Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@04:23:05 GMT

جامعه به الگوهای فرهنگی نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۲۷۰۹

جامعه به الگوهای فرهنگی نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، آیت‌الله احمد مبلغی امشب در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تاکید بر اینکه هر جامعه به شکل‌گیری چهار زیرساخت نیاز دارد، اظهار کرد: فقه نیاز اساسی جامعه بوده و در کشور اسلامی ما قانون باید از درون فقهامان جوشیده و تراوش کند.

وی از فرهنگ به عنوان یکی دیگر از ملزومات جامعه یاد و بیان کرد: اگر دوام و استقرار فرهنگی در جامعه‌ای نباشد، هیچ فعالیت و مجموعه‌ای نمی‌تواند راه درستی را در پیش گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری علم و صنعت را دو لازمه دیگر جامعه خواند و افزود‌: هر کشور و ملتی برای پیشرفت به این چهار عنصر نیاز دارد.

آیت‌الله مبلغی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بروجرد با وجود سابقه غنی در حوزه فرهنگی شهرستان پر ظرفیتی است، خاطرنشان کرد: بروجرد با قدمت و سابقه دینی و فرهنگی از همه پتانسیل‌های فرهنگی برخوردار است.

وی تاکید کرد: در این شهرستان نمادهای فرهنگی استوار است که به فرهنگ آن قوام بخشیده‌اند و از سویی بروجرد زادگاه شخصیت‌های برجسته‌ای در عرصه‌های مذهبی، علمی، ادبی و هنری است که از نخبگان و برجستگان زمان خود بوده‌اند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: شهرستان مجتهدخیز و علم‌پرور بروجرد از ظرفیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف برخوردار است که باید از حیث فرهنگی به آن‌ها پرداخته و احیاء کرد.

آیت‌الله مبلغی ادامه داد: هر اندازه در حوزه فرهنگی خدمات بیشتری ارائه شود، عایدی‌های بیشتری برای آحاد مردم، کشور و دین دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی تعریف شده در بروجرد بیان کرد: کلیت اقدامات فرهنگی مطرح شده که نشان از آگاهی، برنامه‌ریزی و حرکت رو به جلو داشته و اجرایی شدن آن‌ها دستاوردهای زیادی در حوزه فرهنگی دارد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه جامعه در حوزه فرهنگ به الگوهای فرهنگی نیاز دارد، گفت: الگو باید برای اقشار مردم و در جامعه فراگیر باشد.

آیت‌الله اجرایی‌پذیر، ساده و راحت بودن را از ویژگی‌های الگو برشمرد و بیان کرد: از سویی الگو باید از آلودگی و گناه به دور باشد.

انتهای پیام/۸۵۰۱۲

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ مجلس خبرگان رهبری الگو جامعه حوزه فرهنگ آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد

یحیی خورشیدخانی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رسانه‌ها داری قدرت فوق‌العاده هستند و نوع نگاه و بیان اخبار به منظور اطلاع‌رسانی در فرآیند زندگی مردم تأثیر بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان تویسرکان بسیار فرهنگی و مذهبی هستند افزود: با وجود تهاجم فرهنگی جدی دشمن در قالب جنگ ترکیبی و ابزار فضای مجازی مردمان این شهرستان همچنان بر ارزش‌ها و آرمان خود محکم ایستاده اند و می‌توان گفت نقش خبرنگاران برای حفظ و صیانت از خانواده ها بسیار پر رنگ است.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان تصریح کرد: یادآوری روحیه ایثار، جانبازی و گذشت رزمندگان در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جدید یک ضرورت است.

خورشیدخانی با اشاره به اینکه اهالی رسانه با بررسی چالش‌ها و آسیب‌ها می‌توانند در روند رشد شهرستان به مسؤولان کمک کنند خاطرنشان کرد: امروز همه می‌دانند فضای مجازی همانند یک تیغه دو لبه در کشور ما در حال فعالیت است و اصحاب رسانه می‌توانند برای پویایی شهرستان تلاش کنند.

وی اذعان داشت: در جلسه‌ای به اعضای شورای شهر تقاضا برای ایجاد یک خیابان موازی در طرح تفصیلی برای خیابان انقلاب و باهنر به منظور رفع ترافیک داشته ام و امیدواریم این امر مورد توجه و پیگیری شورا قرار بگیرد تا هرچه زودتر از این بار ترافیک کاسته شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی طرح‌ها و برنامه‌ها در جای خود و وقت خود به نتیجه نمی‌رسند که لزوم توجه به موقعیت و مکان در انجام پروژه‌ها بسیار حائز اهمیت است تشریح کرد: در کارها و اقدامات انجام شده نباید افراط و تفریط کرد بلکه اولویت‌ها بر اساس نیازهای شهرستان باید انجام شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات نانوایی‌ها کشوری است افزود: اما تلاش خواهیم کرد نارضایتی در بحث نان را در شهرستان کاهش دهیم.

مدیران شهرستان باید چشم انداز خود را وسیع کنند و پروژه‌ها حداقل برای ۵۰ سال دیگر برنامه ریزی شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان یادآور شد: پروژه‌ها به گونه‌ای تعریف شود که پیوست فنی و فرهنگی داشته باشند و برنامه‌های ارائه شده بررسی و بر اساس اولویت مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردار هستند افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ نمایند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در شهرستان باشیم.

کد خبر 6085929

دیگر خبرها

  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • ماجرای انتقال اشیا تاریخی بروجرد به مخزن نگهداری قلعه فلک‌افلاک چه بود؟
  • برگزاری یادواره شهدا نیاز امروز جامعه ما است
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • ۳ اولویت اجرایی جایزه جوانی جمعیت/ ضرورت معرفی الگوهای فرزندآوری در جامعه
  • نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد