Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان در یافته‌های جدید خود با استفاده از پروتئین موجود در مو‌های گوش به دنبال درمان کم‌شنوایی ناشی از استرس هستند. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سلول‌های حسی که در گوش داخلی قرار دارند و به سلول‌های مو معروفند، نقش مهمی در حس شنوایی دارند، اما در معرض آسیب‌های برگشت‌ناپذیر ناشی از استرس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندانی که در حال بررسی روش‌های درمانی احیا کننده این نوع کاهش شنوایی هستند، پیشرفت مهمی داشته و نشان دادند که چگونه یک پروتئین می‌تواند تعیین کند که سلول‌های جنینی به سلول‌های موی بالغ تبدیل شده یا مسیر کاملا متفاوتی را دنبال می‌کنند.
این تحقیق که توسط دانشمندان دانشگاه مریلند و دانشگاه استنفورد انجام شد، روند بلوغ سلول‌های مو و چگونگی استفاده از آن برای رفع کاهش شنوایی را بررسی می‌کند. در مطالعات قبلی، دانشمندان کشف کردند که از دست دادن پروتئین به نام GFI۱ در سلول‌های مو منجر به جهش‌هایی می‌شود که به نوبه خود منجر به کاهش شنوایی خواهند شد.
به عنوان بخشی از این تحقیق، گروه به تازگی تحقیقی روی موش‌های تازه متولد شده‌ انجام داده که از نظر ژنتیک مهندسی شده‌اند و فاقد ژن تولید GFI۱ هستند. با مطالعه ژن بیان شده در این جوندگان، گروه تحقیقاتی توانست اثبات کند که سلول‌های موی جنینی آن‌ها کاملا به سلو‌ل‌های موی بالغ تبدیل نمی‌شوند. در عوض، ژن‌هایی که آن‌ها بصورت مهندسی شده بیان کردند باعث رشد و نزدیک شدن به چیزی شبیه به سلول‌های عصبی شد.
یکی از اعضای این گروه بیان کرد: «یافته‌های ما توضیح می‌دهد که چرا GFI۱ برای پیشرفت سلول‌های جنینی به منظور فعالیت در سلول‌های موی بزرگسالان حیاتی است. این داده‌ها همچنین اهمیت GFI۱ را در پروتکل‌های تجربی برای بازسازی سلول‌های مو از سلول‌های بنیادی توضیح می‌دهند. این روش‌های احیا کننده امکان استفاده برای بیمارانی را دارد که به دلیل افزایش سن یا عوامل محیطی مانند قرار گرفتن در معرض سر و صدای زیاد دچار کاهش شنوایی شده‌اند.»
درحالیکه این مطالعات روی موش‌ها انجام شده و تنها بخش کوچکی از یک معمای بسیار پیچیده است، اما درک اینکه چه چیزی منجر به شنوایی سالم طبیعی می‌شود و چه عواملی می‌تواند آن را به خطر بیندازد، گام‌های اولیه مهمی برای توسعه درمان‌های جدید است. این گروه خاطرنشان می‌کند که هم اکنون در حال آزمایش GFI۱ و پروتئین‌های مشابه به عنوان بخشی از تلاش آن‌ها برای بازگرداندن شنوایی هستند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کم شنوایی سلول های حسی استرس کاهش شنوایی سلول های مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!