Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-16@17:41:01 GMT

واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش تکذیب شد!

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۴۸۰۹

واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش تکذیب شد!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، حبیب‌الله مسعودی فرید با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره وضعیت مهدهای کودک اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری مثل همیشه کلیدی و راه گشا بود و تأکید بر کارکرد آموزشی و پرورشی مهدهای کودک که همواره بسیار مهم است.

وی با تأکید بر اینکه باید یک دستگاه و یک سازمان متولی مهدهای کودک در کشور باشد، متذکر شد: اینکه یک سازمان مجوز برای مهدها صادر کند و دستگاه دیگر محتوا را، روش خوبی نیست چرا که باید صفر تا صد مهدها به یک سازمان و دستگاه سپرده شود و این فرایند می‌توانند موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرید ضمن اعلام آمادگی کامل سازمان بهزیستی برای تعیین تکلیف مهدهای کودک نیز گفت: کاملاً  آماده هستیم تا دوستان ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی یا هر جای دیگری از صفر تا صد امور مهدهای کودک را به یک نهاد مشخص بسپارند و به این ترتیب اختلاف نظرها برطرف خواهد شد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تکذیب صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش مبنی بر واگذاری مهدهای کودک به این وزارتخانه گفت: در این زمینه هنوز مصوبه‌ای وجود ندارد و هنوز تکیلف واگذای این مهدها مشخص نیست و قرار است به زودی در مجلس و دولت این موضوع تعیین تکیلف شود و سازمان بهزیستی همچنان در ارتباط با صدور مجوز و نظارت بر مهدها وظفیه دارد.

پربیننده ترین شرط استخدام جدید فرهنگیان از زبان وزیر برنامه مجلس برای افزایش حقوق فرهنگیان بازنشسته! آخرین آمار کرونا در ایران (۱۳۹۹/۶/۲۶) اهواز قرمز شد استخدام ۲۵هزار معلم و تعیین تکـلیف معلمان حق التدریس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهدهای کودک سازمان بهزیستی آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان مهدهای کودک سازمان بهزیستی اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مهدهای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مورد نیاز چاپ کتب درسی از طریق تولید داخلی

در جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش و پرورش و اعضای شورای معاونان دستاورد های وزارت آموزش و پرورش در سال قبل و برنامه‌های پیش رو تشریح شد در این جلسه لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: از اقدامات مهمی که در سال ۱۴۰۲ انجام شد، ارزشیابی برنامه‌های درسی رشته‌های فنی و حرفه‌ای بود که پس از فرایندی طولانی به اتمام رسید. در این فرایند،  برنامه‌های درسی عمده رشته‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس تحولات بازار کار،  ارزیابی از محیط‌های آموزشی، هنرجویان و هنرآموزان و با توجه به مطالعاتی که در زمینه آمایش سرزمینی انجام شده، مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفت که کار بسیار مهمی بود زیرا برخی از چالش‌های ما به دلیل به روز نبودن بخشی از برنامه درسی و عدم تناسب آن‌ها با بازار کار بود.  

 لطیفی گفت: از دیگر اقدامات مهم، بهسازی و غنی سازی تعدادی از کتاب‌های درسی بود که به صورت شاخص می‌توان به افزوده شدن برخی از اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی و همچنین، بهسازی تعدادی از کتاب‌ها در زمینه سواد رسانه‌ای اشاره کرد. 

وی اقدام بعدی سازمان پژوهش را  تالیف و چاپ کتب درسی دانست و گفت: در این زمینه ما موفق به تامین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مودر نیاز خود از  طریق تولید داخلی شدیم و برای اولین بار  پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲، هیچ قرارداد خارجی برای تامین کاغذ و مقوا منعقد نشد. 

 رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در زمینه فعالیت‌ها و عملکردها و برنامه‌های پیش روی این سازمان در سال ۱۴۰۳ گفت: بر اساس مسیری که در دو سال گذشته برای تحول مدنظرمان طی کردیم، طرحواره اجرای برنامه درسی ملی مدرسه در مدرسه به عنوان نقشه راه اقدامات تحولی سازمان در سال ۱۴۰۳ نیز در دستور کار خواهد بود. بر این اساس سال ۱۴۰۳سال آغاز تولید آزمایشی بسته‌های تربیت و یادگیری برای پایه اول ابتدایی خواهد بود‌؛ البته در مهر ۱۴۰۳ اجرای آزمایشی و کاملاً محدود  این بسته‌ها را خواهیم داشت و اجرای این طرح  سراسری نخواهد بود.

 لطیفی تاکید کرد: به هیچ عنوان بنا نداریم این طرح به صورت گسترده اجرایی شود؛ این طرح  به صورت آزمایشی است و حتی ممکن است تولید محتواهای آموزشی همزمان با تدریس آنها و به صورت درس به درس صورت بگیرد. همراه تولید بسته‌ها، برنامه درسی مدرسه‌ای دوره اول ابتدایی را نیز تدوین کرده و همزمان با اجرای آزمایشی، آن را هم در اختیار مدارس مجری خواهیم گذاشت.  

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: به واسطه برنامه درسی مدرسه‌ای است که مدرسه را به صورت جدی‌تر با برنامه درسی و نه فقط کتاب درسی تامین و حمایت خواهیم کرد. انتظار سند تحول و اسناد بالادستی  دیگر هم تغییر رویکرد از کتاب محوری به سمت برنامه محوری است. سال گذشته به صورت آزمایشی با دو استان طرحی را در این زمینه پیش بردیم و بازخوردهای خوبی در این دو استان گرفتیم و امیدواریم که امسال بتوانیم این طرح آزمایشی را گسترش دهیم و با توسعه تدریجی این طرح و آشنا کردن استان‌ها با اقدامات درون مدرسه‌ای، تحول در بسته‌های یادگیری دوره ابتدایی را با قوت و عمق بیشتری شروع کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی  افزود: اقدام بعدی ما آغاز اصلاح برنامه‌‌های درسی فنی و حرفه‌ای بر اساس ارزشیابی‌ سال گذشته است که امیدواریم از مهر امسال، کتاب‌های پایه دهم رشته‌های فنی حرفه‌ای بر اساس این ارزشیابی ها اصلاح شود.

 لطیفی دیگر اقدام این سازمان در سال ۱۴۰۳ را بازآرایی شاخه‌ها و رشته‌ها و ارائه ساختار جدید مقطع متوسطه  دوم عنوان کرد و گفت: بخشی از مطالعات این امر در سال گذشته انجام شد و امیدواریم امسال بتوانیم ساختار جدید را به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کنیم. البته ارائه آن با محوریت سازمان پژوهش و با همکاری معاونت آموزش متوسطه است.

وی با اشاره به حمایت از معلمان و خصوصا نومعلمان در امر تدریس محتواهای آموزشی گفت: اقدام بعدی و نهایی ما سامانه الکترونیکی همیار معلم است که بنا داریم مطابق با اقداماتی که پیش از این در سال ۱۴۰۲داشتیم؛ مرحله نخست آن فعال شود که این موضوع بخشی از باز طراحی شبکه رشد است که تکلیف ما در اسناد تحولی است. هدف گذاری ما این است که بتوانیم با تبدیل محتواهای کمک درسی و کمک آموزشی ویژه معلمان در قالب محتواهای کوتاه و با قابلیت دسترسی آسان، خصوصا به نومعلمان کمک کنیم که حضور فعال‌تر و موثرتری در کلاس درس داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۸۰ انشعاب گاز رایگان به جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی
  • واگذاری ۷۸۰ انشعاب گاز رایگان به جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی اردبیل
  • معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ معلمانی که وارد نظام دوری نمی‌شوند
  • اجتماع ۳ هزار نفری معلمان در حرم شاهچراغ (ع) برگزار می‌شود
  • اجتماع ۳ هزار نفری معلمان در حرم شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود
  • دستگاه تعلیم و تربیت نقطه نجات از تمام گرفتاری‌ها و مسائل روز است
  • ساخت مدارس باید مطابق با اقلیم سیستان و بلوچستان باشد
  • برای ساماندهی کودکان کار بیش از ۲۰ دستگاه باید همکاری کنند
  • تاکید آیت الله محامی بر جذب امکانات دولتی در ساخت‌ و ساز مدارس سیستان و بلوچستان
  • تامین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مورد نیاز چاپ کتب درسی از طریق تولید داخلی