات ناشی از آن، ضعف در خطوط شبکه ریلی، جاده ای و دریایی از جمله چالش‌های پیش روی صنعت سیمان در کنار مشکل و چالش مهم حمل و نقل است.

وی افزود: بخش صادرات و توسعه صادرات از برنامه‌های مهم ماست که در شرایط فعلی و با وجود ویروس کرونا، قزاقستان به مدت 6 ماه مرزهای خود را بسته است و همچنین صادرات به ترکمنستان هم امکان ندارد و مشکلات همچنان باقی است.

به گفته دانشی، رایزنی‌های مختلف با کشورهای حاشیه خزر برای صادرات سیمان انجام شده است و تلاش داریم تا این صادرات با برنامه دقیق‌تری در دستور کار قرار گیرد.

مدیر عامل سیمان مازندران همچنین از تولید و تحویل یک میلیون و 144 هزار و 238 تن سیمان در 7 ماهه امسال از سیمان مازندران خبر داد و یادآور شد: از این مقدار در سال جاری 8 درصد به صادرات اختصاص یافت و 92 درصد به مصارف داخلی رسید.

 *صادرات 9 میلیون تنی سیمان

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی هم در سخنانی گفت: یکی از بحث‌های مهم اقتصاد امروز سودآوری صنعت است که بخش عمده‌ای به فروش برمی‌گردد.

امیرتقی خان تجریشی در بازدید دوره‌ای از سیمان مازندران اظهار کرد: قیمت یک تن سیمان با احتساب ساخت یک کارخانه سیمان، بیش از 300 هزار تومان است ؛ اما اکنون قیمت فروش براساس مصوبه‌ها 230 هزارتومان است و لذا از طرف تولیدکننده و صنعت‌گر سوبسید بالایی داده می‌شود؛ چرا که این صنعت، دارای سرمایه‌گذاری قدیمی است و سود از سرمایه شرکت پرداخت می‌شود.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم آینده صنعت را تضمین کنیم؛ قیمت‌ها باید واقعی‌تر شود و براساس مختصات اقتصادی و هزینه‌های انجام  شده و احتساب هزینه سرمایه‌گذاری و حتی مقایسه‌ای انجام دهیم با سایر محصولات جایگزین مثل فولاد، جای تعدیل قیمت‌ها وجود دارد که امیدواریم با تعدیل قیمت‌ها صنعت به جایگاه واقعی خود در سودآوری برسد.

تجریشی با بیان اینکه توسعه باید از زوایای مختلف دیده شود؛ تصریح کرد: توسعه لزوما" افزایش ظرفیت تولید نیست؛ بلکه با افزایش بهره‌وری و تولید سیمان جدید برنامه‌ریزی شود.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی ادامه داد: در حال حاضر ایران جزء 7 کشور بزرگ تولیدکننده سیمان است و ظرفیت مازاد هم وجود دارد؛ اما با توجه به برنامه و چشم‌انداز کشور بخشی از این ظرفیت‌ها به مدار تولید بر خواهد گشت و اصل تمرکز باید برای کارآیی و بهره‌وری باشد و مصارف جدیدی که از این ظرفیت خالی مانده استفاده کنیم.

تجریشی افزود: ظرفیت تولید سیمان 85 میلیون تن در کشور است و مصرف ما 65 میلیون تن است که مازاد ظرفیت تولید سیمان در کشور داریم .

وی گفت: صادرات از مهمترین اولویت‌های ماست که در سال 98 میزان صادرات 9 میلیون تن بوده است و در مجموع شرکت سیدکو، سیمان مازندران و ساروج جزء صادرکننده‌های سیمان هستند و سیمان مازندران با کشورهای سی آی اس، قزاقستان و ترکمنستان و روسیه صادرات داشته است.

 *نصب المان شهدای سلامت مازندران به همت سیمان مازندران در نکا

 مدیر عامل شرکت سیدکو هم با اعلام اینکه یکی از اساسی‌ترین محصولاتی که در زیرساخت توسعه و اقتصاد مقاومتی موثر است؛ محصول سیمان است؛ اظهار کرد: اولین صنعتی که به اهداف سند چشم‌انداز دست یافت؛ صنعت سیمان است که سیمان مازندران یکی از صنایع پیشتاز در این راستاست.

حامد اصل روستا افزود: نویدی برای سهامداران سیمان داریم که در حال افزایش سرمایه از محل سود انباشته هستیم و سهامداران با خیال راحت سهام خود را حفظ و افزایش دهند و مطمئن باشند که سیدکو و زیرمجموعه آن با تمام توان نسبت به تولید و سودآوری تلاش دارند.

وی تصریح کرد: مدیریت 5 کارخانه در سیمان مازندران، سیمان جاجرود، سیمان فیروزکوه، سیمان کرمان و سیمان بوشهر زیر مجموعه سیدکو هستند و سهامدار اصلی 7 شرکت سیمان دیگر در کشور است.

این مسئول خاطر نشان کرد: مجموعه سیدکو مدیریت تولید حدود 10 درصد سیمان کشور را برعهده دارد که سیمان مازندران به تنهایی 2.5 درصد دارد که رقم بزرگی است که سیمان مازندران از نظر موقیعت و بازدهی در بین 78 کارخانه سیمانی از 5 کارخانه اول است.

اصل روستا گفت: در چارچوب بازدیدهای دوره‌ای که از شرکت سیمان مازندران انجام شد مقرر شد که ساخت المان شهری و یادبود شهدای سلامت مازندران در نکا داده شد که انتظار داریم تا با همکاری شهرداری و شورای شهر نکا و فرمانداری این اتفاق در نکا بیفتد.

براساس آنچه مدیران در این بازدید و نشست عنوان کردند؛ تلاش برای افزایش بهره‌وری بوده است و اینکه سیمان همواره در کنار مردم در مشکلات بوده و هست و تنها به تولید و فروش فکر نمی‌کند بلکه تلاش دارد تا در راه توسعه گام بردارد.

انتهای پیام/86002/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: سیمان مازندران تولید سیمان مازندران سرمایه گذاری تولید سیمان صنعت سیمان میلیون تن مدیر عامل برنامه ها بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متحدان هیتلر، متحدان نتانیاهو

در جنگ دوم جهانی قدرت‌های بزرگ در قالب «نیروهای محور» متشکل از آلمان،اتریش،ژاپن و ایتالیا و «نیروهای متفقین» در مقابل هم قرار گرفتند و در جنگ، تقریبا اکثر کشورهای جهان،قربانی دادند. بعد از خاتمه جنگ،متحدان هیتلر و آلمان نازی به دلیل جنایات خود،مورد سرزنش جامعه جهانی قرار گرفته و از آن ها به عنوان شرکای نسل کشی هیتلر یاد شد. دادگاه نورنبرگ (Nurnberg Tribunal) و دادگاه توکیو Tokyo Trial)) برای بررسی جنایات جنگی تشکیل گردید و غیر از عوامل آلمان نازی، ۲۸ متهم ژاپنی در دادگاه توکیو از جمله چهار نخست‌وزیر، چهار وزیر امور خارجه، پنج وزیر جنگ و شماری افراد دیگر محاکمه شدند.

امروز نتانیاهو و اسرائیل، جایگزین هیتلر و آلمان نازی شده اند. حدود شش ماه است که با انواع جنایت علیه غیرنظامیان و نسل کشی در غزه،صرفنظر از تعداد مفقودین،قریب به چهل هزار غیرنظامی،به شهادت رسیده اند.همانگونه که در جنگ دوم جهانی برخی از کشورها همچون ژاپن،اتریش و در مقطعی ایتالیا حامی و شریک جنایت هیتلر بودند امروز نیز تعدادی از کشورها از جمله آمریکا،انگلیس،فرانسه،آلمان و کانادا شریک جنایات اسرائیل بوده و این لکه ننگ بزودی از دامن آن ها پاک نخواهد شد.در این میان متاسفانه تعدادی از کشورهای مسلمان و عرب نیز مستقیم یا غیرمستقیم،با تداوم همکاری های اقتصادی و بخصوص فروش نفت، حامی رژیم اشغالگر قدس بوده و دستشان با خون مردم فلسطین آلوده است. این کشورها چنانچه شریان های اقتصادی رژیم صهیونیستی را قطع کرده و روابط خود با این رژیم را حداقل تا برقراری آتش بس دائمی و تامین شرایط حماس به حالت تعلیق درآورند،اسرائیل شکست سنگینی را متحمل خواهد شد.

