Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری هیل، هربرت مک مستر، مشاور امنیت ملی سابق دونالد ترامپ- رئیس جمهور آمریکا- در مصاحبه‌ای که قرار است روز یکشنبه روی آنتن تلویزیون برود، برنامه رئیس جمهور برای خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان را "غیرعاقلانه" خواند.

این ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا با حضور در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه سی بی اس ضمن انتقاد از مذاکرات آمریکا با طالبان و طرح خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان اظهار کرد چنین عملکردی امنیت را از آمریکا می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مک مستر در این مصاحبه به میزبانی اسکات پِلی که روز پنجشنبه ضبط شد، گفت: سیاستی که رئیس جمهور در این زمینه پیش گرفته است در واقع همکاری با طالبان علیه دولت افغانستان است.

او افزود: من فکر می‌کنم این یک سیاست غیرعاقلانه است. آنچه ما در افغانستان نیاز داریم یک تعهد مداوم برای کمک به دولت افغانستان و کمک به نیرو‌های امنیتی افغانستان است که همچنان بار سنگین این جنگ را متحمل می‌شوند.

برنامه ۶۰ دقیقه گزارش داد که مک مستر در کتاب خود تحت عنوان "میدان‌های جنگ" می‌نویسد که ترامپ با دادن امتیاز بیش از حد به طالبان، زندگی سربازان آمریکایی را که در افغانستان کشته شده اند "بی ارزش" کرده است.

مک مستر در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: سازمان‌های تروریستی که تهدیدی برای ما محسوب می‌شوند اکنون از ۱۰ سپتامبر ۲۰۰۱ قوی‌تر هستند. کسانی که حملات قتل عام ۱۱ سپتامبر را انجام دادند، فارغ التحصیلان مجاهدین در برابر اشغال شوروی سابق در افغانستان بودند. امروز، ما با القاعده و عناصر داعش روبرو هستیم که بزرگتر و قدرتمندتر هستند. آن‌ها همچنین به توانایی‌های مخرب بیشتری نیز دسترسی دارند.

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، که از فوریه ۲۰۱۷ تا آوریل ۲۰۱۸ خدمت می‌کرد، اظهار کرد که آمریکا به دلیل شیوع کووید-۱۹ و تأثیر اقتصادی مرتبط با این بیماری واگیر و افزایش تنش‌های نژادی و سوءاستفاده مخالفان از ضعف ها، ضعیف‌تر شده است.

مک مستر همچنین یکی از مخالفان و منتقدان خروج نیرو‌های آمریکایی از شمال سوریه است و این اقدام دولت را محکوم کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروهای آمریکایی تحولات افغانستان دونالد ترامپ خروج نیرو های آمریکایی مک مستر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا : شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت رویکرد دولت بایدن پس از حمله تلافی‌جویانه ایران به سرزمین‌های اشغالی، جلوگیری از درگیری گسترده‌تر در منطقه غرب آسیاست.

به گزارش ایسنا، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این که آیا دولت بایدن می‌توانست رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال ایران داشته باشد، گفت: مشکل می‌توان به کارهایی که رییس جمهور بایدن انجام داده نگاهی انداخت و گفت که ما به نوعی به ایران آسان گرفته‌ایم.

کربی در گفت‌وگویی با شبکه فاکس نیوز به سوالی پاسخ داد که با توجه به برخی انتقادات داخلی نسبت به عملکرد دولت بایدن در قبال ایران و تاثیر آن بر وقوع حمله مستقیم ایران به اراضی اشغالی مطرح شد.

ایران شامگاه شنبه، در پاسخ به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، با بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به نقاطی در اراضی اشغالی حمله کرده و آن را حق مشروع خود برای دفاع در برابر اقدامات متجاوزانه و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانست.

این مقام کاخ سفید همچنین با اشاره به حمله تلافی‌جویانه بی‌سابقه ایران به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، به شبکه سی‌ان‌ان گفت دولت بایدن به دنبال کاهش تنش در منطقه است و نمی‌خواهد شاهد درگیری گسترده‌تر در منطقه باشد. 

کربی بیان کرد: این دولت پیشین بود که تصمیم گرفت از توافق هسته‌ای(برجام) خارج شود. حالا، ایران به طرز قابل‌توجهی و بیش از زمان انتخاب شدن آقای ترامپ به توانمندی هسته‌ای احتمالی نزدیک شده است.

این مقام شورای امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوالی درباره آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران نیز گفت: پول‌های بیشتری که در پی معافیت از تحریم‌ها در دسترس ایران قرار گرفت که دولت ترامپ اعمال کرده بود، تنها برای مصارف بشردوستانه قابل استفاده است.

در سال گذشته، طی توافقی تهران و واشنگتن برای تبادل زندانیان، پول‌های بلوکه‌شده ایران در بانک‌های کره جنوبی به عنوان بخشی از این توافق با اعمال معافیت‌های تحریمی از سوی آمریکا آزاد شده و به حساب‌هایی محدودشده در قطر منتقل شد تا با نظارت قطر و آمریکا برای مصارف بشردوستانه مورد استفاده قرار بگیرد.

دولت آمریکا پیشتر در پاسخ به انتقادات داخلی از آزادسازی این پول‌ها که برخی آن را «سرازیر کردن پول نقد» به سوی ایران تلقی کرده بودند، توضیح داده بود که این پول‌ها بخشی از دارایی‌های ایران بوده است که به دلیل تحریم‌ها در بانک‌های خارجی مسدود شده بود و اکنون برای مصارف بشردوستانه آزاد شده است.

کربی همچنین گفت که این پول‌ها در اختیار ایران و حمایت ادعایی او از گروه‌های مقاومت منطقه قرار نمی‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج ترامپ از برجام است
  • سفر نخست وزیر عراق با هدف تعیین جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی
  • آمریکا : شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است
  • طرح روسیه برای گسترش روابط با طالبان و کاهش نفوذ آمریکا
  • سیل های اخیر در افغانستان دست کم ۳۳ کشته بر جای گذاشته است
  • بررسی خروج نظامیان آمریکایی، در سفر نخست وزیر عراق به آمریکا
  • پیش بینی درباره موعد خروج نیروهای آمریکایی از عراق
  • طالبان: خبر واگذاری پایگاه به آمریکا ساختگی است + عکس
  • سفر السودانی به آمریکا زیر ذره بین گروه‌های مقاومت عراق
  • «نمی‌دانم» و «به یاد نمی‌آورم»؛ پاسخ‌های مشاور بلینکن به مسئله خروج آمریکا از افغانستان