Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مرتضی طباطبایی، با بیان اینکه گسترس مراکز اهدای خون و دریافت خون از اهداکنندگان مستلزم وجود مجموعه کاملی از زیر ساخت ها است، افزود: دریافت خون از رگ اهداکننده تا تزریق آن به رگ دریافت کننده زنجیره ای به هم پیوسته است که نباید هیچ کدام از حلقه های  آن دارای سستی و ضعف باشد.

وی به اهمیت نقش انتقال خون در پدافند زیستی اشاره کرد و گفت: وجود ذخایر خون کافی و قدرت تداوم فعالیت های ضروری انتقال خون در بحران ها کاهش آسیب پذیری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران را موجب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکارگروه پدافند غیرعامل سازمان انتقال خون ایران با انتقاد از اینکه در برخی استان های کشور انتقال خون در شورای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل فاقد کرسی ثابت است، ادامه داد: سازمان انتقال خون متولی انحصاری تامین خون و فراورده های آن در کشور با رویکردی فنی و تخصصی است و می بایست در همه جلسات پدافند غیرعامل و مدیریت بحران حضوری پررنگ داشته باشد.

طباطبایی افزود: در سال های اخیر در خصوص متمرکز کردن بخش های خدمت رسان یک مجموعه به منظور تسریع در انجام خدمت و صرفه جویی در وقت و هزینه با هدف رضایتمندی ارباب رجوع تاکیدات فراوانی شده است اما دستگاه های نقش آفرین در مدیریت بحران مانند سازمان انتقال خون می بایست توجه ویژه ای به تمرکز زدایی در حوزه فنی داشته باشند.

وی با بیان اینکه زندگی انسان همواره با وقوع حادثه عجین است و این حوادث در برخی استان ها بیشتر از سایر نقاط کشور رخ می دهد، ادامه داد: کمترین انتظار از دستگاه های خدمتگزار حوزه بهداشت و درمان در حوزه مدیریت بحران حفظ جان مردم، تضمین امنیت افراد و صیانت از حاکمیت ملی در همه مواقع و در برابر هرگونه شرایط است.

وی افزود: یک مجموعه توانمند انتقال خون می بایست با کارگیری هرگونه ابزار، شرایط و موقعیت‏ ها بتواند با کمترین تعداد منابع انسانی با تهدیدات مقابله کند و برای دستیابی به این اهداف ضروری است زیرساخت های انتقال خون با نگاه ویژه دانشگاه های علوم پزشکی که منابع بیشتری در اختیار دارند تقویت شود.

طباطبایی همچنین بر تقویت زیر ساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز تاکید کرد و گفت: شبکه های فناوری اطلاعات به ویژه در استان هایی که با مصرف خون بیشتر مواجه هستند و از شبکه خونرسانی کشوری خدمت دریافت می کنند باید مورد ارزیابی قرارگیرد و بیش از پیش تقویت شود.

کد خبر 5026960

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان انتقال خون ایران پدافند غیرعامل ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری واکسن آنفلوانزا آمار کرونا بیمارستان بیماری های قلبی و عروقی دیابت سعید نمکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ویروس آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان بیمه سلامت سازمان غذا و دارو انتقال خون مدیریت بحران استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور

حسین مظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آخرین وضعیت ناطق سیل زده کشور، بیان داشت:بر اساس آخرین وضعیت این مناطق تا صبح امروز ۳۰ فروردین ماهدر استان‌های کرمان، جنوب فارس و هرمزگان شرای به حالت عادی و پایدا رسیده است.

وی با بیان اینکه تمرکز مدیریت امدادی روی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان است، ادامه داد:‌در حال حاضر میانگین بارش یکسال در سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر است در حالی که فقط در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد این استان ۲۷۰ میلیمتر، در کنارک ۲۳۰ میلیمتر و چابهار ۱۳۱ میلیمتر بارش داشته ایم.

سخنگوی مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در استفندماه گذشته در دو هفته بارش‌ها به میزان ۲۳۰ میلیمتر رسید، گفت: این در حالی است که تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر بارش داشته ایم یعنی ۳ برابر میزان بارش در سیستان و بلوچستان تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در زرآباد باریده است.

مظفری خاطر نشان با بیان اینکه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب‌ها قرار گرفته اند، یاداور شد: برق بخش‌هایی از ۴۰۰ روستا در این مناطق عامدا قطع شده بود که اکنون برق ۹۰ درصد این مناطق وصل شده است. 

وی تصریح کرد: آب آشامیدنی بیش از ۷۰ روستا به علت سیلابی بودن منطقه قطع شده بود که امداد رسانی با ۱۲۰ تیم امدادی از هلال احمر در کنارک در حال انجام است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه ۳ محور اصلی و ۱۴ محور فرعی در سیستان و بلوچستان مسدو شده، ابراز کرد: امداد رسانی به این مناطق از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتشو هلال احمر در حال انجام است.

مظفری با بیان اینکه فروکش کردن آب محور‌های یاد شده بازگشایی می‌شوند، افوزد: سد کهیر در بالادست کنارک ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که در کمتر از ۲۴ ساعت به ۳۲۵ میلیون متر مکعب آب رسید و برای اولین بار این سد جدید آبگیری شده است.

وی با اشاره به قطع شدن فیبر نوری در مناطق ایرانشهر، نیکشهر، خاش و قصر قند، گفت: تا پایان امروز این مشکل بررف می‌شود؛ ضمن اینکه در هرمز گان نیز حجم بارش زیاد بوده و در بخش‌هایی از معابر بندرعباس با آبگرفتگی روبرو شدیم که اکنون این مشکل برطرف شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد:‌حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد با قطع موقت ارتباط روبرو بودند که تا عصر امروز باز گشایی می‌شوند.
مظفری با اشاره به اینکه تمام رها‌های اصلی استان هرمزگان باز است، خاطرنشان کرد: فیبر نوری این مناطق وصل شده؛ ضمن اینکه این استان به علت مجاور بودن با سیستان و بلوچستان استان معین خدمات امدادی است.

وی با بیان اینکه ره‌های اصلی استان کرمان باز است، افزود: آب، گاز و فیبر نوری در این استان وصل است؛ ضمن اینکه با لایروبی رودخانه‌های فصلی این استان در ۶ ماه گذشته باعث شده تا خسارت چندانی وارد نشود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در بوشهر و جنوب استان فارس خسارتهاق چندانی به زیر ساخت‌ها وارد نشده، گفت:تا رسیدن به شرای عادی در این مناطق امداد رسانی ادامه خواهد داشت.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • دستور ویژه فرمانده کل سپاه به یگان‌های امدادی این نیرو + جزئیات
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • قطعی آب ۲۰ روستا و قطع برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • این افراد به خدمت سربازی اعزام می شوند
  • مدارس این دو شهر تعطیل شد