امروز از ۱۲.۷ میلیارد دلار صادرات قاره آمریکای شمالی به رژیم صهیونیستی، ۱۱.۷ میلیارد دلار سهم کشور آمریکاست. صادرات ارزاق و نفت اسرائیل از این منطقه نیز عمدتا توسط کشورهای برزیل و آرژانتین صورت می گیرد. مجموع صادرات کشورهای آمریکای جنوبی به سرزمین های اشغالی حدود ۱.۴ میلیارد دلار است و شامل محصولات کشاورزی-غذایی، نفت و ذغال سنگ‌ بوده و نقش برزیل در تامین نفت اشغال‌گران قابل توجه است. گابن و آفریقای جنوبی از منابع اصلی دیگر تامین نفت رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند. اروپا هم حدود ۴۰% کالاهای وارداتیِ رژیم اشغال‌گر را تأمین می‌کند که عمدتا شامل محصولات کشاورزی، مواد شیمایی، ماشین آلات و وسایل حمل و نقل است.

۴۰ درصد از سبد انرژی مصرفی در اسرائیل به نفت وابسته است و در میان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، رژیم صهیونیستی ۲۵ درصد از نیاز خود به نفت را از قزاقستان و از طریق بارگیری در دریای سرخ و دریای سیاه تامین می‌کند. ران ایشای، سفیر سابق اسرائیل در قزاقستان ارزش نفت صادر شده از این کشور به سرزمین‌های اشغالی را دو سال پیش سالانه ۱.۴ میلیارد دلار اعلام کرده بود. جمهوری آذربایجان نیز از مسیر خط لوله باکو- تفلیس- جیهان ، ٤٣% نفت اشغال‌گران صهیونیست را با مشارکت ترکیه تامین می کند. در مجموع دو کشور آذربایجان و قزاقستان ۲۲۰ هزار بشکه نفت در روز به اسرائیل صادر می‌کنند که تقریباً ۶۰ درصد از کل صادرات نفت به رژیم صهیونیستی را شامل می‌شود. اسرائیل همچنین کالاهای دیگری شامل گندم، مواد معدنی، پنبه و پلاستیک از قزاقستان وارد می‌کند که ارزش آن بالای ۳۶۰ میلیون دلار بوده است؛ صادرات رژیم صهیونیستی به قزاقستان نیز در سال ۲۰۲۱ ارزشی در حدود ۳۲.۵ میلیون دلار داشته که شامل صادرات محصولات نظامی هم می‌شود.

بر اساس داده‌های مجمع صادرکنندگان ترکیه، میزان صادرات ترکیه به سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۲ ‌به ۶.۴ میلیارد دلار رسیده که یک رکورد تاریخی بوده است، اما سهم اسرائیل در کل صادرات ترکیه طی این مدت ۲.۶ درصد اعلام شده است.صنایع ترکیه در صادرات به سرزمین‌های اشغالی بیتشرین سهم را به خود اختصاص داده وصادرات فولاد و محصولات فولادی ترکیه با یک میلیارد و ۴۱۱ میلیون دلار به اسرائیل بیشترین حجم را داشته است.حجم صادرات امارات به رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۲ حدود ۱.۸ میلیارد و در همین سال ارزش صادرات اسرائیل به امارات به نزدیک به ۶۷۰ میلیون دلار رسید. صادرات مصر به سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱۱۵ میلیون دلار بود و حجم مبادلات تجاری بین دو طرف نیز به ۳۰۰ میلیون دلار رسیده است. ارزش صادرات اردن به رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۸۶.۲ درصدی به ۴/۳۹۱ میلیون دلار رسیده و بحرین سالانه ۳.۵ میلیون دلار به اسرائیل صادرات دارد که حجم مبادلات تجاری بین دو طرف در سال ۲۰۲۱ ، ۲۰ میلیون دلار بوده است. مبادلات تجاری بین پادشاهی مغرب و اسرائیل در سال ۲۰۲۲ شاهد جهش قابل توجهی و سالانه ۵۰۰ میلیون دلار تخمین زده شد.

حامیان امروز اسرائیل همانند متحدان دیروز هیتلر عمل می کنند و جهان همانگونه که دیروز درمورد متحدان آلمان نازی قضاوت می کرد،فردا نیز درباره متحدان رژیم صهیونیستی قضاوت خواهد کرد.اگر نظام عادلانه ای بر جهان حاکم شود،سران کشورهای حامی اسراییل در دادگاه های مشابه نورنبرگ و توکیو محاکمه خواهند شد.امروز به حامیان سنتی اسرائیل در غرب امیدی نیست اما انتظار است کشورهای مسلمان از شراکت در جنایات اسرائیل خودداری کرده و خود را در معرض سرزنش آیندگان قرار ندهند،نقش سازمان همکاری اسلامی در این فرایند بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896183

دیگر خبرها

  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • متحدان هیتلر، متحدان نتانیاهو
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند