Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@14:01:14 GMT

چگونه وسایل الکترونیک را ضدعفونی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۸۵۰۶

چگونه وسایل الکترونیک را ضدعفونی کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹ در سراسر دنیا مشاغل بیشتر به صورت دورکاری درآمده، اما در بعضی از مشاغل لازم است افراد در محل کار حضور یابند. در هردو صورت برای انجام کار‌ها باید به طور مکرر از لپ تاپ یا رایانه استفاده کرد. یکی از روش‌های انتقال ویروس کرونا تماس دست‌ها با سطوح آلوده و سپس لمس صورت با همان دست‌های آلوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل لازم است لپ‌تاپ و وسایل الکترونیکی در منزل و محیط کار به طور مرتب و اصولی ضدعفونی شوند. پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت با بررسی شواهد موجود به این پرسش پاسخ دادند که چگونه باید لپ‌تاپ، رایانه شخصی، رایانه محل کار و تجهیزات الکترونیکی ضدعفونی کنیم؟

بیشتر بخوانید

چگونه از لیمو برای نظافت استفاده کنیم؟ نکات کلی جهت تمیز کردن وسایل الکترونیکی:

برای جلوگیری از آسیب‌دیدگی، از تمیزکردن بیش از حد و غوطه‌ور کردن وسایل در مواد پاک‌کننده خودداری کنید.

تمامی منابع و کابل‌های برق را از وسیله جدا کنید.

برای ضدعفونی کردن وسایل از محلول‌های سفیدکننده یا ساینده استفاده نکنید.

اطمینان حاصل کنید که محلول‌های ضدعفونی‌کننده به هیچ وجه وارد وسایل الکترونیکی نمی‌شود.

هرگز تمیزکننده را به طور مستقیم روی وسایل مدنظر اسپری نکنید.

برای ضدعفونی کردن باید از محلولی که شامل ۳۰ درصد آب و ۷۰ درصد الکل است، استفاده کرد.

چگونگی ضدعفونی کردن دستگاه‌های الکترونیک

اول از همه، دستکش یک‌بار مصرف بپوشید و کابل برق را جدا کنید. اگر باتری لپ‌تاپ شما قابل جابجایی است، آن را خارج کنید. فراموش نکنید که دستگاه‌های خارجی مانند کارت حافظه را قبل از ادامه کار جدا کنید.

مقدار کمی از ماده ضدعفونی‌کننده را روی یک دستمال میکروفایبر بریزید و مواظب باشید تا رطوبت وارد فضای داخلی این وسایل نشود. تمام سطوح خارجی را که از صفحه شروع می‌کنید با دقت تمیز کنید. به آرامی در همان جهت، از بالا به پایین پاک کنید و اجازه ندهید که آب روی صفحه کلید یا درگاه‌های USB نفوذ کند.

بعد از ضدعفونی کردن، بگذارید لپ‌تاپ خشک شود. حالا دوباره صفحه را با یک شیشه پاک‌کن تمیز کنید. دستکش‌ها را در سطل زباله درب‌دار بیندازید و دستان خود را با آب و صابون بشویید.

هر دستگاه را چگونه ضدعفونی کنیم؟ صفحه‌های لمسی

هنگام تمیز کردن، از پارچه میکروفایبر استفاده کنید تا از خراش دادن صفحه جلوگیری کنید. از مخلوط کردن آب و الکل استفاده کنید، اما هر مخلوطی با بیش از ۵۰ درصد الکل ممکن است به صفحه آسیب برساند و روکش محافظت شده در برابر اثر انگشت را از بین ببرد.

کی‌بورد

صفحه کلید‌ها میکروب‌های زیادی دارند و پناهگاه‌های بالقوه ویروس هستند. یک مطالعه در انگلستان نشان داد که ویروس کرونا تا ۷۲ ساعت در پلاستیک و فولاد قابل ردیابی است، به این معنی که ویروس‌ها می‌توانند به مدت طولانی روی سطوح غیر متخلخل مانند صفحه کلید زندگی کنند. می‌توان با استفاده از محلول الکل ۷۰ درصد آن‌ها را به آرامی پاک کرد.

