Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر سمیرا آقادوست به اختلالات گفتاری در بین برخی از کودکان کم سن و سال اشاره کرد و گفت: اختلال «آپراکسی» یک اختلال گفتاری شایع است که در بین کودکان قبل از سنین مدرسه زیاد دیده می‌شود.

وی با اشاره به آپراکسی رشدی و اکتسابی، افزود: باید توجه داشته باشیم که آن دسته از کودکانی که قبل از سن مدرسه حرف نمی‌زنند و اصولاً صحبت آنها در حد تک کلمه است، غالباً این بچه‌ها گرفتار اختلال آپراکسی رشدی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقادوست به اهمیت شناخت و درمان اختلال گفتاری در کودکان زیر سن مدرسه اشاره کرد و گفت: کودک ۶ ساله که گفتارش برای فرد غریبه واضح نباشد، می‌تواند جزو بچه‌های آپراکسی تلقی شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: اگر کودک بعد از دو سالگی هنگام صحبت کردن آب ریزش از دهان داشته باشد. این قبیل کودکان مشکل گفتاری دارند و باید توسط متخصص گفتار درمانی ویزیت شوند.

مفاهیم: خاموشی کودکان چیست؟

وی افزود: کودکانی که از هوش و شناخت خوبی برخوردارند و مشکل گفتاری دارند، باید بعد از ۲.۵ سالگی روند درمان آنها شروع شود.

آقادوست گفت: کودکان دچار اختلال گفتاری اگر قبل از سن مدرسه درمان نشوند، وقتی وارد محیط آموزشگاه می‌شوند با مشکلات عدیده‌ای در خواندن و نوشتن مواجه می‌شوند.

وی با تاکید بر ارجاع این قبیل کودکان به کلینیک‌های گفتار درمانی، تصریح کرد: این بچه‌ها باید مورد ارزیابی گفتار درمانگر قرار بگیرند و مصرف دارو برای تسریع در صحبت کردن این قبیل کودکان بی‌فایده است.

آقادوست با اشاره به اشتباه برخی والدین که فرزند خودشان را نزد متخصص مغز و اعصاب می‌برند، گفت: مغز این کودکان به لحاظ سخت افزاری سالم است و می‌بایست به اصلاح نرم افزار مغز برای تولید گفتار توجه کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در واقع با گفتار درمانی، مدار گفتار مغز این کودکان را فعال می‌کنیم.

وی گفت: بعضاً این کودکان در ۶ سالگی از هوش خوبی برخوردارند اما حتی نمی‌توانند کلمه مامان و بابا را بگویند.

آقادوست با عنوان این مطلب که کودکان در دو سالگی اقدام به جمله سازی می‌کنند، افزود: کودکان از نظر خزانه واژگان، می‌توانند بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ کلمه را فرا بگیرند و جمله‌های دو تا سه کلمه‌ای تولید کنند. اگر کودک در سن ۲ تا ۲.۵ سالگی هنوز صحبت نمی‌کند، می‌بایست برای درمان او اقدام نمود.

کد خبر 549339 برچسب‌ها کودکان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

بیش از ۱۱ هزار کودک فلسطینی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده یا مجروح شده اند. خبرنگار تسنیم در غزه به روایت قصه دو کودک فلسطینی که این روزها با خطر قطع عضو و مصائب و مشکلات ناشی از این دست و پنجه نرم می کنند، گفتگو کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، حملات کور رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ویژه مناطق مسکونی سبب شده تا بسیاری از زنان و کودکان ساکن غزه دچار قطع عضو شوند. «رکان» پسر 18 ساله فلسطینی نیز به رغم نجات یافتن از مرگ در جریان حملات موشکی رژیم صهیونیستی دو پای خود را بر اثر انفجار از دست داد.

 

.

 

 این نوجوان فلسطینی در تشریح جزئیات لحظه اصابت موشک های رژیم صهیونیستی به خبرنگار تسنیم در نوار غزه گفت: پهپاد اسرائیلی به ناگهان ما را هدف قرار داد، همه چیز پیش چشمانم قرمز شد، با آمدن نیروهای امداد رسان و مشاهده وضعیتم، همان اول متوجه شدم که پاهایم قطع شده اند. احساس کردم دیگر هیچ امیدی باقی نمانده است.

«ندا»، دختر نونهال فلسطینی نیز که دو ماه قبل در جریان حمله اسرائیل به اردوگاه المغازی غزه از ناحیه پا مجروح شده است، آرزو دارد تا پاهایش مثل روز اول سلامت خود را بازیابد.

او که هم اکنون با تلاش های کادر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی در تلاش است تا با بهبودی هر چه سریع تر پای خود خطر قطع عضو را از سر بگذراند به خبرنگار تسنیم گفت: وقتی از ناحیه پا مجروح شدم، درد بسیاری داشتم، دعا می کردم پاهایم به مانند روز اولش احیا شود؛ آرزو دارم راه بروم و پاهایم به روزهای اول خود بازگردد.

ایده‌های جالب مردم غزه در برابر توحش همه جانبه صهیونیستهانمایش جنایات صهیونیست‌ها پس از عقب‌نشینی از خان یونس

 

بیش از 11 هزار کودک در خلال تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند و تقریبا به همین میزان نیز زخمی شده اند. با این حال بیشتر صدمات وارده به کودکان عمدتا آسیب هایی دائمی است که در نهایت به نقض عضو منجر می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال