Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز آقایی مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۹ عملکرد تخلیه و بارگیری مقدار یک میلیون چهارصد هزارتن کالا نسبت به مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است، گفت: از این میزان ۴۸ هزار تن کالا از طریق بندر چابهار صادرات انجام گرفته که نسبت به مشابه سال قبل صادرات بندر چابهار رشد ۳۷ برابری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه بر اساس برنامه توسعه بندر چابهار (۵ فاز) فاز اول طرح توسعه با استحصال ۲۰۳ هکتار اراضی و ساخت اسکله به طول ۱۷۰۰ متر با آبخور ۱۶.۵ متر به اتمام رسیده و از سال ۹۶ به بهره برداری رسیده است، افزود: با بهره برداری فاز اول ظرفیت بندر چابهار از ۲.۵ میلیون تن به ۸.۵ میلیون تن افزایش پیدا کرده است.

مدیر کل بنادر و دریا نوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه فاز ۲ طرح توسعه با پیشرفت ۳۵ درصدی در حال ساخت است، گفت: این فاز بر اساس تقاضای بازار تکمیل و مورد بهره برداری خواهد رسید.

او یاد آور شد: بر اساس کارکرد تعریف شده برای بندر چابهار بخشی از ظرفیت ایجاد شده برای ترانزیت کالا و دسترسی کشور‌های همسایه به آب‌های آزاد در نظر گرفته شده است بطوری که از ابتدای بهره برداری از فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی در سال ۹۶ تاکنون بالغ بر ۱۷۰ هزارتن کالا ترانزیت شده است.

آقایی درباره حضور هند و فعالیت این کشور در بندر چابهار هم گفت: بین سازمان بنادر و دریانوردی و طرف هندی شرکت IPGL دو قراداد موسوم به کوتاه مدت و بلند مدت منعقد شده است که شرکت دولتی IPGL از طرف دولت هند عهده دار اجرای عملیات اپراتوری (تخلیه و بارگیری) فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی در قالب اجرای قرارداد اجاره کوتاه مدت و قرارداداصلی برای تجهیز و ارائه خدمات بندری به خطوط کشتی رانی و صاحبان کالا و کلیه کاربران بر اساس تعرفه‌های اعلام شده توسط ایران است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه شرکت LPGL از تاریخ ۴ دی ۱۳۹۷ فعالیت خود را در بندر شهید بهشتی بر اساس قرارداد کوتا مدت" اجاره و بهره برداری بخشی از فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی" آغاز نموده و عملیات موضوع قرارداد درحال اجرا است، افزود: بر اساس قرارداد بلند مدت تجهیز و بهره برداری از فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار به استناد اظهار طرف هندی بخشی از خرید تجهیزات قطعی شده است و به تدریج از پاییز امسال وارد کشور خواهند شد.

آقایی ادامه داد: از ابتدای قرارداد اجاره کوتاه مدت تا کنون بیش از ۱.۴ میلیون تن انواع کالای فله و جنرال کارگو و بیش از ۹ هزار کانتینر از طریق بندر شهید بهشتی توسط IPGL تخلیه و بارگیری شده است.

مدیر کل بنادر و دریا نوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از سال ۹۶ از طریق بندر چابهار دو محموله گندم اهدایی هند به افغانستان ترانزیت شده است که محموله اول به میزان ۱۱۰ هزار تن توسط ۹ کشتی از هند بارگیری و در بندر شهید بهشتی چابهار تخلیه و از طریق مرز زمینی افغانستان ترانزیت شده است.

آقایی تاکید کرد: محموله دوم به میزان ۷۵ هزارتن است و از این مقدار ۴۳ هزار تن توسط ۷ فروند کشتی در بندر چابهار تخلیه و در حال ترانزیت است.

او همچنین درباره حضور و نقش بخش خصوصی در بنادر سیستان و بلوچستان هم گفت: با بازاریابی‌های صورت گرفته در بندر چابهار ۱۸ قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه‌های احداث انبار، مخازن فرآورده‌های نفتی، پتروشیمی گاز LPG, قیر، خدماتی مثل شست و شوی و ضد عفونی کامیون‌ها منعقد شده که کل مبلغ سرمایه گذاری یک هزار ۶۴۳ میلیارد تومان است.

مدیر کل بنادر و دریا نوردی سیستان و بلوچستان درباره میزان تجهیزات دریایی وبندری که تاکنون وارد بندر چابهار شده هم گفت: بعد از افتتاح فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار ۳۰ تجهیز استراتژیک وارد بندر چابهار شده است.

آقایی همچنین درباره خرید تجهیزات جدید هم گفت: خرید تجهیزات جدید استراتژیک دریایی از قبیل لایروب، یدکش و قایق‌های جستجو نجات توسط سازنده‌ای بزرگ اروپایی در حال ساخت است که به تدریج تکمیل و وارد کشور خواهد شد.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بندر چابهار سازمان بنادر فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی مدیر کل بنادر سیستان و بلوچستان بهره برداری بندر چابهار بر اساس هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را دریابید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا چیذری گفت: با آمار ارائه شده ۵۹ میلیون دلاری تخصیص ارز به حوزه ۴.۳ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی و دارو، حقانیت سخنان دلسوزان صنعت و زنجیره سلامت اثبات شد.

وی افزود: دوست نداریم کام مردم را در این روزهای غرور و پیروزی تلخ کنیم اما قصور از زنجیره تأمین نیست، شوربختانه با این رویه منتظر آسیب جدی به سلامت مردم باشید.

چیذری ادامه داد: درب‌های ادارات وزارت بهداشت باز است اما آنها خزانه ارزی ندارند، نفت هم نمی‌فروشند، از رئیس جمهور خواستاریم درد زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را دریابند، کمرمان شکست و نگذارید اندک اعتبارمان نزد شرکای خارجی نابود شده و نزد بیمار و پزشک شرمنده از قصور تأمین ارز شویم.

وی افزود: هربار که بیمارستان، ما را به علت نبود دارو و تجهیزات پزشکی مؤاخذه می‌کند آرزوی مرگ می‌کنیم. بدانید که بیمار خانواده ما نیز هست، اما دست ما کوتاه و ارز بر نخیل بانک مرکزی است.

چیذری با اشاره ریزش شدید آمار اشتغالزایی در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: از انتقال درد این صنف خدوم خدمت رهبری پرهیز می‌کنیم، ولی انگار دستمان به هر دامان که متوصل می‌شود جز ساحت ایشان نتیجه ندارد.

وی با قدردانی از رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که دستور داد و باعث شد رقابت برکت با بخش خصوصی به شدت کمرنگ‌تر شود، افزود: وزیر دفاع نیز لازم است بساط رقابت شرکت‌های زیرمجموعه دولت در وزارت دفاع را با بخش خصوصی برچیند.

چیذری اظهار داشت: به زودی درخواست جلسه با سردار باقری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح خواهیم داشت شاید امریه نظامی ایشان منویات نظام و مقام معظم رهبری را در جهت عدم رقابت دولت و نیروی مسلح با بخش خصوصی محقق کند.

کد خبر 6078625 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر به کردستان
  • هوشمندسازی عملیات بندری در بنادر شرق هرمزگان
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان
  • راه اندازی دهکده لجستیک در بوشهر
  • دهکده لجستیک در بندر بوشهر راه‌اندازی می‌شود
  • دهکده لجستیک در بوشهر راه‌اندازی می‌شود
  • ارتقای سرعت خدمات دهی در بنادر شرق با هوشمندسازی عملیات بندری
  • راه‌اندازی دهکده لجستیک برای تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر
  • زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را دریابید
  • ضرورت ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی به صنعت نوغانداری بابل