ماوس

مانند بسیاری از دستگاه‌ها، ماوس با استفاده از محلول ضدعفونی قابل تمیز کردن است. قبل از شروع تمیز کردن، ماوس خود را جدا کرده و باتری‌های آن را بردارید.

مانیتور‌ها

معمولا مانیتور‌های رایانه زیاد لمس نمی‌شوند، اما باز هم ویروس‌ها می‌توانند بر روی آن‌ها مستقر شوند، بنابراین باید به‌طور دوره‌ای پاک‌سازی شوند. مواد ضدعفونی کننده را نباید به طور مستقیم روی مانیتور‌ها اسپری کرد بلکه باید پارچه الیاف بسیار نرم را به این مواد آغشته و سپس با پارچه مانیتور را تمیز کرد.

لپ‌تاپ‌ها

اغلب با استفاده روزانه، لپ‌تاپ‌ها می‌توانند حامل اصلی میکروب‌ها باشند، در نتیجه باکتری‌ها و بیماری‌ها به طور بالقوه از طریق لپ‌تاپ‌ها می‌توانند گسترش یابند. با استفاده از یک پارچه میکروفیبر که چند قطره محلول ضدعفونی‌کننده به آن اضافه شده است، قسمت بیرونی را می‌توان پاک کرد. هرگز الکل را به طور مستقیم بر روی رایانه اسپری نکنید. البته صفحه را نیز می‌توان با استفاده از یک پارچه میکروفیبر مرطوب‌شده با آب ساده تمیز کرد.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی در مورد ویروس کرونا می‌پردازد؛ وسایل الکترونیکی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ باید به‌درستی در زمان شروع به استفاده و خاتمه کار ضدعفونی شوند. البته هر یک آن‌ها به دلیل حساسیت متفاوت به رطوبت باید با روش خاصی ضدعفونی شوند.

منبع: ایسکا نیوز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ضد عفونی وسایل الکتریکی کرونا وسایل الکترونیکی ضدعفونی کننده ضدعفونی کردن تمیز کردن لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران با اشاره به شناسایی ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز در فروردین امسال، از تجهیز کریدور‌های اصلی حمل بار در استان به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن جهانیان با اشاره به فعالیت سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت مازندران گفت: در فروردین بیش از 179 هزار تردد وسایل نقلیه باری و بیش از 19 هزار تخلف اضافه تناژ بالای 10 درصد مجاز شناسایی شده که این میزان  تخلف معادل بیش از 10 درصد تردد وسایل نقلیه سنگین است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه، اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است تصریح کرد: کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگین که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت دارد.

جهانیان همچنین افزود: اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت مجهز کرده است.

وی گفت: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست.

این مسئول بیان کرد: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی می‌کند و اطلاعات  به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌شود.

جهانیان ادامه داد: در مرحله بعد باسکول‌های ثابت پلیس راه، وسیله نقلیه خاطی را که به طور دقیق وزن شده نسبت به اعمال مقررات اقدام می‌کنند. به این ترتیب به اعمال جریمه یا تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌شود.

وی به شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین و شناسایی وسایل بدون بارنامه و مجوز حمل بار اشاره کرد و یادآور شد: با تشکیل پایگاه آماری جامع حمل و نقل بار در استان  برنامه‌ریزی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • حراج برخط لوازم خانگی اموال تملیکی در ۶ استان آغاز شد
  • آلودگی صوتی؛ بلای جان شهرها
  • راهکارهای مبارزه با آلودگی صوتی در شهرها
  • چه نکاتی قبل از خرید بلیط قطار باید بدانیم؟
  • چگونه بوی بد یخچال را با مواد و روش‌های طبیعی از بین ببریم؟
  • جزئیات افزایش نرخ کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس
  • با وسایل ساده و ابتدایی در خانه شعبده بازی کنید
  • صدماتی که والدین ندانسته به سلامت کودک خود می‌زنند