Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، محمدعلی بهمنی که مهمان پنجشنبه شب منصور ضابطیان در برنامه «پنجشنبه جمعه» بود، در این برنامه گفت: در دوران کرونا خانه نشین شده ام اما فکر و روحم در محافل شعر و ادب است.

وی با یادآوری مصاحبه ای قدیمی توسط ضابطیان ماجرای جالب به دنیا آمدنش را اینگونه توصیف کرد: چند ماهی از به دنیا آمدن من باقی مانده بود که دایی ام بیمار و مادرم برای دیدن او راهی اندیمشک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از قضا در قطار درد زایمان به سراغ مادرم آمد و من به دنیا آمدم؛ شناسنامه ام نیز از اندیمشک گرفته شد و یک ماه اول تولدم را نیز در آنجا گذراندم.

این شاعر پیشکسوت یادآور شد: با اینکه تمام خانواده من در تهران ساکن بودند من به جنوب علاقه داشتم و از سال ۵۰ در اهواز زندگی کردم. علت علاقه ام به جنوب نیز صداقت مردم آنجاست. همچنین وجود شاعران برجسته ای مثل ابراهیم منصفی که پایه گذار شعر و ترانه و موسیقی آن سامان است و مرحوم ناصر عبدالهی نیز در آغوش او پرورش یافت من را شیفته آن دیار کرده بود.

بهمنی در شرح حال استاد منصفی توضیح داد: شوریدگی و آموزه هایی که از این استاد بزرگ دریافت می کردم در تهران از آن بی نصیب می‌ماندم. او از زوایایی به موسیقی و شعر نگاه می‌کرد که شگفت انگیز بود. بی ریایی و روح پروری از صفات بارز استاد منصفی بود.

او به مناسبت 27شهریور روز بزرگداشت استاد شهریار با ذکر خاطره ای از دیدار با این شاعر پرآوازه ادامه داد: یکی از دوستانم در کرج نشست‌هایی را با حضور استاد شهریار برگزار می کرد و پس از پایان نشست تعدادی از دوستان را دعوت می کرد تا با استاد دیداری داشته باشند. با وجود علاقه بسیار زیاد ما برای دیدن ایشان، استاد فقط برای صرف شام از اتاق بیرون می آمد و در کنار ما می نشست.

شاعر «من زنده‌ام هنوز و غزل فکر می‌کنم» افزود: قبل از آمدن ایشان با یکی از دوستان صحبت بود و من گفتم ای کاش استاد با صلاحدید خودشان تعدادی از شعرهایش را انتخاب و در کتابی چاپ می کرد. پس از آن که شهریار به سر سفره آمد آن دوستم صحبت من را برایش بازگو کرد و پرسید نظر شما چیست؟ استاد پاسخ داد: ایشان غلط کردند! من که خجالت زده شده بودم نزد شهریار رفته و بر شانه‌اش بوسه زدم و به جای خود برگشتم. اینگونه شد که برای سالها اگر کسی درباره دیگری از من نظر میخواست سکوت میکردم!

بهمنی به عنوان حسن ختام و در آستانه تولد حسین منزوی که او را استاد خود می‌خواند شعری را که برای او سروده بود دکلمه کرد.

«پنجشنبه جمعه» با اجرای منصور ضابطیان و به تهیه کنندگی زهرا قائدی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت 22 همزمان با پخش صوتی از رادیو ایران به صورت تصویری نیز از سایت این شبکه رادیویی پخش می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطار شاعر شعر شهریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران در حال حاضر چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست.

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • شنبه محبوب، پنجشنبه مغموم
  • ارتباط با دنیا در صورت تعطیلی پنجشنبه تنها ۳ روز می‌شود/ نظر بخش خصوصی را هم جویا شوید!
  • ارتباط با دنیا درصورت تعطیلی پنجشنبه تنها ۳ روز می‌شود/ نظر بخش خصوصی هم جویا شوید!
  • با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • پلاتوی بوستان خانواده مرداد ماه به بهره برداری می رسد