Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از بلومبرگ، عراق در ماه سپتامبر بیش از ماه گذشته میلادی نفت خام صادر کرده است که نشان می‌دهد تا تعهد به قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس راه زیادی دارد.

 عراق که همواره ناقض قراردادهای کاهش تولید بوده، به شرکای خود در ائتلاف اوپک پلاس قول داده بود مازاد تولید خود در ماه های گذشته را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با احتساب کاهش تولیدی که عراق برای ماه‌های اوت و سپتامبر قول داده بود، هدف تولید آن باید حدود 3.4 میلیون بشکه در روز باشد.

 عراق در 15 روز اول سپتامبر 3.26 میلیون بشکه در روز نفت صادر کرده است یعنی 8 درصد بالاتر از متوسط صادرات روزانه آن در ماه گذشته. اگر 650 هزار بشکه در روز نفتی را که پالایشگاه های عراق مصرف می کنند هم اضافه کنیم، تولید دومین تولیدکننده بزرگ اوپک بسیار بیشتر از سهمیه آن طبق قرارداد اوپک پلاس خواهد بود.

  پس از گذشت 60 سال از تاسیس اوپک، این گروه به همراه سایر تولیدکنندگان بزرگ دنیا سعی دارند بازار نفت را از بحران تقاضا ناشی از همه گیری ویروس کرونا بیرون بکشند. عربستان سعودی و روسیه رهبران ائتلاف اوپک پلاس،نشستی را جهت نظارت بر قرارداد کاهش تولید برگزار می کنند. عراق در اوایل ماه جاری اعلام کرده بود به زمان بیشتری برای پایین آوردن تولید خود نیاز دارد.

 عراق در ماه اوت 3.72 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد. قیمت نفت از پایان ماه اوت به خاطر نگرانی در مورد تاثیر افزایش موارد ابتلا به کرونا  بر روند بهبود تقاضا و احتمال افزایش تولید اوپک پلاس کاهش یافته است. نفت برنت در روز پنجشنبه 41.65 دلار در هر بشکه معامله شد.

اوپک با امارات متحده عربی هم به خاطر حداقل 100 هزار بشکه در روز مازاد تولید آن در ماه اوت با مشکل مواجه شده است. ولی امارات قول داده این مازاد تولید را در ماههای اکتبر و نوامبر جبران کند.

 اطلاعات ردیابی نفتکش ها می تواند میزان تولید نفت یک کشور را مشخص کند. ولی ممکن است کشورها از ذخایر خود برای صادرات استفاده کنند که شامل محدودیت های تولید نمی شود. تولید کنندگان همچنین گاهی سایر محصولات نفتی را همراه با نفت خام صادر می کنند که آمار صادرات آنها را بالا می‌برد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی

صنعت برق کشور تلاش برای به حداقل رساندن ناترازی برق را در سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داد، تلاش‌هایی که در تمامی حوزه‌ها اعم از توسعه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی، سیکل ترکیبی و انواع تجدیدپذیرها پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، میزان ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور تا پایان دی‌ماه سال ۱۴۰۲به عدد ۹۲ هزار و ۵۵ مگاوات رسید که نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر۱.۴ درصد افزایش داشته است. در این بین میزان ظرفیت نیروگاه‌های گازی کشور با ۳.۱ درصد افزایش به رقم ۲۳ هزار ۳۳۰ مگاوات رسید که ۲۵.۳ درصد از کل ظرفیت تولید نیروگاهی کشور را شامل می‌شود.

با توجه به این اعداد و ارقام افزایش بهره‌بری و ظرفیت تولید نیروگاهی در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار می‌گیرد، به همین دلیل برنامه‌ها و اهداف این بخش بسیار حائز اهمیت است.

افزایش ظرفیت از طریق تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام نیروگاهی، افزایش کارایی و رفع محدودیت‌های تولید نیروگاه‌های حرارتی و جایگزینی نیروگاه‌های فرسوده، برنامه‌ریزی برای احداث و بهره‌برداری از حداقل ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید توسط صنایع بزرگ و بهره‌برداری از ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با احداث و رویکرد افزایش بازدهی از اهم برنامه‌های این حوزه است.

در سال ۱۴۰۲ افزایش ۲۰۰۰ مگاوات توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخار، ‌ اخذ مصوبه ۲۰۰۰ مگاوات احداث نیروگاه تجدیدپذیر و پاک توسط صنایع با استفاده از ساز و کار تهاتر انرژی که تاکنون ظرفیت ۳۱۴۲.۷ مگاوات در ۵۲ ساختگاه پروانه احداث نیروگاه تجدیدپذیر را دریافت کرده‌اند را شاهد بودیم.

همچنین احداث و بهره‌برداری از ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی بعد از اخذ مصوبه وزیر نیرو با استفاده از ظرفیت ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید که تاکنون ۲۰۷۳ مگاوات از ۴۰۰۰ مگاوات در دست احداث است، دیگر عملکرد مهم سال گذشته بوده است.

از طرفی اخذ مصوبه احداث نیروگاه‌های بادی در چارچوب ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید هم از دیگر دستاوردهای سال ۱۴۰۲ بوده است.

مقرر شده است برای سال جدید، بهره‌برداری از ۱۱، ۷۲۵ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی شامل ۲۵۹۶ مگاوات نیروگاه حرارتی بزرگ و مقیاس متوسط و ۹، ۱۲۹ مگاوات نیروگاه‌های بخش صنایع صورت گیرد. همچنین مناقصه برای  احداث نیروگاه‌های بادی صورت پذیرد تا جذب سرمایه در این بخش نیز انجام شده و توسعه  تا این انرژی پاک بیش از پیش گسترش یابد.

با این دست اقدامات امید است ناترازی در صنعت برق کشور از بین رفته و شاهد رشد و تعالی این صنعت  نسبت به ادوار گذشته باشیم تا با مهیا شدن زیرساخت‌ها این صنعت برای سرمایه‌گذاران جذابیت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولید تجمعی آریاساسول در ۱۴۰۲
  • سه برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • حکیم: پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در خاک عراق را خواستاریم
  • آخرین تحولات قیمت نفت
  • بغداد: آمریکا به روش و زمان خروج از عراق فکر می‌کند
  • افزایش ۵۰ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت ایران از ابتدای ۲۰۲۴
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند
  • روسیه دستور کاهش تولید نفت را صادر کرد