Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-19@22:08:20 GMT

آخرین آمار تلفات کرونا در جهان 28 شهریور 99

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۵۰۱۲

آخرین آمار تلفات کرونا در جهان 28 شهریور 99

صدای ایران- آمریکا با بیش از ۶.۸ میلیون مبتلا و ۲۰۲ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.


 بنابر تازه‌ترین آمارها، ۲۲ میلیون و ۴۶ هزار و ۴۰۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آمریکا با بیش از ۶.۸ میلیون مبتلا و ۲۰۲ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با بیش از چهار میلیون مبتلا هم‌اکنون پس از آمریکا به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک، چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا شش میلیون و ۸۷۴ هزار و ۵۹۶ مبتلا، ۲۰۲ هزار و ۲۱۳ قربانی

۲. هند پنج میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۷۷ مبتلا، ۸۴ هزار و ۴۰۴ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۴۵۷ هزار و ۴۴۳ مبتلا، ۱۳۵ هزار و ۳۱ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۸۵ هزار و ۲۸۱ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۱ قربانی

۵. پرو ۷۵۰ هزار و ۹۸ مبتلا، ۳۱ هزار و ۱۴۶ قربانی

۶. کلمبیا ۷۴۳ هزار و ۹۴۵ مبتلا، ۲۳ هزار و ۶۶۵ قربانی

۷. مکزیک ۶۸۴ هزار و ۱۱۳ مبتلا، ۷۲ هزار و ۱۷۹ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۵۵ هزار و ۵۷۲ مبتلا، ۱۵ هزار و ۷۷۲ قربانی

۹. اسپانیا ۶۲۵ هزار و ۶۵۱ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۰۵ قربانی

۱۰. آرژانتین ۶۰۱ هزار و ۷۱۳ مبتلا، ۱۲ هزار و ۴۶۰ قربانی

پس از آن کشور‌های شیلی با ۴۴۱ هزار و ۱۵۰ مبتلا، فرانسه با ۴۱۵ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ایران با ۴۱۳ هزار و ۱۴۹ مبتلا، انگلیس با ۳۷۱ هزار و ۱۲۵ مبتلا، بنگلادش با ۳۴۴ هزار و ۲۶۴ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۸ هزار و ۱۴۴ مبتلا، عراق با ۳۰۷ هزار و ۳۸۵ مبتلا، پاکستان با ۳۰۴ هزار و ۳۸۶ مبتلا، ترکیه با ۲۹۸ هزار و ۳۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۹۳ هزار و ۲۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۷۶ هزار و ۲۸۹ مبتلا، آلمان با ۲۶۹ هزار و ۴۲ مبتلا، اندونزی با ۲۳۲ هزار و ۶۲۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۷۶ هزار و ۹۳۳ مبتلا، اوکراین با ۱۶۶ هزار و ۲۴۴ مبتلا، کانادا با ۱۴۰ هزار و ۸۶۷ مبتلا، بولیوی با ۱۲۹ هزار و ۴۱۹ مبتلا، قطر با ۱۲۲ هزار و ۶۹۳ مبتلا، اکوادور با ۱۲۲ هزار و ۲۵۷ مبتلا، رومانی ۱۰۸ هزار و ۶۹۰ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۱۳۴ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۶ هزار و ۱۳۶ مبتلا، پاناما با ۱۰۴ هزار و ۱۳۸ مبتلا و مصر با ۱۰۱ هزار و ۶۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آمار کرونا کرونا در جهان صدای ایران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه معتضدیان افزود: وسواس مجموعه‌ای از افکار و یا تکانه‌های ناخواسته، مزاحم و تکراری است و مبتلایان به وسواس اضطراب‌های شدیدی را تجربه می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه در بیشتر بیماری‌های مربوط به روان ردپای ژنتیک دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علامت‌های ابتلاء به وسواس در نوجوانی و یا اوایل دهه ۲۰ آغاز می‌شود.

وی، شیوع وسواس در بین زنان و مردان را یکسان عنوان کرد و گفت: زمانی که وسواس را ریشه یابی می‌کنیم در بیشتر موارد حداقل یکی از اعضای خانواده به این بیماری و یا بیماری‌های مرتبط مبتلا هستند.

معتضدیان ادامه داد: بدیهی است چنانچه ژن پیش زمینه در خانواده وجود داشته باشد، در اثر محیط و یا عوامل دیگر ممکن است این بیماری بیشتر و یا حاد تر بروز پیدا کند.

وی، آغاز ابتلاء به وسواس در میانسالی را تقریباً منتفی دانست و اضافه کرد: بروز رفتارهای وسواس گونه در سنین بالا می‌تواند متخصصان را به بیماری‌های ارگانیک و یا فیزیکی بیمار مشکوک کند.

این روانپزشک یادآور شد: تقریباً این انتظار را نداریم که یک زن یا مرد ۵۰ ساله به طور ناگهانی به وسواس مبتلا شود.

وی با اشاره به شایع‌ترین نشانه‌های وسواس عنوان کرد: افکار تکراری یا مزاحم مثل چک کردن‌های مدام یا وسواس شست‌وشو از بارزترین نشانه‌های رایج ابتلاء به واسوس هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: وسواس می‌تواند با نشانه‌های مختلفی بروز کند، برخی بیماران ممکن است فقط مبتلا به وسواس فکری مبتلا باشند به طور مثال فرد مدام با خود کلنجار می‌رود که مبادا دیگران از رفتار و یا حرف‌های من آزرده شده باشند البته نکته اینجاست که این موارد باید تفکیک شود و مشغله‌های روزمره با نشانه‌های ابتلاء به وسواس فکری اشتباه گرفته نشود. اگر استرس‌های ناشی از نگاه و قضاوت دیگران از حد متعارف خارج شود و برای فرد اضطراب ایجاد کند می‌تواند از نشانه‌های رفتارهای وسواس گونه باشد.

وی یادآوری کرد: شایع‌ترین نشانه‌های ابتلاء به وسواس، وسواس چک کرد ن و شست و شو است همچنین نگرانی مدام از احتمال ابتلاء به صدمه زدن به دیگران و افکار مزاحم، خطرناک و نگران کننده می‌تواند از نشانه های ابتلاء به وسواس باشد.

معتضدیان گفت: ترس بیش از حد ابتلاء به بیماری، چک کردن مدام وسایل، ترس از آسیب رساندن به خود یا دیگران، و وسواس نظم و یا تقارن اشیا از شایع‌ترین نشانه‌های اختلال وسواس است.

وی با بیان اینکه وسواس علاوه بر اینکه بیماری مربوط به روان است می‌تواند به جسم فرد مبتلا نیز صدمه وارد کند، ادامه داد: به طور مثال در مواردی دیده می‌شود که که پوست فرد در اثر شست و شوی زیاد دچار آسیب می‌شود یا افرادی که به دلیل ابتلاء به وسواس نظم و ترتیب و جابجایی وسایل دچار کمردرد و آسیب به ستون فقرات خود شده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به درمان‌های متداول مبتلایان به وسواس اشاره کرد و گفت: درمان مبتلایان به وسواس معمولاً درمان‌های توأمان دارویی و روان درمانی است، ولی باید به این نکته توجه داشت که درمان این بیماری زمانبر و نیاز به صبوری دارد.

وی، تأثیر محیط بر اختلال وسواس را مورد توجه قرار داد و گفت: وسواس می‌تواند در خانواده‌هایی که رفتارهای وسواس گونه به صورت ژنتیکی وجود دارد، در کودک نیز از طریق یادگیری در محیط تشدید شود، ولی زمینه‌های ژنتیکی در این بیماری بسیار مهم است چون اگر فقط تأثیرات محیطی مد نظر باشد بعد از بهتر شدن شرایط این رفتارها از بین می‌رود.

معتضدیان در خاتمه با بیان این موضوع که وسواس بیماری سمج روانپزشکی است، توضیح داد: این بیماری برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است. باید برای درمان صبور بود ولی قطعاً زندگی کردن با وسواس زندگی زجرآوری است، بنابراین باید با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.

کد خبر 6080659 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد