Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@11:34:18 GMT

شمار مبتلایان جهانی کرونا از ۳۰ میلیون نفر گذشت

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۴۴۷۹

شمار مبتلایان جهانی کرونا از ۳۰ میلیون نفر گذشت

شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان تاکنون به ۳۰ میلیون و ۳۵۷ هزار و ۱۴۶ نفر رسیده و مرگ ۹۵۰ هزار و ۶۲۹ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها،  ۲۲ میلیون و ۴۶ هزار و ۴۰۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا با بیش از ۶.۸ میلیون مبتلا و ۲۰۲ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با بیش از چهار میلیون مبتلا هم‌اکنون پس از آمریکا به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک، چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا شش میلیون و ۸۷۴ هزار و ۵۹۶ مبتلا، ۲۰۲ هزار و ۲۱۳ قربانی

۲. هند پنج میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۷۷ مبتلا، ۸۴ هزار و ۴۰۴ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۴۵۷ هزار و ۴۴۳ مبتلا، ۱۳۵ هزار و ۳۱ قربانی

 ۴. روسیه یک میلیون و ۸۵ هزار و ۲۸۱ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۱ قربانی

۵. پرو ۷۵۰ هزار و ۹۸ مبتلا، ۳۱ هزار و ۱۴۶ قربانی

۶. کلمبیا ۷۴۳ هزار و ۹۴۵ مبتلا، ۲۳ هزار و ۶۶۵ قربانی

۷. مکزیک ۶۸۴ هزار و ۱۱۳ مبتلا، ۷۲ هزار و ۱۷۹ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۵۵ هزار و ۵۷۲ مبتلا، ۱۵ هزار و ۷۷۲ قربانی

۹. اسپانیا ۶۲۵ هزار و ۶۵۱ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۰۵ قربانی

۱۰.آرژانتین ۶۰۱ هزار و ۷۱۳ مبتلا، ۱۲ هزار و ۴۶۰ قربانی

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۴۱ هزار و ۱۵۰ مبتلا، فرانسه با ۴۱۵ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ایران با ۴۱۳ هزار و ۱۴۹ مبتلا، انگلیس با ۳۷۱ هزار و ۱۲۵ مبتلا، بنگلادش با ۳۴۴ هزار و ۲۶۴ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۸ هزار و ۱۴۴ مبتلا، عراق با ۳۰۷ هزار و ۳۸۵ مبتلا، پاکستان با ۳۰۴ هزار و ۳۸۶ مبتلا، ترکیه با ۲۹۸ هزار و ۳۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۹۳ هزار و ۲۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۷۶ هزار و ۲۸۹ مبتلا، آلمان با ۲۶۹ هزار و ۴۲ مبتلا، اندونزی با ۲۳۲ هزار و ۶۲۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۷۶ هزار و ۹۳۳ مبتلا، اوکراین با ۱۶۶ هزار و ۲۴۴ مبتلا، کانادا با ۱۴۰ هزار و ۸۶۷ مبتلا، بولیوی با ۱۲۹ هزار و ۴۱۹ مبتلا، قطر با ۱۲۲ هزار و ۶۹۳ مبتلا، اکوادور با ۱۲۲ هزار و ۲۵۷ مبتلا، رومانی ۱۰۸ هزار و ۶۹۰ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۱۳۴ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۶ هزار و ۱۳۶ مبتلا، پاناما با ۱۰۴ هزار و ۱۳۸ مبتلا و مصر با ۱۰۱ هزار و ۶۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس كرونا کرونا در جهان کووید 19 کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • سیل در جنوب چین قربانی گرفت؛ بیش از ۱۱۰ هزار نفر آواره شدند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد