Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نوروزی روز پنجشنبه به مناسبت ۲۶ شهریور روز اورژانس  در گفت و گو با ایرنا افزود: کلمه اورژانس با شماره ۱۱۵ گره خورده است و قطعأ هر کدام از ما یک یا چند بار با این شماره تماس و درخواست کمک فوری جهت انجام اقدامات درمانی برای عزیزانمان نموده ایم.
وی اضافه کرد: سرعت و تسریع در حضور پرسنل اورژانس یکی از نکات کلیدی در حیات و بهبودی شخص مصدوم است،  چرا که اولین معاینه و درمان اولیه توسط کادر اورژانس،  تا رسیدن به مراکز درمانی صورت می پذیرد و می تواند مصدوم را از مرگ حتمی در شرایط بحرانی بوجودآمده رهایی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسوول تصریح کرد: امامتاسفانه هنوز فرهنگ سازی لازم توسط خانواده ها و مسوولان زیربط جهت  مزاحمت های تلفنی در رابطه با اورژانس۱۱۵ مرتفع نگردیده و برخی از تماس ها از روی شیطنت وهیجانات برخی اشخاص  صورت می پذیرد،  غافل از آنکه ممکن است همان لحظه عزیزی از یک خانواده در اوج بحران مرگ و زندگی دست و پا می زند.

نوروزی گفت: اورژانس ۱۱۵ اردکان با ۲پایگاه داخل شهر و ۶ پایگاه جاده ای و ۱۰دستگاه آمبولانس فعال در خدمت مردم شریف اردکان و توابع می باشد.

وی از فعالیت هشت پایگاه اورژانس در مناطق مختلف این شهرستان به اضافه‌  ۲ پایگاه مصوب برنامه ششم توسعه در مناطق نوگنبد و قلعه خرگوشی عقدا خبر داد و افزود: ۶ مورد از پایگاه‌های اورژانس شهرستان که در مناطق ترک‌آباد، عقدا، غزال سیاه‌کوه، خرانق، ساغند و رباط پشت بادام مستقر هستند، جزء پایگاه‌های جاده‌ای و ۲ مرکز دیگر به عنوان پایگاه شهری فعالیت می‌کنند.

 رییس مرکز فوریت های پزشکی اردکان با بیان این که تعداد ۴۷ کارشناس فوریت‌های پزشکی اقدامات اورژانسی اردکان را برعهده دارند، اظهار داشت:  حضور در مسابقات ورزشی، نمازهای جمعه، راهپیمایی‌ها و مراسم‌های مذهبی و تفریحی سطح شهرستان و امادگی برای هر نوع خدمات درمانی از دیگر اقدامات این مرکز به شمار می‌رود.

شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، احمدآباد و اردکان است.

  

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور اردکان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور اردکان بهداشت و سلامت ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور اردکان بهداشت و سلامت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد

دکتر علی رضازاده گفت:در این راستا طی یک سال گذشته از هشت هزار پرونده تقاضا که در این زمینه تشکیل شده است که سه هزار و ۷۰۰ پرونده به مرحله پرداخت هزینه رسیده است.

وی اضافه کرد:برای درمان این شمار، افزون بر ۲۲۱ میلیارد ریال بابت هزینه های خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی استان پرداخت شده است.

مدیر درمان اداره‌ کل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت:برای ارائه خدمات به زوج های نابارور طی سال گذشته با هفت مرکز دانشگاهی و خصوصی در استان عقد قرارداد و به بیش از هشت هزار پرونده رسیدگی شده است.

تصویب‌نامه هیات وزیران درباره «قرار گرفتن خدمات نازایی و ناباروری تحت پوشش بیمه‌های پایه» دوم شهریور ۱۴۰۰ ابلاغ شد. براساس این مصوبه، ٩٠ درصد از هزینه‌های درمان ناباروری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی براساس تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت می‌شود و همه زنان کمتر از ۴۵ سال که یک سال پس از تصمیم به فرزندآوری، نتوانسته باشند باردار شوند می‌توانند از خدمات این حوزه استفاده کنند.

خدمات این حوزه هر ۲ تا سه سال قابل تمدید است و دولت مکلف به پوشش ۹۰ درصدی کل هزینه‌های سه دوره کامل یکی از روش‌های کمک باروری (آی. سی. اِس. آی) و (آی. وی. اِف) برای هر زوج نابارور و پوشش هزینه‌های دارویی و پاراکلینیک و سایر روش‌های درمان ناباروری است.

در استان خراسان رضوی و در حوزه درمان مستقیم، سه بیمارستان فارابی و ۱۷ شهریور در مشهد و بیمارستان رازی در تربت حیدریه دایر است و همچنین ۱۸ مرکز درمانی سرپایی در استان شامل ۶ مرکز در مشهد و ۱۲ مرکز در شهرهای دیگر فعالیت دارند.

هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی زیر پوشش تامین اجتماعی استان قرار دارند که خدمات درمانی ارائه شده به آنان در قالب درمان مستقیم از طریق مراکز درمانی ملکی به صورت رایگان و درمان غیر مستقیم از طریق مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه ارائه می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش پایگاه‌های موتورلانس اورژانس در فارس
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • تصادف منجر به فوت در چهارمحال و بختیاری
  • انجام پنج عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • مصدومیت شدید یک جوان بر اثر صاعقه در کرمان
  • انجام ۵ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • ۲۸ مرکز درمانی به جانبازان و ایثارگران خدمات رسانی می کنند
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود