Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@18:12:57 GMT

باگ اینستاگرام کار دست فیس بوک داد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۹۲۷۷

باگ اینستاگرام کار دست فیس بوک داد

فیس بوک بار دیگر به جاسوسی از کاربران اینستاگرام از طریق استفاده غیرمجاز از دوربینهای تلفن همراه آنها متهم شد.

به گزارش ایسنا، این شکایت از گزارشهای رسانه ای در ژوییه سرچشمه گرفته که بر اساس آنها، این اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس به دوربینهای آیفون حتی در زمانی که مورد استفاده کاربر قرار نداشته اند، دسترسی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیس بوک منکر گزارشهای مذکور شد و مدعی شد یک باگ عامل این مشکل بوده که این شرکت در حال برطرف کردن آن بوده و ایراد مذکور باعث شده نوتیفیکیشنهای نادرست درباره دسترسی اینستاگرام به دوربینهای آیفون ظاهر شوند.

بریتنی کاندیتی، کاربر اینستاگرام شکایتی را در دادگاه فدرال در سانفرانسیسکو مطرح و ادعا کرده که استفاده این اپلیکیشن از دوربین گوشی عمدی بوده و برای جمع آوری اطلاعات ارزشمند درباره رفتار کاربران انجام گرفته است. در شکایت وی آمده است: اینستاگرام و فیس بوک با به دست آوردن اطلاعات شخصی فوق العاده محرمانه و خصوصی از کاربرانشان موفق شده اند بینش ارزشمند و تحقیقات مفید برای بازار را کسب کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فیس بوک در شکایتی که ماه گذشته تنظیم شده بود، به استفاده از فناوری تشخیص چهره برای جمع آوری غیرقانونی اطلاعات بیومتریک بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر اینستاگرام متهم شده بود. فیس بوک ادعای مذکور را تکذیب و اعلام کرده بود که اینستاگرام از فناوری تشخیص چهره استفاده نمی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اينستاگرام فيس بوك فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶

به گزارش وبگاه خبری Reuters، شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد. بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، این امر، رقابت دیرینه شرکت مذکور با اینتل، رقیب دیرینه‌اش را بر سر ساخت سریع‌ترین تراشه‌های جهان به شدت افزایش خواهد داد.

شرکت «TSMC»، بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های محاسباتی پیشرفته در جهان و تأمین‌کننده کلیدی انویدیا و اپل، این خبر را در حاشیه کنفرانسی در کالیفرنیا اعلام کرد. بر اساس دیدگاه بسیاری از تحلیل‌گران، فناوری «A 16» می‌تواند، ادعا‌های اینتل در ماه فوریه مبنی‌بر پیشی گرفتن از «TSMC» در ساخت سریع‌ترین تراشه‌های محاسباتی جهان، با استفاده از فناوری «A14» را زیر سؤال ببرد.

کوین ژانگ، معاون ارشد بخش توسعه کسب‌وکار «TSMC» طی اظهار نظری در جمع خبرنگاران گفت که این شرکت به دلیل تقاضای شرکت‌های حوزه تراشه‌های هوش مصنوعی، فرآیند جدید ساخت تراشه «A 16» خود را سریع‌تر از حد انتظار توسعه داده است.

وی همچنین گفت: «شرکت‌های فعال در این حوزه واقعاً می‌خواهند طراحی‌های خود را برای دستیابی به هر میزان دستاوردی که داریم بهینه کنند.»

او افزود، «TSMC» معتقد است که برای ساخت تراشه‌های «A 16» نیازی به استفاده از ابزار لیتوگرافی جدید شرکت «ASML» ندارد. شرکت اینتل هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد، به منظور توسعه تراشه‌های «A14»، از تجهیزات «High NA EUV» استفاده کند. این در حالی است که قیمت هر دستگاه از تجهیزات مذکور ۳۷۳ میلیون دلار برآورد شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • (ویدئو) صحبت‌های خسرو حیدری، سوژه هواداران پرسپولیس شد!
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • توییت جنجالی کاربر معروف روس درباره تحریم ها علیه ایران | عکس