Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در شهر تبریز از زیر ۴۰ مورد بستری روزانه به ۱۶۰ مورد رسیده ایم و در استان قم وضعیت شبه انفجاری است و از بستری روزانه ۱۰ نفر به ۱۶۰ مورد رسیده ایم و همانطور که وزیر بهداشت مطرح کردند دیگر رنگ سبز و سفید و قرمز نداریم و کل کشور در شرایط قرمز کرونایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بستری ۳۵۵۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها
حریرچی ادامه داد: ما با امواج متعدد کرونا مواجه هستیم و چند ماه است مرگ بالای ۱۰۰ نفر را تجربه می‌کنیم و امروز ۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر بستری کرونایی داریم و آمار بستری‌ها از موج اول کرونا در ۱۷ فروردین هم بیشتر است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: متاسفانه تا زمانی که کاهش تماس انسانی و تردد فیزیکی در حد ۱۵ درصد و استفاده از ماسک در کل کشور حدود ۵۰ درصد باشد، روند ابتلا و بستری به همین میزان خواهد بود و ممکن است مرگ و میر به بیش از ۲۰۰ مورد در روز برسد و در حال حاضر استفاده از ماسک در ادارات و مترو و اتوبوس ۷۵ تا ۸۵ درصد است.

حریرچی گفت: بر اساس پیش بینی‌ها اگر همین روند ابتلا و فوتی‌ها را ادامه دهیم ممکن است بالای ۴۵ هزار فوتی کرونایی خواهیم داشت و اگر استفاده ماسک به ۹۵ درصد برسد و شاهد کاهش تردد‌ها به میزان ۵۰ درصد باشیم میزان مرگ و میر کاهش پیدا خواهد کرد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ترس آگاهانه و هراس منطقی از کرونا توام با تدبیر و تعقل رفتاری در هموطنان عامل اصلی در کاهش تماس انسانی و تردد فیزیکی و استفاده حداکثری از ماسک است.

اخبار مرگ و بستری ناشی از بازگشایی مدارس درست نیست
حریرچی بیان کرد: ۱۲ روز از زمان مدارس بازگشایی گذشته است و ۱۰ تا ۲۰ درصد دانش آموزان از بازگشایی مدارس استقبال کرده اند و باید توجه داشت که موارد سرپایی ۵ تا ۷ روز بعد، موارد بستری ۲ تا ۳ هفته بعد و موارد مرگ ۴ تا ۵ هفته بعد از هر نوع رفتار افزایش پیدا می‌کند و اخبار مرگ و بستری ناشی از بازگشایی مدارس درست نیست.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ویروس کرونا ایدئولوژی ندارد و هر گونه تماس اجتماعی و ضرورت را نمی‌سنجد و هر گونه تماس اجتماعی که بدون رعایت دستورالعمل بهداشتی باشد خطرناک است، ۱۴.۵ میلیون دانش آموز، یک میلیون و ۲۰۰ هزار معلم و حجم زیادی از رانندگان سرویس مدارس و والدین حدود یک پنجم جامعه را تشکیل می‌دهند و اگر دستورالعمل‌ها رعایت نشود دانش آموزان به عنوان عامل انتقال کرونا در جامعه محسوب خواهند شد.

حریرچی گفت: سازمان بهداشت جهانی در گذشته اعلام کرده بود مدارس اول از همه باز و آخر از همه بازگشایی شوند، بعد از مدتی این حرف را تعدیل کردند، اما دوباره حرف خود را پس گرفتند و اعلام کردند که در جا‌هایی که موارد ابتلا زیاد بوده بهتر است مدارس تعطیل شوند.

به جای راه حل‌های درمان کرونا ماسک بزنید
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: هموطنان به جای تحقیق و مطالعه ادعا‌ها درباره درمان و واکسن کرونا وقت خود را صرف این موضوع کنند که چطور خود، خانواده و جامعه را می‌توانند به رعایت حداکثری دستورالعمل‌ها تشویق کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حریرچی پارسی خبر دانش آموزان والدین درمان ویروس کرونا معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تعرفه پزشکان اعلام شد

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ تعرفه‌های پزشکی از سوی هیئت دولت خبر داد.

به گزارش تسنیم، پدرام پاک‌آیین؛ سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ تعرفه‌های پزشکی از سوی هیئت دولت خبر داد و اظهار کرد:‌ بیشترین افزایش تعرفه خدمات درمانی، تشخیصی و پزشکی با هدف تأمین هزینه‌های مراکز درمانی و ماندگاری پزشکان برای سال 1403  صورت گرفته که اعم از هزینه‌های خدمات بیمارستانی و سهم پزشکان است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: محاسبه تعرفه خدمات درمانی و تصویب آن در دولت با رویکرد تعادلی مبنی بر حمایت از سبد معیشتی مردم، تأمین حق  جامعه در دسترسی آسان و ارزان به خدمات درمان و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی صورت گرفته است.

به گزارش تسنیم، سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه نشست شورای معاونین وزارت بهداشت با اشاره به تعرفه ویزیت پزشکان در بخش خصوصی، اظهار کرد: تعرفه پزشکان عمومی در سال جاری، 126 هزار تومان، پزشکان متخصص، 189 هزار تومان، پزشکان فوق تخصص و فلوشیپ 241 هزار تومان، متخصصان روانپزشکی 251 هزار تومان، پزشکان فوق تخصص روانپزشکی 286 هزار تومان است.

وی جزء حرفه‌ای اعمال جراحی و خدمات را در بخش خصوصی 101 هزار تومان و برای تمام وقت جغرافیایی و بخش دولتی، 30 هزار تومان دانست و گفت: تعرفه های پزشکی امسال نسبت به سال گذشته به طور متوسط 35 درصد افزایش داشته که جای قدردانی از دولت دارد چراکه در دوران گذشته هیچگاه شاهد رشد 35 درصدی تعرفه ها نبوده ایم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به عقب ماندگی تاریخی در تعرفه های پزشکی نسبت به نرخ تورم، خاطرنشان کرد: در سال 1390، یک واحد جزء حرفه ای در بخش خصوصی، 36 هزار تومان بوده و بعد از گذشت یک دهه و در سال 1400 به 52 هزار تومان رسیده در حالیکه در آن دهه تورم و ارزش پول ملی، تغییرات زیادی داشته است.

کریمی از جبران عقب‌ماندگی‌های تعرفه پزشکی توسط دولت مردمی در دو سه سال گذشته در مسیر حفظ نخبگان و افزایش انگیزه های کاری آنها خبر داد و گفت: از نمونه های توجه دولت به جبران عقب ماندگی ها می توان به افزایش یک واحد جزء حرفه ای در بخش خصوصی از 52 هزار تومان در سال 1400 به 101 هزار تومان در سال جاری اشاره کرد.

وی افزایش ضریب کا از 20 به 30 هزار تومان را مبنای تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز عنوان کرد و افزود: پرستاران خدوم دریافتی پایین تری داشتند و با این مساعدت، کارانه گروه پرستاری تا حدودی ترمیم می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاربه نرخ 44 هزار تومانی ویزیت پزشکان عمومی در سال 1400، تاکید کرد: نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری 126 هزار تومان تصویب و نسبت به سال 1400 حدود سه برابر افزایش یافته است البته عدد 126 هزار تومان نسبت به هزینه های کنونی، زیاد نیست اما جبران عقب ماندگی ها در این دولت، قابل توجه است.

کریمی با بیان اینکه تعرفه های پزشکی ابتدا در شورای عالی بیمه تصویب می شود که افزایش 46 درصدی در نظر گرفته شده بود، گفت: پس از بررسی و تایید این مصوبه در سازمان برنامه و بودجه و طرح آن در هیات دولت، در نهایت افزایش 35 درصدی تعرفه ها ابلاغ شده که مورد حمایت و پوشش بیمه ها نیز قرار می گیرد.

وی یادآور شد: اعمال جراحی بر اساس "ضریب کا" ثبت می شود که به عنوان نمونه عمل آپاندیسیت، 31 کا، آب مروارید 32 کا، سزارین40 کا و زایمان طبیعی 50 کا است و "کا" که واحد دستمزد و به جزء حرفه ای معروف است و هر سال توسط هیات دولت ابلاغ می شود که مبنای قانونی پرداخت است. در بخش خصوصی "کا" از 36 هزار تومان در سال 1390 به 52 هزار تومان در سال 1400 و 101 هزار تومان در سال جاری رسیده است.

معاون وزیر بهداشت از ابلاغ سراسری تعرفه های پزشکی سال 1403 توسط معاونت درمان وزارت بهداشت، در روز جاری خبر داد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعلام تعرفه های جدید ویزیت پزشکان ۱۴۰۳ (جدول) تعرفه پزشکان عمومی مورد تایید وزارت بهداشت نیست

دیگر خبرها

  • سهم بالای عابران پیاده در تصادفات فوتی سال گذشته تهران
  • اخراج ۱۰ درصد کارکنان تسلا
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • وزیر بهداشت و درمان از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر بازدید کرد
  • تعدیل بیش‌ از ۱۰ درصد از کارمندان تسلا توسط ایلان ماسک
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیش از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • تسلا بیش از ۱۰ درصد نیروی کار خود را اخراج می‌کند
  • بیش‌ از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • جزئیات تعرفه پزشکان اعلام شد